281

Анонимен

преди 7 години

може и така да е било, може да са били мързеливи и да са миришели.един съученик, който стана програмист, не се къпе седмици наред, не излиза от тях, и единственото му хоби освен компа е футбола, но гледа мачовете сам в къщи, дори не излиза!не казвам, че всички са такива, но представете си, че такъв като моя съученик е работил в тая фирма, тогава бедуина е прав. и все пак, не може да се генерализира, това е конкретен случай.

280

Анонимен

преди 7 години

а можеха да подходят рационално - един чаршаф на главата на паркинга, на следващият ден ще гледа криво и няма да знае кой влак го е блъснал.Ако продължава, процедурата се повтаря.

279

Анонимен

преди 7 години

Кажетв коя е фирмата бе.

278

Анонимен

преди 7 години

Арабин момци арабин вика че смърдиме РАЗСТРЕЛ на жълтите павета и сами ще си ходят ще избягат Събудетесе.

277

Анонимен

преди 7 години

След 5 месеца ще навърша 10 години от както работя като IT специалист извън бг. В бг работих само 1 година за 800 лв. като IT които пари преди 10 години бяха мечта за много хора. Но тази заплата беше смешна спрямо тази от 8 000 евро която взимам в момента в бялата държава. Не ми е ясно какви са тези IT специалисти които стоят в бг и работят за Камилар? Ако съм на тяхно място първо ще му сменя снимката в паспорта ще го пратя за един месец в Пирогов и ще го оставя да си търси IT специалисти!

276

Анонимен

преди 7 години

Те тека винаги сме били под робство и винаги ще бъдем арабин ще ми командва в българия казвал на българите че смърдят и наще го глобили 1000 лева мнооо пари не само арабина аи ние тииа 1000 лева си заслужава разстрел .Събудисе Българио разстрел трябва РАЗСТРЕЛ.Левски и Ботев ще си излязат от гробовете ако можеха да ви чуят и видят какъв трагичен начин начин живеете ***.

275

319

преди 7 години

Арабите са едни от най-нечистоплътните същества в света. Да не говорим, че ядат *** и миришат ужасно. По-богатите се къпят редовно и изливат половиш шише парфюм при всяко излизане... и пак смърдят като трупове.

274

Петко

преди 7 години

по мръсни и миризливи от арабите няма работил съм там. при това са и мнсого много мързеливи инеграмотни . по цял ден варят и пият чай и наркотици.На този да му бият черен печат ивън от България. Няма да загубим от него.89515

273

Анонимен

преди 7 години

След три мандата на ГЕРБ и див еврпоатлантизъм народа тотално се опростачи и оскотя, съществуването му е животинско, само преживяване и оцеляване, всички човешки навици са на заден плане, и арабите вече се подиграват.

272

Анонимен

преди 7 години

Българите не миришат повече от арабите. Българите просто не спазват хигиена, нямат елементрани хигиенни навици, затова миришат, а не защото са българи, и арабите ако не се миеха, и те щяха да миришат като българите.

271

Анонимен

преди 7 години

Един арабин в България: И сте миризливи, и сте мързеливи...това го е казал за сборището на язовир Копринка :)

270

Теди

преди 7 години

*** и отбелязвам също си ги написал грешно Историко неграмотен

269

Заеби

преди 7 години

Ами да беше въвел час по хигиена на вместо извънреден труд! Да ни светне кога и по колко да се къпем, да си нанасяме лосион за тяло, двзодорант, парфюм, щеше да влезе в новините с час по хигиена!

268

Бай Иван мъдрия

преди 7 години

Ние сме им миризливи и те на нас са ни миризливи, така че предлагам арабите да си седят в Азия или Африка и на никой няма да му мирише

267

,

преди 7 години

да са живи и здрави руснаците, които всеки ден чистят тия отпадъци от лицето на земята в Близкия изток

266

дръжте ми шапката

преди 7 години

като не му харесва, че пушат да дава по 100лв на месец, на хората, които не пушат и да поддтикава хората да не пушат. що не е пренесъл канадски модел на работа, като толкова мн работели? тоя е чул, че с нас може да се *** и да се държи така и си го е позволявал. а като сме мързеливи защо България е hot spot-а на 2017 за outsourcing. мухата ви да *** на всички платени протестиращи, където работа за 2 стотинки не сте свършили и ви плащат по 1лв на коментар.

265

да

преди 7 години

арабин ама обяснява "ние в Канада":-):-):-)какъв канадец си ти, бе м,иризлив к,амилар

264

Анонимен

преди 7 години

Арабите са измислили парфюма и съпуна още когато в Европа са живели с дубитъка в една стая.---Измислили са на баба ти фърчилото. Всичко са наследили от Персия.

263

Анонимен

преди 7 години

А българските работодатели, пишман бизнесмени как се държат със своите служители. Уважават ги, плащат им извънредни и спазват трудовия кодекс. Видял ливанецът терора, който упражняват наш'те и си помислил, че така е редно. Сами не се уважаваме, а се цупим, че другите се държат гадно.

262

Анонимен

преди 7 години

При такъв глад за програмисти, не проумявам как може да стоят някъде, където ги тормозят.