229

Анонимен

преди 7 години

Тя Русия винаги е била притисната милата....Стои от страни като бито псее и гледа как света се развива, а тя сстои в средновековието.

228

Ха-ха-ха

преди 7 години

До Браво на Путин!Ами вземи прочети, каква е целта на санкциите и срещу кого са наложени. Санкциите, и наложените от САЩ и наложените от ЕС и другите цивилизовани държави не са срещу Русия а срещу ФИЗИЧИСКИ и ЮРИДИЧЕСКИ лица. Специално новите американски санкции са срещу американски фирми, които инвестират в определени сектори от руската икономика суми над 1 милион долара.Чети, няма да скъсаш менискус като руската болонка Бойко!

227

Анонимен

преди 7 години

Да го кажем по-простичко, за да го разбере и необразованата социалистическа, кутевист-путиинофилска измеет: Гаврата с руската кочиина продължава.

226

Велик!

преди 7 години

Владимир Владимирович е велик!То и БГ обяви война - Втората Световна, на целия свят, после ревахте, че Великобритания ви бомбардирала. После посрещахте и немските, и руските войски с хляб и сол. После ревахте, че руснаците не ви освободили от турско. Сигурно 21-американска дивизия ви е освободила?! После изкарахте, че не било робство, а присъствие.От това по-голямо предателство няма.Чърчил писа: "Народ, който воюва срещу Освободителите си, не заслужава свобода"Предателско племе!

225

Анонимен

преди 7 години

Народ, который блуждает по Европе и ищет что можно разрушить, уничтожит только ради развлеченияДостоевский

224

Браво на Путин!

преди 7 години

До Ха-ха-хаСпоред Путин обаче новите санкции на САЩ срещу Русия няма да я притиснат до стената. "Каквото и да стане, каквито и решения да се вземат отвъд океана, това няма да ни притисне до стената", каза руският лидер.

223

Ха-ха-ха

преди 7 години

До Велик!...........Не ни рецитирайте стихчета, бре!Дайте да премерим сили. Нали се дуете, колко сте велики?............Както част от ромите се представят за турци, защото според тях е по-престижно, така и безродните русофили се смятат за руснаци. макар, че самите руснаци се отнасят към тях с презрение. Защото руснаците са наясно, че същество, което изменя на род и Родина ще измени и на господарите си.

222

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин!

221

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен......Докажи го, най-вероятно го е писал някой друг, а са го приписали на Вазов...............За безродните предатели и руски еничари, всичко в българската история, което влиза в противоречие с руските интереси не е истина и трябва да се подлага на съмнение. Само не можеш да си представиш колко си жалък! Стихотворението се намира в пълните съчинение на Вазов. Но дори и да го прочетеш, пак ще квичиш, че не е вярно, а е някаква русофобска провокация.

220

Велик!

преди 7 години

Владимир Владимирович е велик!Не ни рецитирайте стихчета, бре!Дайте да премерим сили. Нали се дуете, колко сте велики?Кажете, що ваште корабчета бягат, като видят руско самолетче.Като стане напечено и се фръцкате като меки китки. Бъдете мъже, Русия чака с интерес.Хайде юнаци, обявете война на Русия.Чакаме!!!

219

Анонимен

преди 7 години

До Велик!Величието е много относително и зависи много възвеличавания обект и от субекта, който величае. *** пример.И за мухата лaйняpка лaйнoтo е велико а селския нужник е най-прекрасното място на света. Но това не означава, че всеки споделя това нейно мнение.

218

Иван Вазов

преди 7 години

На руските войниО руси, о братя славянскизащо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили неканени гости?Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко-строшихте ни игото тежкоа днеска ни носите ново.Според русофилите това стихотворение е писано от COPOC!

217

Велик!

преди 7 години

Владимир Владимирович е велик. Номер 1. Който е тръгнал срещу Русия, винаги е губил.А -хаа тъкмо влизат в Москва, после руснаците стигат до Париж и Берлин.Какво стана с това корабче дето избяга от руския самолет?Кво стана с Крим? Нещо Нацистите наследници на СС, не успяха да превземат Крим. Натовското знаме, нещо а, не се вее в Севастопол. Няма нацистките знамена свити в юмрючета и земя и кръв.Много искам да предизвикат Русия, много ги е страх, враговете й.Айде нападайте Русия потурковци!

216

Анонимен

преди 7 години

Ако четете руските класици, писали преди 1917 ще видите що за кофти място е Русия, хората в нея, бита и пиянския характер на руския народ!Само трябва да четете.

215

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 452=========не е написано от Иван Вазов..А Сopoc ли го е написал? Жалки сте русофилите в изопачаването на българската история, само и само да угодите на руските си господари. Путин и то подлагаше на съмнение, че Лермонтов е писал " Прощай немытая Россия.Страна рабов страна господ ." И вие като него...

214

Анонимен

преди 7 години

"Добре е там, където нас ни няма" - стара руска поговорка!

213

Виц от Соц времето

преди 7 години

Има два вида живот:1. LIVE2. ЖизньОще тогава знаехме за това, че в СССР живеят по-бедняшки от нас!Купувахме стоки тайно от КОРЕКОМ, западни стоки.Никой не искаше "Сделано в СССР"Руснаците които идваха у нас постоянно се наливаха с водка, но си уммираха за Швепс и Кока Кола :)))

212

Анонимен

преди 7 години

Света гледа 100 години напред, а Русия се връща векове назад ...Ще зяпат Первий Канал, ще слушат Путин, ще се страхуват от целия свят, ще се напиват от мъка и страх, ще ... живеят като скоттове.

211

Импортозамещение

преди 7 години

Русия имала всичко, имала ресурси :))))Ама няма хора, че без умни хора нищо не става!Швейцария няма нищо от руските богатства, а е хиляди пъти по-благоденстваща!Защо Русия е в 11 век като има толкова полезни изкопаеми ?!Защо в Далечния север на Русия нефта и газа се добиват само от канадски и щатски компании - щото имат пари, технологии, мозък и добър персонал !Русия само крета, вегетира, лежи пияна в калта, натровена от пиене лосиони и антифриз.И през 1980 фалира щото е много богата, нали

210

Импортозамещение

преди 7 години

Това е отговора на Путин, замества вноса със собствено производство.Но нали така фалира СИВ и комунистическия блок ?!Значи Русия плува здраво към дъното.Може да оцелее, но ще бъде бананова република.Те една кола не могат да направят, камо ли да заместят целия внос :)))))Русия е обречена на полугладно оцеляване, благодарение на Путин :)))