130

ABSYSK

преди 7 години

Да ги поведе към по- дълбоко , с по един камък на шията! ***...

129

Накъде по-надолу

преди 7 години

Бареков - Марешки - Слави - ?

128

Анонимен

преди 7 години

Слави иска да стане политик. Батко има нужда от още един да му го изтръсква в *** на парламента.Ужас! Не му завиждам на Слави.

127

вероятно

преди 7 години

Ще влезе в парламентаНо дали не е поредния Бареков? Тепърва ще се видиСтарите му авери от " Гергьовден" не са цвете за мирисанеНито г-н Сплескан НосНякои от нещата дето ги говори звучат добреАма такива с годините много се пръкнаха - добре говорещиТака че- дявола е в детайлите

126

Пич

преди 7 години

Интересен сайт. По този начин с голяма точност могат да се преброят де*билите в България.

125

Срам

преди 7 години

В момента, в който Славчо направи ПОЛОВИН КРАЧКА срещу кръга К***ПИТАЛ и ще пее своите песни в присъствието на Бог.

124

Наблюдателна

преди 7 години

И без това уйчиндолско момченце с непомелни амбиции и нулев капацитет в политиката е пълно с некадърници, простаци и ***! Пожалете Майка България, политикани от махленски и чалгаджийски тип!!!

123

Еййй

преди 7 години

Кръгчето стреля по хората с ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ. СЛАВЧО ЩЕ СТРЕЛЯ С НЕГОВИЯ ХАЛСТЕН ПИЩОВ. ДОРИ МУТРЕСИТЕ НЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ НЕГОВИЯ ПИЩОВ. ЛЯГАТ И СЕ РАЗКРАЧВАТ:"разстрелям ме славчо с твоя мощен пищов с халостни патрони"Страх, страх...Едно време ония компютърен инженер, който беше главен свидетел по делото за Цвъчко също се страхуваше и викаше в тъмната уличка:"Защо? Защо?"Убиха ли го? Убиха го!Славчо, той беше много умен човек и беше убит. Ти с тоя халостен и 5 мутри, къде си тръгнал?

122

Георги

преди 7 години

Къде ще ги води! На концерт на Галена и Куку бенд в завдение "Чалга за всяко дете"? 😂😂😂😂😂

121

Капитализъм-сатанизъ

преди 7 години

"Кибер ***"?Че ти кога си виждал истински *** бе?В тоя кръг май на всички ви се вие свят.В момента дават предаване за най-известния банков крадец. Само не разбрах, защо нищо не се казва за Цветелинка, Тиквата и кръга К***ПИТАЛ. Ддджурналистите на НОВА, СТАРА И ПРАСТАРА да питат КОЙ! ТОЙ ЩЕ ИМ ОБЯСНИ, кой е най-големия банков обирджия.

120

Хммм...

преди 7 години

Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива.-----------------------------НЯМАТ НИЩО ОБЩО ЛИ?!! И за 3годишно дете е ясно какво се случва - като не беше достатъчно подкрепен на референдума, на смешните си бдения пред парламента (там пък въобще никой не го последва!!), Слави и сценаристите му сега са скалъпили нов отчаян опит да влязат в политиката - сега чрез псевдопетиция, уж инициирана от будни граждани. ОчевАдно е, той не може да продължи повече шоуто, а Парламентът е единственото му спасение. Номерата му дотук не минаха, но той е нагъл и ще донесе от 10 кладенеца вода, за да

119

Анонимен

преди 7 години

Къв е тоя Трифонов - в държавата има само едно име и това е Бойко Борисов премиеръ !

118

Анонимен

преди 7 години

Важните неща са че Бойко е премиер три мандата !А ГАЛЕВИ ,ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ,НАГЛИТЕ и в трите мандата са на свобода !

117

Анонимен

преди 7 години

Всичките тия по долу са част от КРЪГА Капитал или са разстреляни от кръг Капитал.ТиквунГАЛЕВИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НАГЛИТЕ БРЕНДО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАНИВАН КОСТОВСЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЖАН ВИДЕНОВГРИША ГАНЧЕВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВОЛЕН СИДЕРОВВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МАРЕШКИ АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ВАСИЛ БОЖКОВ ЛЮТВИ МЕСТАН

116

Хммм...

преди 7 години

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива.-----------------------------НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО ЛИ?!! И за 3годишно дете е ясно какво се случва - като не беше достатъчно подкрепен на референдума, на смешните си бдения пред парламента (там пък въобще не получи съпорт!!), Слави и сценаристите му сега са скалъпили нов отчаян опит да влязат в политиката - сега чрез псевдопетиция, уж инициирана от будни граждани. ОчевАдно е, той не може да продължи повече шоуто, а Парламентът е единственото му спасение. Номерата му дотук не минаха, но той е нагъл и ще донесе от 10 кладенеца вода, за да си

115

Анонимен

преди 7 години

чалгията - ПРЕМИЕР :) Гледам вече си има и кибер *** и яко цапа по форумите новият месия

114

Анонимен

преди 7 години

ГАЛЕВИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НАГЛИТЕ БРЕНДО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАНИВАН КОСТОВСЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЖАН ВИДЕНОВГРИША ГАНЧЕВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАБОЙКО БОРИСОВЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВОЛЕН СИДЕРОВВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МАРЕШКИ АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ВАСИЛ БОЖКОВ ЛЮТВИ МЕСТАНса повече от ЧАЛГАРЯ СЛАВЧО ТРИФОНОВ ТЕЗИ СА СТОЙНОСТНИТЕ ХОРА ДРУГИТЕ СА ОЛИГУУФРЕНИ !

113

Страх

преди 7 години

Славчо отвори БИБЛИЯТА на нулевата страница. ТАМ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ СЛЕДНОТО.КАТО НЕ ТИ СТИСКА, НЕ СЕ НАТИСКАЙ.ГОТОВ ЛИ СИ ДА ДАДЕШ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИТЕ? Защото ТРИТЕ ПАПИ ще ти го взематВиж, ако си поредния персонаж от БГ версията на БРУЛЕНИ ХЪЛМОВЕ (да брулеш държава и българи) ще се разбирате идеално. Питай КОЙ. Той ще ти обясни.Кой си ти бе, че да се мериш с ДЯСНАТА РЪКА НА Бога? Той нарича себе си - "служител на БОГ". Ти дори не си служител в телевизията.

112

шматка

преди 7 години

С кабинет и парламент - в тази държава нищо не се променя ! Така че и да има политици и да няма политици и дали ще е ГЕРБ , ДПС ,БСП ,АТАКА ,ПАТРИОТИ !ТОВА НЯМА СТОЙНОСТ ВЕЧЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ !НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА !!!

111

Анонимен

преди 7 години

Не може да се коментира решението на съда