69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55А най-смешното в цялата ситуация е, че *** си няма абсолютно никаква идея какво е то кредитна карта и че цял свят ги използва...*** си има много добра представа що е то е т.н. "кредитна" карта - "купувай без пари, а връщай двойно"!"а защо да купува без пари ?" щото от телевизора му казват, че е "лузър" ако не си е купил ли ? е па нека да е лузър сега, а пък "купувачите без пари" да са лузаре - утре!

68

Гаро Мафиян

преди 7 години

Това в страна като нашата е опасно .Пълно е с измамници и хакери .Как да си дам на палавата рецепционистка банковата карта нали ще я източат с пиколото докато се прибера до нас след почивката и ще си бият камшика за Дупнишкото село Аналевка...

67

Аман бе

преди 7 години

В този форум е пълно с клошари и завистливи бок.луциЩе се *** от завист бе, напънете се малко да изкарате пари, вместо да висите по цял ден в нета и да псувате системата.

66

Анонимен

преди 7 години

Чист капитализъм си е и е станало като религия, а в смесица с масонството, става това, което ще става в следващите години в света :D

65

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна глупост и ограничение на правото на избор и свобода. До кога ще трае простия народ не знам.

64

Ставри

преди 7 години

Ами точно с това огръничение до 1000 лв ще вдигнат процента на сивата икономика двойно... А и в парламента са главните покровители на сивата икономика.В хотела на Валери Симеонов само като видим кво се случва.....И как с 1000 лв месечен дохон за цялото семейството на собственика на "Козия рог" се спонсорират лично мероприятия за 14 000 лв за ден...

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55За по-модерни начини за плащане да не говорим, затова *** не е и чувал=а защо считаш, че *** иска да е "модерен", т.е. заробен и контролиран ?дали пък *** не е умен ?

62

До 61

преди 7 години

Понятието "капитализъм" е плод на болни мозъци като тези на Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Живков и т.н.Няма "капитализъм", има "свободно пазарно общество".

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "....че *** си няма абсолютно никаква идея"Само дето *** е от друг свят, по-скоро АД, наречен БЪЛГАРИЯ.А ти, както виждам, си готов и чип да ти сложат. Тогава да видим кой е гове.дото!

60

Анонимен

преди 7 години

Просяците и К..вите ще бръмчът с ПОС-терминали.Малий, ще сме първи в света.Нация техническа.........всеки бъл*гарак с по една краставица в ***.

59

Анонимен

преди 7 години

И аз съм за премахването на парите в брой, ама не и докато такъв егоистичен, алчен, деградирал духовно елит - масони, които следвайки ученията Кабала се научиха да трупат богатства на гърба на обикновените хора, да ми стоят на върха на пирамидата и да ми казват, кое е най-доброто за мен, ще видите планетата какво мисли за капитализма в следващите години :D

58

Анонимен

преди 7 години

ГРОБ зор ще видят докато бастисат държавата но аз съм оптимист.Ще успеят.Слава Богу че не съм зависим нито държавата Бг нито от нейната финнсова и икономическа система.Жална ви майка (на децата ви ТОЖЕ)!!!!

57

Анонимен

преди 7 години

55Кредитните карти са удобство, ама само до момента в който трябва да си платиш минималната месечна погасителна вноска. 15-20 % лихва при 0 % инфлация, това ако не е добре дошло за банките, здраве му кажи.

56

Анонимен

преди 7 години

До 55 АнонименАлооооу,белият свят!!!Никъде няма в цял свят само пластмасови карти без кешово плащане!!Даже и в белия свят няма ограничения на кешовото плащане,а до определен размер единствено са длъжни да докладват и то по съмнение в сделката или транзакцията на парите!!!Къде е ограничен кеша бре??Къде и в коя държава по белия свят са само на карти и телефони??Пфуууууу!!!!

55

Анонимен

преди 7 години

*** на масонските *** най-мн ще се чудят след 10 години какво става със света :D

54

Правилно решение

преди 7 години

Няма да е необходимо да ходим да пазаруваме с пълни джобове с банкноти. През постерминал може да се плати произволно голяма сума при пазаруване с банкова карта.В цяла Европа отдавна е така, крайно време беше да стане и в България.А тези които имат хилядарки под дюшеците или в мазите, извадете ги оттам, докато не са ги изръфали мишките.

53

Анонимен

преди 7 години

А най-смешното в цялата ситуация е, че *** си няма абсолютно никаква идея какво е то кредитна карта и че цял свят ги използва. За по-модерни начини за плащане да не говорим, затова *** не е и чувал. Един долу щял да тича в магазина да си поръчал мебели, после щял да тича до банката да превежда пари и щели да му вземат такса и мебелите щели да му ги пратят, чак, когато получели плащането. Господи, прибери си вересиите...

52

Анонимен

преди 7 години

Тролчетата от г--б да изчезнат или да отидат да лижа.т топките - знайте на кого....И без туй всички, които гласуваха за тях, сега кръв пи.каят.

51

Анонимен

преди 7 години

Да не забравяме кооперативна банка нейният фалит всички пари в банката един организиран фалит и нека всеки си представи какво става първо трябва да се види интереса който се обслужва с такива закони и тогава да се предотвратят подобни рискове и тогава да се приеме

50

Анонимен

преди 7 години

Прочитайки доста от коментарите, ми става ясно защо сме хем най-прoстите в Европа, хем най-бедните. В белия свят всеки плаща с кредитна карта или през телефона си. Никой не носи и не се занимава с пари в брой. И да, абсолютно "ЗА" забраната да не се плаща нищо в брой над 1000лв.. Имало било такси- не само, че такси няма, ами има и кешбек, ама какво да се обясняваме... Тъпите, според вас, американци са го открили това преди 30 години. Вие лаете срещу удобствата. Какво да ви правим, такива сте.