64

Анонимен

преди 6 години

Ясно, наште дали парите, ама не взели разписка, щото крият приходи от държавата.Направо са на ниво ....А полицаите, като забъркани, нямат никакъв кураж да се бият, щото като се разсмърди после, може да се окаже, че не са делили нагоре, а това е по страшно, от туй да ги понабият.

63

Анонимен

преди 6 години

Само ти ли си оправял *** Путти... Едно време българските студенти в Москва го канехме на купон, напивахме го и му се изреждахме.Вова Глубокая ***, така го знаеха всички.

62

Анонимен

преди 6 години

Значи СОБСТВЕНИКА на хотела не си получил ПАРИТЕ. И *** от кого ???НЕСИ получили ПАРИТЕ. И *** ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДА СЕ НАПЯТ И ДА СЕ СБИЯТ С ПОЛИЦИЯТА.

61

123

преди 6 години

Реват, че руснаците били изкупили Черноморието. Че кои им го продаде, бре?!

60

Анонимен

преди 6 години

Просто държавата ни няма никакъв авторитет пред чужденците. Дали руснаци, дали шведи, англичани или турци - всички си правят каквото искат. Държавата ни е станала за посмешище!

59

Анонимен

преди 6 години

Ошаф е много силен и велик,пред студентки, майки с деца и баби. Всички други го бухат кат шкимбя в дувар. Дай му далаверки, рушвети,все тънки неща причиняващи стрес.

58

Анонимен

преди 6 години

Руските православни ценности. бтв админите на този пропаднал сайт не знам що си мислите, че можете да ме баннете... ама тази мистерия я оставям на вас.

57

Анонимен

преди 6 години

Това за руснаците е обикновен нормален завършек на вечерта. Разликата е там че тук ще снесат по 500 евро глоба за разлика от битовите си побоищата в Русия, където отнасят някоя друга синина по лицето и толкова.

56

Резонен въпрос

преди 6 години

Полицаите защо бяха толкова меки с тези,та не им удариха песниците както им се полага- да не би да се страхуват,че червените им шефове ще ги уволнят? Сега разбирам и защо са заръчали някому да снима- бояли са се да не бъдат уволнени,ако само един руснак излъже че е бит при задържането- тая измама чувам станала модерна напоследък,циглите почнали редовно да я прилагат.

55

Анонимен

преди 6 години

До НикКрадливото поведение на нашите хотелиери................куче ли те е хапало? нали самите рашки имат хотел и го дават под наем..........ама не помнят дали са си получили наемаааа ??? дали са се напили тази вечер или са ги напилииии ????? и до като се чудят - за разнообразие метнали полицая на земята.

54

Анонимен

преди 6 години

Поредната медийна интрига. И ако не приличаше толкоз на ромските филми дето ги рязправят пред следствието бих повярвал. Ама знам и морските тарикатлъци, съизмерими с тези на малцинствата, та картината е ясна. А каквато и заплата, да получават полицаите, не спрат ли да се заиграват с тарикати, за някой лев, няма да получат уважение.

53

vaseto

преди 6 години

Като сме се н.а.д.у.п.и.л.и на руснаците....така ще е!!! Тези хора са нагли, арогантни, с високо самочувствие. Идват в Бг и си мислят че сме им роби. Бачкал съм по хотели, унижението бе най-малкото което може да получите от тях...

52

Анонимен

преди 6 години

"македонеца" е виновен - той завъртя колелото на ...

51

Анонимен

преди 6 години

имат си хотели,имат си пари,имат си права....какво да правиш,и те са "горд и чувствителен народ".

50

ODESSA

преди 6 години

Сапога ще играе казачок пак някъде. Във твоята случай ще играеш кючек на гейпарад по гол ***.

49

Берлин

преди 6 години

Руснаците са ви окупирали вече. Бият ви и правят каквото си искат с вас. Добре, че се махнах от тази съветска губерния Болгария.

48

Анонимен

преди 6 години

Руски "ценности".

47

Анонимен

преди 6 години

поредните руски с..в.ини. Сигурно има и нормални руснаци, но са малко! 10г съм работил с тая с..га..н. Във всички нации има черно овце, а при тия бели от черните.

46

Анонимен

преди 6 години

Въййййй, аз пък, един българин, съм оправял три рускини намеднъж.Въйййййй

45

Иванчо

преди 6 години

Колеги ***, моля да ми пуснете опорната точка за тази материал , че нещо не ми дойде мейла от Москва днес. Какво трябва да пиша? Трябват ми още 27 поста за днес , иначе няма да взема двойна надница.