156

да

преди 7 години

тоя ще връща пари и сега за това реве :))))Славчо, долната ти антибългарска нпо-клика народа я уволни още на изборите..май още не си го разбрал

155

Анонимен

преди 7 години

НЕ ОБИЖДАЙТЕ ПИТБУЛИТЕ.

154

Анонимен

преди 7 години

Всичко е МАФИЯ.

153

Има вид на питбул

преди 7 години

И е почти толкова умен!

152

Анонимен

преди 7 години

Тия в народното събрание наистина си милсят че ще им се размине и вероятно ше им се размине или може би бъркам

151

онбашията

преди 7 години

ще има другия път, не го виждам нито слави, нито вресливите му симпатизанти да оставят спокойния и сит живот и да запашат пищовите. квото и да врякате колко сме бедни, днес глад НЯМА, а щом няма глад, няма и кръв, набийте си го в кратуните. що в америка или западна европа само палят и трошат, но една пушка не е гръмнала? щото няма глад. без глад няма революции, а мен така ме устройва. крадели били милиони, дремем ми.

150

досущ

преди 7 години

Гледам Слави- все едно е излязъл от ,,Адамс фемили''

149

Анонимен

преди 7 години

Славчо ще си гледа смешките и дрешкитееее....!!!!

148

Анонимен

преди 7 години

Все ми се струва, че учиндолецът си изнесе шоуто на улицата. Отдавна не гледам телевизия, камо ли славчо, но това е повече от жалко. Шутът се опитва да седне на трона.Нема такъв майтап,Славчо, за да си шут се иска акъл, иначе ще получиш шут в ниската част на гърба. Но ти си знаеш,Лошото е, че има такива, дето ти се връзват и още по-лошото е, че не си по-различен от тия срещу които уж се бориш.Жалка работа.

147

Николай

преди 7 години

Големият преврат Славчо беше преди 28 години и още му усещаме ехото...А ти като си толкова загрижен за хората що не се пробваш за Омбудсман? Само че там няма да ти плащат толкова, колкото да го играеш народен трибун, нали?

146

до 152

преди 7 години

Славчо ще си гледа смешките, а вие догодина по време на председателството как ще излизате от парламента със разпрани дирници и спукани глави кaто при Виденoff другарю.

145

Лъжеца вика лъжеца

преди 7 години

Ял, пил с властимащите сега ревем ,абе я си работи в американската по мия и не ни занимавай с твойте глупости ! Плаче да му скроят номер от типа Борис Годжунов, така ми се струва . Петър Корумбашев навремето му помахаше с червените кинти после масона и му тряга Илия Пвлов му помагаше за чал гарското БМК ,а да припомним ли рекламирането на Царя за премиер в първото предаване по БТВ ? Да припомням ли свалките с Бойко че даже и цяло предаване като водещ му поднесе ЦЯЛО ПРЕДАВАНЕ

144

Анонимен

преди 7 години

Тираните са уплашени, сега е момента - 1997 рефреш

143

Бай Шамаров

преди 7 години

Само на мен ли е противен този чалгароптерикс?

142

Слави се наа.ка

преди 7 години

Ура-аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !

141

Анонимен

преди 7 години

До ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВнапрет славчо! БОЙКО е зад теб!!!.там е работата, че не е бойко зад него, е неКОЙ друг!

140

Анонимен

преди 7 години

Слави плаши депутатите с възмездие: На зла круша - зъл прът!.лап*ай *ура ве, бас*тун!прай си там псевдо-смешките, гледай си *урволевият балет , гледай си офшорните милиони и апартаментите от гергов и не се мешай, там дето не ти е работа!гледай "злия прът" да не заиграе по твоя гръб, че натам вървят нещата - преиграваш вече!

139

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

напрет славчо! БОЙКО е зад теб!!!

138

Анонимен

преди 7 години

По думите му всичко зависи от българския народ, който е суверенът по Конституция=====================Требва да си адски наивен, зяа да вярваш на такива неща.Славчо, ти откри топлата вода, обаче не разбра, че е резил такова голяма момче като тебе, да го прави по телевизора,Втора версия, слагате нов декор на театрото, с надеждата публиката да не се разбяга съвсем.Само кръгъл ***-от вярва, че ВЛАСТТА е в народа.D

137

Анонимен

преди 7 години

За да върват нещата навсякъде трябва по един Баце най-големите злини за 28 год идат от парламента и си гласуват заплати. Оставка на всички дупетати и мажоритарен вот и влизане на нови лица в политиката, спиране на източването на пари към партиите да се издържат от членски внос Мачкай Славчо ще ги изгоним с ритници ако трябва.