86

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ СЕ ОБЕЗКРЪВЯВАТ, ВСЕКИ МЕСЕЦ УМИРАТ ПО СТОТИНА

85

АТАКИСТ

преди 6 години

Дребни балкански душици, нищо не става от вас.Не ви бива да живеете, не ви бива да се борите, н ви бива за нищо.Бива ви само да се продавате като най-долни *** и простутки.

84

Дачо

преди 6 години

Защо новината за масовото меле не е топ новина...и къде е ?

83

Анонимен

преди 6 години

При социализма намяхме тоалетна хартия и банани и хората стояха без ток а сега при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани, изстрелваме спътници в космоса и България е космическа нация!

82

Анонимен

преди 6 години

Тази година гимназистите са 45 429. Смятайте какво ще остане се се случи ако годишно емигриралите са 60 000. След години ще останат само пенсионери и цгани

81

АТАКИСТ

преди 6 години

Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.

80

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.Докато светът слуша Виенската Филхармония на 1 Януари,ние българите "***'аме" пълнени чушки с боб.По бездуховен и мрсен народ от нас няма.

79

Гробокопач

преди 6 години

Ако емигрираха герберите, щяхме да вдигнем тримесечни тържества, но не емигрират герберите. И в това е проблема. Смърт на ГЕРБ!

78

Веско

преди 6 години

Има държави и с по милион, запазили национална идентичност. Въпроса е кога ще дозреем, че трябва да се свием в някакви разумни граници и всеки който не е, или не иска да е българин, зад оградата. Иначе, четете историята на Близкия изток.

77

бедния българин

преди 6 години

как да остана тука ? За работа над 500 лв. само връзкари ( полиция, пожарна и тн. ) това са най - голямата *** на обществото. Става въпрос за държавна работа.Частния сектор е друго - от 6 сутринта до 7 вечерта за 450 лв. Робуване нон стоп, ако могат и Събота и Неделя да те накарат да работиш. С дипломата за висше може да си избършеш ***. Като цяло какво може да задържи един млад човек тука ?Мизерия и връзкарщина ?

76

Анонимен

преди 6 години

A иначе на думи сме много велики. Като е до байганювско биене в гърдите, сме много добри."Буллгаар, булгааааааар","По пет на нож","На три морета","Господ е българин"...За куха, ракиено-салатена патриотарщина сме много добри...Само дето сме един страхлив, конформистки и помярски народ,купчина мишунгери и човешки отпадъци.Срам ме е, че съм българин.

75

Анонимен

преди 6 години

Гербер изгониха хората от БГ

74

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ изгониха хората от Българич

73

Карапичо

преди 6 години

Аз съм човек от планетата земя, по случайност роден в България. Всички хора са мои братя и сестри, по случайност просто искам да е*е някои от сестрите си, няма значение жълти, черни, бели, само да хваща окото попада в списъка!

72

TAKA E

преди 6 години

С ГЕРБ НА ШЛАСТ = тоша е резултата

71

-

преди 6 години

Познавам специалисти, които са били уважавани и добре платени инженери на запад, и се връщат в БГ, ако има къде да работят за сравнително прилична заплата. Хората предпочитат да отгледат децата си В БГ. Става въпрос за индустриализиран Пловдив. Ами ако още няколко града се индустриализират като Пловдив?

70

Анонимен

преди 6 години

много се радвам, колкото повече напускат, толкова по-малко селения и спокойствие.

69

прашинка

преди 6 години

Хайде, който ще напуска да напуска - да се преброим дето оставаме и да си знаем работата. И да не правим драми - сега светът е едно голямо село.

68

момчил

преди 6 години

Глупости на търкалета.С 60 хиляди намалява населението,а не че 60 хиляди емигрират.За миналата година отрицателният прираст е 45 хиляди души,значи са емигрирали 15 хиляди.Средно по 1250 човека на месец.А не 5000.

67

Анонимен

преди 6 години

Споко, вицепремиера по демографията ще оправи положението