31

Анонимен

преди 7 години

Карам спокойно, час по-късно е без значение, радвам се на природата, не искам да треперя заради скоростта. Страхувам се от тези зад мен и от тези които влизат в насрещното на магистралата. Да почни някой такава идиотщина преди години? Има карат с по 200 на магистралата!!! Лудост, краде се мрежата, влизат животни, шведи с каруци и безразборно спрели. Не сме за 140 км/ч, колите са за повече но българина като се качи на 200 коня и гази. И магистралата е лошо направена, окрадена е. Герберастия.

30

до 29

преди 7 години

Ами психика е всичко.Русата с джипнята е нарцис-комплексар ,от малко и слабо човече ,придобива екзо-скелет и става силен и мощен био-робот.Шегичка ,а иначе профила е 100% всичко е в психиката на шофиране ,в некомпетентността е малко от всички бели.Всички новобранци си карат бавничко и внимателно и аз бях такъв и ти и всеки.Габарити и финна моторика развива полигона ,задължителен е.Много хора като сменят фиатката с джипка и изпадат в стрес от габаритите на едното и другото.

29

Anonimen

преди 7 години

Сега дори да не си е купил книжката пак излизат едно 80% пълни некадърни шофьори. Е дъщерята взе наскоро книжка ами честно да си кажа не може да кара. Давам и да кара в по ненатоварени места, но честно казано ме е страх. А да не говорим за маневри назар или паркиране

28

Анонимен

преди 7 години

Който в взимал книжката преди 10.11.89 знае, милост нямаше!! Качва се катаджията, вади бележника и ти казва, закарай ме до едикъде си. И наблюдава. Пристигаш и ти казва, следващият път, вземи още часове. Най-много инструктора да му каже 2-3 думи за кандидата, за пари не дума, мисъл не е минавала. От 16 души взехме книжки само 4. 12 върна за несигурност, навлизане с/у знака, лошо паркиране. Днес гледам млади и руси кокошки, особено на "жипове, газят наред, дават газ и ме мислят.

27

Анонимен

преди 7 години

Добре, че съм взел книжка когато имахме държава. Сега който и да изпитва е все тая претупват ги набързо за пари и толкова.

26

до 20

преди 7 години

Нужни са поне 100 000 км опит да си шофъор ,аз дори ги нямам и правя глупости от време на време.С 5000 лв курс може и да стане ,но тук работата е в психиката.Тези по селата имат високо самочуствие и никакъв страх ,карат като безсмъртни на границата на касапница.Шофирането е вид израстване на индивида опознаваш себе си най-добре когато си зад волана.

25

анонимен

преди 7 години

И според мен полигона е необходим. Учи да се свиква по-бързо с габаритите и маневреността на автомобила която понякога се явява доста решаващо

24

ккк

преди 7 години

Хаха че точно държавната администрация е най големият генератор на корупция. Няма ли правосъдие в една държава отпиши я.

23

Анонимен

преди 7 години

Значи, досегашните собственици на авто школи ще преминат на държавна работа и ще смучат от двете места .... хем заплатка, хем подкуп :)))

22

Анонимен

преди 7 години

До Правила, липсата на/неработещ контрол е също въпрос на правила.

21

абре 19сти

преди 7 години

Бай ти Ганъо 20 години му бяха нужни да стане корумпиран ,а дори и сега с някаква гузност участва и този дето дава и този дето взима.Защо стана ?Тези дето даваха станаха на местата на тези дето взимаха и вече се наложи.Като влязат за по 5 -10 -30 години и всяка стъпка се следи никои и за рушвет не би искал да чуе.

20

до 14

преди 7 години

Вярно е, че по отношение на катастрофите полигона едва ли ще помогне много, но поне ще го направи донякъде по добър. Според мен на изпита не е достатъчно само да покажеш, че можеш да караш направо и да спираш на светофарите. Навремето имаше на полигона и скоростна отсечка която училише на реакции при внезапно спиране

19

Анонимен

преди 7 години

Българина е глупаво животно и му трябва здрава ръка да го държи изкъсо иначе нищо не става от него. Поредната балканска ***.

18

хаха

преди 7 години

А бе тези луди ли са?Независимо кой изпитва, има "човешки" фактор. А както занем в БГ този фактор е на 90% корумпе.

17

Су 34

преди 7 години

Ето затова България винаги ще е на последните места във всичко положително---------------И пак сме по-добре от вас, разбра ли?

16

до Турчин

преди 7 години

Рушвет е турска дума и турски манталитет ,даже ориенталски.Българина вие го научихте на подараци ,ако утре го затегнат става дисциплиниран като германец,всичко е от управлението.Явно властта има полза да няма дисциплина и страх ,а ориенталски рушвети и корупция.

15

Като

преди 7 години

ги видя нацвъкани,като КУРЕШКИ по-пътищата тия от ДАИ,на дежурните хранилки и поилки,бетер КАТ,слизам от камиона и продължавам пеша!!!

14

до 10

преди 7 години

Не е само това и рейсър филмите и младостта,знаеш гадже в колата ,алкохол,дрога.Полигона какво ще помогне,да правят маневри при ниска скорост,аз съм маневрирал с 12 тонен камион ,но не съм професионален шофъор.По добре е да има повече часове на междуградско ,те там се дънят ,там са смъртоностните катастрофи.

13

Турчина

преди 7 години

Няма значение дали държавата или някой друг ще дава книжките. Където има българи там има рушвети, далавери, корупция и т.н. Всяка седмица Господари на Ефира не могат да смогват да излъчват далаверите. Няма отрасъл в, който да няма далавери в тази държава. Ето затова България винаги ще е на последните места във всичко положително

12

Партиен член

преди 7 години

Единственият човек който се справи с ДАИ беше Жан Виденов.Може да не беше добър премиер но тия лешояди ги закри.Това беше най правилното му решение.Тази структора от създаването си е излишна и само създава корупция и рекет.