139

Анонимен

преди 6 години

До Паметлив158 Държавата си е на мястото и без БКП/БСП,което е по-важно.Остава сега, да премахнем и паметника на съветския окупатор-символ на отреченият от свободния свят,към който принадлежим,престъпен комунизам.

138

Анонимен

преди 6 години

До Просто питам Какво значение има,чия е фирмата,решението е на държавата,чието правителство е избрано от болшинството българи.В процес сме на премахването, на последните символи ,на комунистическото мракобесие.

137

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да ме интересува колко струвал кранът? Предполагам, че е застрахован.Някаква от столична община разказваше, че спасяването на паметника щяло да струва 2-5 милиона лева (но не можа да обясни откъде идва разликата от 3 милиона), а демонтажът едва половин милион.Ми то 3 крана са едва ли не е колкото ремонтът на паметника!

136

баба Вуна

преди 6 години

В най-скоро време; влакове ще се обират,мостове ще се взривяват и мандрите ще се нападат....Идат,червените ескадрони ....Ха ха ха :)

135

Просто питам

преди 6 години

Фирмата дето разтуря паметника гербаджийска ли е или да?Щото не са се разбързали много-едни пари усвояват....Свалянето на металните конструкции беше за 3 дена работа,другото е къртене на бетона.5-6 ***.нг.ал.а досега да бяха приключили.

134

Анонимен

преди 6 години

Народът спира да търпи евроатлантическия тероризъм.

133

Паметлив

преди 6 години

Демонтажът на 1300-годишната държава е проблема,а не на паметника за същата годишнина!Отиде по дяволите държавицата,добра или лоша!Да и остават 20-30г най-много.И няма да и помогнат ни ЕС,ни НАТО,ни Евразийския съюз ако щете.Проблемът си е чисто вътрешен.Иначе и балкански Ръшмор да направим с американските президенти+по-значимите от ЕС-все тая.....

132

Анонимен

преди 6 години

До Роско Плевела 156 Тя ,хибриддната война си се води по света, от Путин,но това със стърчилото пред НДК си е престъпление.Виновните лица да се издирят и изправят пред съда по бързата процедура,подстрекателите,като Старчев и компания,също.

131

Анонимен

преди 6 години

Полицията когато иска, намира извършителите до седмица. Ще бъде интересно ако иска :-)

130

ОТ ИСТОРИЯТА !

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ НИКОГА ЗА НИЩО НЕ СА БИЛИ ВИНОВНИ ! ВИНАГИ ВИНОВНА ИМ Е БИЛА ПРЕДИСТОРИЯТА ,ТЯ БИЛА ПРИЧИНАТА ! ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ НЕВИННИ !

129

БАЛАНС И ПОЛИТФИЛОС.

преди 6 години

ПРЕДИ ДА СЕ БУТНЕ БЪЛГАРСКИ ПАМЕНТИК.ДА СЕ БУТНЕ И СЪВЕТСКИ И ДА СЕ ПОЛУЧИ 1:1

128

Анонимен

преди 6 години

Старчев и неговата "тайфа",да бъдат приведени за подстрекателство.Без тяхните изяви,това нямае да се случи.Лицата,запалили крана да се издирят и да бъдат съдени за унищожаване на държавно имущество и хулиганство.

127

Роско Плевела

преди 6 години

На територята на паметника се води хибридна война!

126

Анонимен

преди 6 години

взривявайте го, не си играйте, че още пари ще се дават, ако карате така! Завряният зет да не демонтира мраморните плочи и т.н. от мавзолея, взриви си го, че бързо и евтино!

125

Роско Плевела

преди 6 години

Русия е виновна!

124

Анонимен

преди 6 години

Запалиха кранА и запали се кранЪТ, уважаеми писачи

123

Анонимен

преди 6 години

Либерастията за 20 години затри 20 държави.

122

Наивен

преди 6 години

Като чета статията, от заглавието ми е подсказано че крана е запален умишлено. Кой го установи? Ало, журналистите, спете с инсинуациите. По надолу други са абсолютно сигурни че БСП е автора. Е при тия факти, всякакво разследване е излишно. Още утре Нинова да е в затвора, като главен организатор. За съжаление,все още не правим разлика между свобода и свободия на словото.

121

Винету

преди 6 години

До АнонименГошо тарабата прос ***,ама се е защитавал на чист немски.Конграчулейшън!

120

Манолски

преди 6 години

Рушат тези, на които им е чуждо усещането за създаване