151

Анонимен

преди 7 години

Вярно,има такава държава:Йоло Денев -президент, доматеният ,брадясал рицър-вице,а наш Славча -премиер,чака ни най светлото бъдеще на света!Няма да работим,само ще си протестираме,чалга до зори и надхвърляне с домати по НС!

150

@@@@

преди 7 години

ТУКА Е ПЪЛНО С МЕКЕРЕТА НА БАЙ УИИИИИ ДА ПИШАТ ЧЕ ЧЕРНОТО Е БЯЛОО И ВАШИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ СПОКОЙНО ЩЕ ГОРИТЕ В АДА

149

Анонимен

преди 7 години

Аман от барековци и чалгари.

148

????????

преди 7 години

ВСИЧКО Е ИСТИНА *** НА ХРАНИЛКА ПРИ БАЙ УИ СТЕ ЗАТОВА ПИШЕТЕ СРЕЩУ СЛАВИ ЕЛАТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ТОГАВА ДА ЗАЩИТАВАТЕ БАЙ УИ ДА ВИ ИЗБИЕМЕ И ВАС *** ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ЩОМ ТАКА ВИ Е ДОБРЕ СЛАВИ СИ Е МИЛИОНЕР АМА ПАК Е ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН А ВИЕ СТЕ ЕДНИ БАЙ ХУЙОВИИ *** ЗА ВАС СМЪРТТТТ,ЩОТО НЕ ВИЖДАТЕ ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРАА КАК ОТ НАЙ МАЛКОТО НЕЩО КРАДЪТ МИЛИОНИ ПОДЛОГИИ С *** ША ВИ ИЗБИЯЯЯ МАЙКА ВИ ДА ИБЪЪЪ

147

Анонимен

преди 7 години

в същото време беше проверено и дали хората харесват Слави. Е, видя се, че го харесват. Дори много!"Ай стига бе, верно ли :)

146

Анонимен

преди 7 години

До 155Не е въпроса дали му вярвам или не, въпроса е че политиците ни игнорират резултатите от референдума, знаеш ли ако в някоя друга страна от ЕС се направи някакъв референдум и 75 % от хората подкрепят едно или друго решение, а парламента им се направи на ударен, знаеш ли какво ще последва ?

145

Анонимен

преди 7 години

До Solar PowerНека го направи например "Напред България" или нещо подобно.повече ще му подхожда "Напред Чалгария"

144

Анонимен

преди 7 години

Искаме промяна и то към по-добро!!!

143

Анонимен

преди 7 години

Има референдум който ония разбойници в парламента трябва да уважат и да приемат нужните закониви поправки, това е, неможе в тая страна досега да са проведени 3 национални референдума по 5 въпроса, а тия в парламента да се правят на ударени, и ако за Белене имат някакво формално основание заради прекалено ниската активност, то за останалите въпроси няма никакво оправдание и колкото повече се инатят, толкова по назле ще вървят нешата за тях.

142

Анонимен

преди 7 години

"През есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!"аууу, пепел ти на устата!

141

9689

преди 7 години

Задават се още нови крадци на едро.

140

Анонимен

преди 7 години

Стига бе хоранаистина ли му вярвате?

139

sashkodg

преди 7 години

До АнонименА кое те кара да мислиш че Слави ще гледа нашия интерес?

138

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво:Правете каквото правите,но не искам после да търпя хомота,който вие с вашият си глас сте ми надянали!!!Ясно!!!Защото виждам последствията от всяко едно ваше решение вече 27 години!!!И все търпя,търпя,търпя,а на вас не ви пука!!И продължавате да ми натрисате индивиди с които отново да търпя,търпя,търпя!!!Предлагам вече вота да не е таен,а явен!!Да е ясно кой,как и за кого е гласувал и поименно да се търси отговорност за даден глас!!Писна ми от вас и вашите глупости,честно!!!

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимене нямаше нужда, сиромахов, но мерсим - ще те водя он ***. мислам дека те сторам министър на Халтурата, или не - там кандидат президента Кулеков, или пак не - ще ми треба да избута Краси, абе нема страшно - за всичките има столове в студиото

136

Solar Power

преди 7 години

До АнонименНяма лошо но това име : "Има такава държава" е без перспектива.Нито се запомня а е и обиждащо за мен лично което ще ме спре да гласувам за подобнаформация. Нека го направи например "Напред България" или нещо подобно.

135

MEn

преди 7 години

До АнонименХАХАХАХАХ верно?!

134

Анонимен

преди 7 години

Време е да обрулим гнилите круши. Слави, искаме да оглавиш недоволството и да ни поведеш - ясно и категорично!.. Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти!

133

Космонавта Мандела

преди 7 години

До George1а, ето го и бившия ми фен, "не харесвал групата, но не иска комунисти и гроб, затова ще ги уволнява като гласува за куку промяната". Коя ще играе Календарска на новогодишния плакат?

132

Анонимен

преди 7 години

чета коментарите и се чудя, наистина ли има хора които смятат че референдумите не трябва да се зачитат от политиците ни ? според мен няма нормалне човек, който да смята случващото се в страната за нормално, 3,5 млн души ясно заявиха че искат важните неща в страната да се решават с референдуми, от тях 3/4 казаха искаме мажоритарна система в 2 тура, обаче нашите политици се гъбаркат с нас, естествено нещата ще избият на някъде, но немисля че ще има нов проект около Слави, но протести ще има