89

Анонимен

преди 7 години

е кои пък са бесни в Македония, бесни са 10-12 хиляди сръбски коминтерновци, повечето хора много добре знаят нещата

88

Маке

преди 7 години

Половината ви история е открадната от траките-гърци другата половина от маке-питеките прибирайте се обратно във Русия да ловите риба по река Волга и без туй сте на път да загубите тая територия тука волгари.

87

Анонимен

преди 7 години

До 93: Вземи се разрови попрочети малко и ще разбереш защо ни мразят.

86

КТБ цУРА

преди 7 години

Световен престъпник ли е?

85

Анонимен

преди 7 години

Чудно ме е тия макета що ни мразят толкова? Та ние с тях сме първи братовчеди....!!!???

84

Анонимен

преди 7 години

ББ нема какво да ходи в Македония, да заминава в Албания и да се разбира с албанците, американския сенатор го каза повече от ясно, какво чака още ?

83

Анонимен

преди 7 години

Няма да се поддавате на кремълски провокации!! Макетата са ни братя, а не "братушките"!!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Едно е ясно. Шутовете по Русия ще стават все по-болезнени.

81

Анонимен

преди 7 години

Явно, много от пишешщите тук българи, които се радват на Борисов и Заев не са наясно с политическите партии в Македония. Заев е маша на албанците в Македония, затова никой не го обича....Ние с албанците проблеми нямаме. Нито със Заев.Проблеми с него имат в Кремъл и Београд.Скопие им се изплъзва затова квичът.

80

Анонимен

преди 7 години

Зоран Заев е сърбин, а на сърбите много вяра не трябва да им се има, отделно че тоя се сношава със Станишев

79

Анонимен

преди 7 години

Още една държава се отдалечава от Русия и поредния пирон в ковчега на недоносеното кремълско джудже. А дали няма да се помъчат и там да организират преврат руските бооклуци като този, който се опитаха да направят в Черна гора, за да и попречат да влезе в НАТО. Не че успяха де :)))))

78

Make

преди 7 години

Александър Македонски е пaзил тоз парцел зa българите като дойдат да имат къде да си направят държава , много ви здраве българо-сърбомани ама и сърбите не ви искат вече. Дори от Охрид са идвали хора да ви науат да пишете в Преслав, че сте били неграмотни.

77

Анонимен

преди 7 години

До 82Наясно сме. И знаем, че Заев не московския чаловек и затова ревете на умряло русофиилситиик-путинофиилската своолоч.

76

Анонимен

преди 7 години

Тоя Заев е сръбско-руски коминтерновец, не требва много да му се има вера,ББ ако има акъл да отива в Албания и да се разбира с албанците, Тетово си е техно да го взимат, останалото да се прибира

75

Анонимен

преди 7 години

Ами в Кремъл какво е? Място не могат да си намерят миличките :) След Черна гора скоро Македония ще е в НАТО, а след това и в ЕС. Кремълския лилипут място не може да си намери :) Няма вече Либия, няма вече Ирак, няма вече Украйна, няма вече Куба....Гаврата с руската кочиина продължава!

74

Анонимен

преди 7 години

Явно, много от пишешщите тук българи, които се радват на Борисов и Заев не са наясно с политическите партии в Македония. Заев е маша на албанците в Македония, затова никой не го обича.

73

Циник

преди 7 години

Колеги...помежду ни се е намъкнал македонски провокатор - мъжки, ходи в македонските форуми да ги ръсиш тези измислици!Правил съм си та ша ка - да пиша в македонски форум...ще си счупят пръстите да ме банват!Псуват като каруцари...пълни шеметаци!Абе ***...сбъркал си форума...стягай бохчите и айде у Београд...серсемин..на "македонска история ще ни учиш!Учи албански...и бегай да ти земат мярка за ф е с!

72

до 80

преди 7 години

Джон Атанасов не е ОТИШЪЛ в Америка, а се е РОДИЛ в Америка.Има съществена разлика.

71

Анонимен

преди 7 години

Планът за ислямизиране на Западните Балкани, върви по план.Първата стъпка беше откъсването от територията на Сърбия на Косово. Втората е откъсване на Западна Македония и присъединяването й към Албания.Дотук българите примират от кефи злорадство.Обаче третата стъпка от този пъклен план ще е откъсването на Югоизточна България и присъедиянавато й към Турция.Не случайно пуделчето Борисов дори на рождения си ден изтичка на инструктаж в Анкара и се върна от там със скъсан минискус от позата партер

70

до 80

преди 7 години

Кой я написва Климeнт Охридски я написва бе византиецо, все едно да кажеш че Джон Атанасов не е българин щото е отишъл в Америка значи не сме създали компютъра тогава?.