185

Дръндер

преди 7 години

До ШведАйде появи се и тролчето. От къде изплъзя от нужника!? :))))))

184

упс ала

преди 7 години

До Анониментова вече ще е черешката на тортата - "професор Сундберг от Гьотеборг зверски рита беззащитна жена по коридора преди часа си по етика"

183

Сс

преди 7 години

Бързо им сваляш гащите май да им ду..аш....

182

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 213Това го кажи на сина на баща си. Не ти изнася истината ли? Че си сбъркан?

181

Антирасист

преди 7 години

Шведа расист, издебна хората да се разотиват и тогава я издебна горката да се наведе и я халоса толкова силно колкото душа му поиска!Ние не сме роми, от кьде идва тая злоба срещу нас Бьлгарите?

180

Анонимен

преди 7 години

До Дръндертихо, том и джери кидс

179

Дръндер

преди 7 години

До Джо БързияТака бързо че те ошамарим по двете бузи че ще се чудиш от къде ти е дошло Хомус кретеникус.

178

Анонимен

преди 7 години

Скандинавците поради високите си цени на алкохол се въздържат да се наливат в държавите си, но тук алкохолът им идва без пари и те са като невидяли буквално алкохол и не изтрезняват през целия си престой в България. Тоя 53 годишен *** не е изтрезнял от миналата вечер и си тръгва към Швеция пиян +махмурлия. Само го погледнете.***, куче! Работил съм на Златнбите 3 години охрана...не съм видял нито един руснак да се е напил като талпа, като тия *** скандинавците и англетата.

177

Анонимен

преди 7 години

В края на крайщата живеем в страна, в която бияча на баби по границата стана вицепремиер, та човека може да си е помислил че тука това е нормално, даже хората с такива прояви се издигат в йерархията.Не е смешно, тъжно е

176

Бързия Джо

преди 7 години

До Ccбързо свалям паляци като теб, анимационни герои

175

Cc

преди 7 години

Бързо се наси.раш ли че ти викат бързия

174

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 194Ще се обадя на 4-ти километър да проверят айпи адресите на всички *** тук като теб. Трябва да ви приберат, че сте опасни за себе си и за другите *** такава!

173

Анонимен

преди 7 години

Когато татарските нищоже-ство Винкела изтрита по подобен начин възрастната турския бяхте в екстаз нали. И то само защото цената била от турския етнос.Ами сега си представете, че пък за шведите ни е сме по-силно и от турците.

172

sofeto

преди 7 години

Това ми прилича на случaят в берлинското метро дето "българският швед" ритна в гърба жената по стълбите надолу. Идентично!!!

171

Анонимен

преди 7 години

Не се ли строят наколо хотели? Един зад врата и в кофража и по идея взаимствана от китайската стена. Бързо и хигиенично.

170

Джо Бързия

преди 7 години

на мен клипчето ми хареса :) хахахахха как я свали само лууууууууудСамо така в българската ***, кютек до припадъкИначе много смелчаци пред мониторите, пък на живо като видите такава ситуация всички се нааквате.Паляци

169

Анонимен

преди 7 години

Има такова разбиране, че бой и ритници за робите са съвсем нормални и даже са от възпитателен характер.

168

Дръндер

преди 7 години

До порноманиака Анонимен 191Ти вече си болен мозък. Предписвам няколко тупаника на ден. Леле не мога да повярвам че има тук такива *** като теб. Дори само един или трима да сте - вие сте по-лоши от шведа. Но също като него сте ***!

167

:) :)

преди 7 години

бе големи експерти в хотелиерството се извъдиха някой, одобено там някой си 172. Пич ти кьорав ли си женицата се вижда че е от персонала на хотела. В тез хотели за това им е голямо нивото защито никой не чака да стане *** и да почисти а пистоянно се поддържа чистота. А то,з чичак е за Софийския да му подарят ефни дантелени прашки за белия дир...ик и каквото му е писано на и з р о да шведски. шведска тройка с трима загорели......

166

Анонимен

преди 7 години

А бе тука се прехласвате по родните расистки, бияч и и националисти, ама като видите някой друг да се държи по подобен начин негодува те.