93

Анонимен

преди 7 години

Явно от ФАЩ са решили кога ще е и колко деца ще убият, за да си оправдаят престъпленията срещу човечеството.

92

Как да стане?

преди 7 години

С лъженовини как се бори "Руска Пропаганда"?След като се измислят и тиражират "фактите" по тия "fake news" папагалници как човек да вярва на престижа на краварите?как а?

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен85 ВСВ започва след стискането на ръцете на Деладие ,Чембърлейн и Хитлер с Мюнхенският договор и окупацията на Чехословакия и после Европа . И Хитлер дойде на власт със парите на емр.еи.ските банки от САЩ . Номерата на банковите сметки още стоят . Както и банковата сметка на Хитлер на Уолстриит.

90

до 91

преди 7 години

Но , мястото от което се изстрелват е напълно възможно да потъне ...

89

нищо лично-бизнес

преди 7 години

Двете Световни Войни ,всъщност са финансирани от наднационални банки . Вярно, базирани в САЩ. И по тази причина САЩ стават финансов и търговски център за разпределиние - основно световно пазарно тържище . Доминант. Това е и причината да разпалят (и разпалват) Световните Войни . Сатанисти...

88

до 86

преди 7 години

Млад нежен Белчо. Дядо ти се радвал на много такива като тебе и на теб ще се порадва.

87

Анонимен

преди 7 години

Наближава време за втора реколта томахавки. Надявам се, че този път урожаят ще е няколко пъти по-голям.

86

Анонимен

преди 7 години

Сирийския комплекс е обхванал и нашенското ***.

85

до 87

преди 7 години

Не си отваряй много устата .....

84

Боби

преди 7 години

До Анонимен 78Нещо ГРЕШИШ колега В СИРИЯ има САА(Сирийска Арабска Армия) или АСАД, Хисбула и други Ирански милиции съюзници на АСАД. Има месни знайни и незнайни милиции които се финансират от АСАД.От другата страна реално без дори потенциален лидер е т.н. ОПОЗИЦИЯСменят си името, цвета знамето едва ли не през ден всякакви фракции. Сега ми плащат аз съм с ИД, не ми плащат грабя съседите и се бия с техните бабаити...ИД много по-структурирана и независима е Н-та страна, Алкайда Х-та страна...

83

Анонимен

преди 7 години

Асад не прави нищо без санкцията и одобрението на Москва. Всяко военно престъпление което извършва Асад включително и ползването на химическо оръжие става със знанието и одобрението на Русия, която трябва да защити престъпника Асад да не попадне в Хага. Я си представете че Асад извърши военно престъпление на своя глава, това ще означава че руснаците могат да го турят в един чувал и да го изпратят в Хага заради вироглавството му без да се замислят.

82

Анонимен

преди 7 години

До 84Велика работа се става по време на война ...Не след нея дядка :)

81

Анонимен

преди 7 години

Единствените запалва щи световни войни са Русия и Германия.ПСВ пламва след политическо убийство в Сърбия ...Всичко знаем на кого служи тя.ВСВ пламва след стискане на ръце между Сталин и Хитлер за разделяне на Европа и избиване на всички против това.И в двата случая Сащ само спасяват мизераните ви ***. Нищо повече.

80

Анонимен

преди 7 години

Ще гледаме сейра на американците. Ще им трябват тонове памперси.

79

америкън дрийм

преди 7 години

САЩ станаха великата работа след двете опустошителни войни в Европа а и в Азия. Но напоследък този ефект доста избледня. Та за това им се върти тази носталгична идея за нова още по-голяма и хубава Световна Война.

78

Анонимен

преди 7 години

То там е пълно с гей ве . Личи си по жертвите всяка война.

77

Боби

преди 7 години

До Анонимен 67Ами да почнем Царска Русия, След това СССР и след това РФ някога да са казали примерно Еди коя си страна има еди какво си и за това ще им счупим главите?САЩ вкарват свой крайцер в Сантяго де Куба и след това го взривяват(тогава няма бойни плувци нали се сещате) Започва САЩ испанска Война и САЩ получава контрола над карибитеПо-свежо Виетнамски торпедни катери атакуват с картечници САЩ разрушител ИДИОТЩИНА Ако 4те катера са на 1-1,5 км от ХАмериканеца 100% торпилиране не му мърда?

76

Анонимен

преди 7 години

и ние сме с тия ненормалните от сащ в нато ! поне да бяхме без тях!!а от нашите нито един не казава нещо против или да изкаже сумнение!

75

до 77

преди 7 години

Търсат софийските протестъри да организират гей парад в Москва понеже имат опит .

74

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха, този път томахавките ще са по главите на Асад и плешивеца Путин. Лепилото С400 се оказа че не върши никаква работа, щото конструкторите му забравили факта че земята е обла.