58

до 74 от славянин

преди 7 години

Инквизицията е убила много хора, но Христос не е проповядвал убийства, а точно обратното, следователно инквизицията е следвала някой друг, а не Христос, за разлика от мюсюлманите, които си следват точно заръките на Мохамед!

57

Евро-Атлант

преди 7 години

Ислямът, миграцията и тероризма са проблеми на Германия, а не наши!

56

голЕм смЕх

преди 7 години

До До теолог,толкова си смешен,че чак си жалък,християнството не убивало,много хляб има да изядат ислямските терористи докато стигнат броя на убитите от инквизицията-католическата и православната,чети малко повече,аман от невежи промити мозъци

55

Анонимен

преди 7 години

Тези нямат управия. Ако не е заради корана ще е за нещо друго. Но по различни няма да станат

54

Циник до 69

преди 7 години

Никой не (ти) е длъжен да познава корана в детайли....за да се отврати от братята ти едноверци!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Абе Мюмюните са си шебеци и туй-то.При положение ,че християнският свят за 0 време можем да ги анихилираме с ядрено оръжие,търпим да ни се ерчат.Бой бреееееееее!Може и малко възродителен процес,за по-читавите.

52

Циник до 65

преди 7 години

Опази го...с еничарство...и насилствено опомачване на Родопите....Като за алаходупец - добре ги редиш...ама толкова са фалшиви!Питам пак - къде са многохилядните мюсюлмански-ислямски демонстрации с НЕ на терора??? Къде??? В Германия, Франция, Англия??? Не ни обяснявай на нас за т лкуването - а на братята ти алаходупци с бомбите, и тировете!

51

до 60 от славянин

преди 7 години

Наръчниците по дивачество и тероризъм като корана трябва да бъдат забранени със глобален закон, а наличните да бъдат изгорени в някоя ТЕЦ! Я ми кажи коя религия днес увива собствените си жени като мумии, убива ги с камъни, а на собствените си поданици сече главите по площадите!? Една-единствена - ислямът, но за вас, мозъчно обрязаните, това е ''нормално и богоугодно''! Коя друга религия превръща последователите си в камикадзета и ги праща да убиват друговерците!? Пак една-единствена - ислямът!

50

Никога ислям

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаНяма никакво значение какво пише в корана. Важното е, че всички терористи самовзривили се или взривили бомби или разстреляли други хора в последния случай мирни християни в Египет са МЮСЮЛМАНИ. Извършителите на всички тези престъпления са МЮСЮЛМАНИ и никой не може да отрече това. А това какво пише в корана изобщо не е важно. Факт е, че ТЕРОРИСТИТЕ СА МЮСЮЛМАНИ. Дори слепите го разбраха това. така, че стига си бръщолевил глупости и си ги оневинявал.

49

Циник до 60

преди 7 години

Братята ти едноверци - не мислят така!С "аллаху акбар" на уста взривяват поясите с С4, и сачми от лагер!С други думи - не всеки мюсюлманин е терорист....но всеки терорист е мюсюлманин!И като така - нещо не виждам многохилядни демонстрации на алаходупци против тероризма!

48

славянин

преди 7 години

Всяка религия е първобитивизъм, но ислямът е върхът на цирея! Ислямските първобитници от целия свят трябва да бъдат събрани и заточени до един на Антарктида, за да не пречат на останалите хора на Земята да живеят!

47

Циник до 54

преди 7 години

Има хиляди страници по темата...От мен да мине - ето ти коментар на ислямски духовник (алаходупец)zeit.de/zeit-geschichte/2016/02/dschihad-islam-glaube-koran

46

Американ

преди 7 години

Дрън-дрън-дрън-дрън-дрън.... дрънкане на кухо от запад, преписвано от *** глави на изток..

45

Никога ислям

преди 7 години

Исляма трябва да бъде забранен. Това е вредна и античовешка религия. Исляма е днешния фашизъм.

44

Анонимен

преди 7 години

До Никога ислям-Никога *** коментари!Кой създаде тези терористични организации?Кои държави?

43

Анонимен

преди 7 години

До *** до 39.Кои са` истинските специалисти`?

42

Никога ислям

преди 7 години

Исляма си е неразривно свързан с тероризма. Който не го вижда е или сляп или вдлъбнат. Нали уж все ни убеждават, че е "мирна" религия. Като гледам постоянните атентати и взривове по всички точки на света се убеждавам наистина, че това е "най-мирната" религия наистина.

41

Анонимен

преди 7 години

Само нещо ли?

40

Анонимен

преди 7 години

Поне да бяхте написали от къде сте я крали тази статия - DW

39

хммм

преди 7 години

Така ви се иска на вас да си казват мюсулманите ама не. Аз мюсли да дтане християнин не съм виждал. Даже най-тъпите от тях знаят че зад всички атентати досега стоя западния свят. Та те нямат никаква причина да създават подобни гърмежи. Добре им е на американците да се поддържа тая война там и те горките да се бият с лошите ненормалници които по незнайни причини убиват европейци. Как досега не се гръмна един в америка не знам...