11

Анонимен

преди 6 години

Поредното българско дете жертва на родителите си, на манталитета и простотията на българинът. Същото е и с убиеца на Виола, богати родителите задоволявящи всеки каприз на нарковончето, онзи дето погуби 4 живота с 12 акта, мощна кола и тате богаташ, на всички тези мама и тате са постлали. Сега бащата да съдят, защо момче на 16 ползва колата му. Няма оправяне, каквито и закони и рестрикции да има.

10

медии, медии...

преди 6 години

Зависи КАК ще бъде поднесено събитието: тук е "шок и ужас".Закономерно е след 14 дни скитане из горите да се подхлъзне и падне някъде.Ако беше се предал, щеше да е жив.Ако майката не беше толкова самоуверена, арогантна и сигурна, щяха да й съчуствуват, вярват хората.А сега има съмнения.И ако наистина се е самоубил, дали не е бил отчаян, че близките му НЕ искат да се предаде, а да му съставят "легенда"?.Да издържи 13 дни и на 14-я?

9

Факт

преди 6 години

Винаги е имало безотговорни хора,но сегашните младежи са направо ампутирани от това чувство!Но няма как иначе да бъде, времената са такива-нещата които пречат на бързия личен успех се отхвърлят!Примерно скромността вече е силно отрицателно качество,а самохвалството-положително.Та едва ли се е самоубил,а по-скоро е паднал.Теренът там е ужасно крив,направо за алпинисти...

8

Не е добре

преди 6 години

Който е безгрешен нека първи хвърли камък!Съболезнования на близките,Бог да прости едно толкова младо момче.Не бъдете злобни,няма нужда да изливате жлъч по това дете,вярно направило е грешка,но това не е начина по който е трябвало да е плати.За всички Вас които знаят само да злобеят и да говорят срещу това дете,Вие имате ли деца,или се смятате за толкова безгрешни,че това на Вас няма как да Ви се случи!

7

Бау

преди 6 години

Мисля, че всички ***, които развиваха теории как го крият, и какъв бил мрънсик и т.н може много бързо да се скрият в дупката си. Момчето се е самоубило заради вината, която е изпитвало. Злите хора вина не изпитват. Една излишна трагедия.

6

Демократ

преди 6 години

Нормално е при пазарната икономика и демокрацията някои да изпадат в отчаяние и да се самоубиват. Държавата не е длъжна да се грижи за всеки и да осигурява условия за развитие на младите за да не карат като луди по пътищата, пазарът е най-добрият регулатор, демокрацията е най-съвършената система и никой не е измислил по-добра, оцеляват най-силнити и най-адаптивните, такива са законите на природата.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжа, момчето е от някое богато семейство и отдавна са го пратили в чужбина, а сега лъжат, че се бил самоубил, за да не плащат щети на истинските жертви!

4

Да почива в мир

преди 6 години

както всеки , напуснал този свят.+Но има много съмнения:1.Вчера се прекратиха търсенията, а днес се намери от кмета, баща му и чичовците- мъртав.?2.Тъй като не се публикуваха снимки, имена на родители( както при други случаи) идентификацията на човека, помел 5 души, (които имат нужда от лечение и финансова помощ) остава на СЪВЕСТТА на кмета, бащата, чичовците, а НЕ сме сигурни, дали трупът в гората е на ИЗДИРВАНИЯ КРИСТИЯН.Може да бъде на всяко момче.Кой ще гарантира ( с имената си, длъжност

3

Гошу

преди 6 години

Това вече не е добре. Колко хора избиха маса народ в катастрофи и нямат никакви угризения, а това младо момче дори не уби никой и съвестта ми не издържа :(

2

Анонимен

преди 6 години

Още едно момче, българче, син и внук български по малко! И едно съсипао семекство повече!!!!

1

milena

преди 6 години

Бог да го прости! Горкото момче, явно психиката му не е издържала. Един път е направил грешка и заплати с живота си за нея.