28

Анонимен

преди 6 години

АЗ ПЪК ПРЕДПОЛАГАМ, че тая лекарка нещо му се е изрепчила. Знаем как в болниците е пълно с груби лекари и сестри, които те подминават, все едно си пътен знак. Ако му беше обяснила човешки какво и как трябва да направи, за да получи плацентата / която той има право да вземе/ едва ли щеше да се стигне до тук.

27

Генетик

преди 6 години

Само по снимката може да се каже, че този е за претопяване.

26

Анонимен

преди 6 години

Познавам един акушер гениколог два метра висок и 120 кила с *** два пъти моята , все се чудя как им бърка на жените в....та как не се случи той да *** бебето.

25

Анонимен

преди 6 години

Учен генетик и с нулево правосъзнание и мания за всепозволеност.Хич няма да се очудя ако в кабинета си има портрет на доктор Менгеле.Сила без разум е плашеща,но интелект без морал е ужасяващо нещо.

24

Строг, но справедлив

преди 6 години

Време му е да посети затвора.

23

Чужденеца

преди 6 години

Ако държавата се грижише за народа си нямаше да се налага да краде и с бежанци да се занимава.съмнявам се да са останали много хора без досиетата-изключвам депутатите

22

Авторката..

преди 6 години

..започва текста си с "Антоанета Гагова", а го завършва с "Албена Гагова". Поздравления за успешната трансформация!

21

Анонимен

преди 6 години

На нашите псевдоюристи толкова им стига мозъка.При многократни рецидиви се налага доживотен затвор, а не се чакат рушвети за реабилитиране на всяко наказание едно по едно.

20

Krom

преди 6 години

Е, това не е "парадокс". Навремето, преждевременно "споминалия" се или пък "скатал" се в неизвестност Мето Илиенски - един от най долните сикаджийски биячи също бе кадър на математическата гимназия. Този тип престъпници са най опасни, защото интелекта и задръжките на улична котка са взривоопасна смес. Чекатило също е бил с висок коефициент. Та ... осъдете го, въдворете го на мястото му за което Ви се плаща и всичко ще е наред. Но няма да го направите, нали долни цър.вули?

19

Анонимен

преди 6 години

По времето на бай Тошо изчезваха най-вече неудобните на властта.И какво замесваш в темата собствените си проблеми.

18

!!!

преди 6 години

Отвратителна, противна мутра.

17

Иван

преди 6 години

По време на социализма, този щеше да работи в ДС, а лекарите щяха да чукат камъни в Белене. На острова, не града. Добре, че сега е демокрация.

16

Анонимен

преди 6 години

Някой може да каже, че е космонавт това, че някой нещо казва правили го такъв?

15

Професор Тюхчеф

преди 6 години

В 3-ти клас ни учеха как да правим разказ по картинка и авторката със сигурност е имала отл. 6. Виж само от единия фейсбук каква статия спретна за човека. И снимка и факти и всичко си има матеряла.

14

Дисциплинатор

преди 6 години

Дали детето не е от "бежанците"?

13

Истината!

преди 6 години

Истината е, че с плацентите се въртят страхотни далавери. Защото при раково заболяване, вместо да търсиш донор на костен мозък, ако си запазил по правилата плацентата може да използваш нея. Не оправдавам насилникът но, истината е, че повечето "лекари" под 60 г. са търговски дружества, корупирани неграмотници, които една диагноза не могат да поставят. В този смисъл истинска медицина имаше до 1989 г. Починат ли моите лекари над 70 г. се лекувам в чужбина.Новите са пълна скръб, липса на знания.

12

Анонимен

преди 6 години

Проверете го или направо кажете от комунистически род е!

11

Иван

преди 6 години

По времето на бай Тошо подобни "биячи" просто изчезваха, но нали живеем във време на криворазбрана демокрация и чувството за безнаказаност в някой индивиди е голямо и проблемът е на лице !

10

Анонимен

преди 6 години

Както е казал Бай ***:"Туй учените хора сте много про3ти" - или нещо в тоя дух беше

9

Анонимен

преди 6 години

*** ти цял роман си написала ***, Пете! Изобще не ме интресува историята на този ***, с него да се занимават профайлърите. Да беше казала нещо за лекарката, за протеста, а ти ... Няма значение, ТВ журналисти наричат д-р Гагова акушерка. Еееех, защо не е жив Чудомир да ви опише тънко, тънко ...!!!