73

Анонимен

преди 6 години

До МанолскиТова, което ти наричаш демокрация не е демокрация.Аман с тъпата ви пропаганда.Демокрацията е не по-малко строга към престъпниците от коя да е друга система.У нас е див посткомунизъм все още.Демокрацията е освен права и свобода е ЗАДЪЛЖЕНИЯ към държавата и обществото, но у нас се разбира като свободия.

72

историк

преди 6 години

е тва е, може и добър човек да си, но амфетамина не прощава - първо енергия, после ярост.вижте хитлер, първо цяла германия в еуфория, после в амок и разруха.

71

историк

преди 6 години

е тва е, може и добър човек да си, но амфетамина не прощава - първо енергия, после ярост.вижте хитлер, първо цяла германия в еуфория, после в амок и разруха.

70

Луд

преди 6 години

След като един пенсиониран психиатър по телевизията ни обясняваше, че сме длъжни по няколко часа на ден да отделяме да търпим луди, какво да пиша? От такива"специалисти" и правозащитните организации само след убийство се вземат краткосрочни мерки срещу доказано луди или зависими от наркотици. Ако си здрав, прав, работиш, държиш се отговорно и плащаш данъци, ти си длъжен да търпиш всеки който прави каквото си иска. Остава да се молиш да не попаднеш на неподходящо място в неподходящо време.

69

Анонимен

преди 6 години

Върви да се опиташ да заговориш такова момиче и ще ти каже я се махай от тука бе грузник. Ама с главорези се съгласява да живее. Така им се пада. Щом не слуша разума си а оная си работа то до дам я довежда. Да се замислят неистина момичетата. Щото ще има още такива неща. Но истината е че жената не мисли. Така че такива не са за съжаление. Дайте друга тема

68

Анонимен

преди 6 години

До Манолски Не бе пич просто балканските жени лично според мен си падат по мъжкари яки здрави мъже и в това няма нищо лошо просто хората в България изключително много се изнервиха през годините стресът ни унищожава било заради мизерните заплати 600-800 било заради свръх разврата на българките просто българина си е балканец и не е особено толерантен,преди време четох в някакво списани че над 85 процента от българските мъже са ревниви а нали се сещаш че 85 процента от българките не са девици.

67

Анонимен

преди 6 години

Щом е ходила с такъв ... не изпитвам никакво съжаление - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

66

Жоро

преди 6 години

До Анонименне казвам, че няма да се побъркаш от синтетика, сигурно е възможно...просто не смятам, че всеки наркоман е потенциален убиец, но това разбира се си е мое мнение :)

65

Манолски

преди 6 години

оскотяването и опростачването на нацията върви с необратим тренд. Ритат баби на спирки, шофират като откачени, шамарят учителки, бият незрящи на пътя, обезглавяват красавици.... това са днешните деца на демокрацията.... дрогирани и неграмотни непрокопсаници, пък нека после ББ ни изплакне колко хубаво живеем и колко милее за нацията. Загиваме бавно, но сигурно!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Много скотове се навъдиха,многоооо.И за това е виновно корумпираното кривосъдие което предразполага към агресия и насилие,убийства и безцеремонност на убитаците в обществото защото им насажда чувство за безнаказаност.

63

Анонимен

преди 6 години

До Жоро 55Жорка стига си се заблуждавал че няма и ти да се побъркаш от синтетиката, въпрос на време е.

62

Анонимен

преди 6 години

На 34 години съм без жена, момичетата дори не искат да пият едно кафе с мен, а такива кукли се влачат с наркомани.Няма справедливост на тоя свят!

61

Лежал е в Курило...

преди 6 години

Ще се измъкне .....с принудително настаняване в клиника !!

60

Э

преди 6 години

Да заколиш приятелката си заради съмнения за изневяра... този не трябва да живее в Европа а в някоя страна от третия свят. Е вече няма да има възможност де. На *** се смеем то и у нас подобни случаи.

59

Анонимен

преди 6 години

Сега бях една седмица по Черноморието и един ден направих кратка разходка в Бургас. Ще ви кажа, че 90% от българските мъже на възраст 18-35 години приличат на този и*род (напомпани с каквли ни въществеа мускули, бръснати глави, СУПЕР-агресивни погледи, селски трайбъл-татуси и паяжини, бръснати крака (КРАКА БЕ!) и брадясали муцуни, къси панталонки и задължителната тениска-менте на Филип Плейн).Момичетата пък прилича точно на тази от снимката.За какво говорим?

58

аз

преди 6 години

Не, че го защитавам, но бъдете обективни. Има добро образование, работил е на 3 работи през последните години. От профила му изглежда, че едва от скоро е без работа.Наркотиците са му размътили ума явно. Жалко, че не се е намерил начин да се предотврати тази трагедия.

57

Манолски

преди 6 години

имам само един коментар: Хубавите ябълки прасетата ги ядат. Амин !

56

Анонимен

преди 6 години

Поредната жертва на култа към грубата сила, агресия, арогантност и похот. Учете децата си на скромност, защото другия път води до никъде.

55

Всезнайко

преди 6 години

Само да припомня, че вчера поздравиха СДВР, за добре свършена работа.Няма такава държава!

54

Анонимен

преди 6 години

Не съм вещ по наркотиците, а медиите престъпно мълчат. Спомням си адвокат Марковски по една телевизия каза, че тези със синтетичната дрога пристават да бъдат хора, озверяват тотално и стават много опасни. В конкретния случай да оставиш за кланото момиче в дома си и да тръгнеш на парти говори за маниакално поведение на сериен убиец.