48

Анонимен

преди 7 години

Базовата цена на Ф-35 е 122-125 млн долара, на Еврофайтер 75-80 млн долара, Грипена е 50 млн долара,Рафал е около 85 млн долара, единственото преимущество на ф-35 пред Грипена е стелт системата, ама тя за България е ненужна, щото на нас ни трябва с отбранителна а не с нападателна цел

47

но комент

преди 7 години

Тиквата настъпи мотиката.Самолетите Грипен са шведски, но въоръжението им е германско.

46

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че Боцко натиска за МиГ-овете, за да може да им изтече експлоатационния период и после ударно да вземе F-16'ки, с което да ни го на------ четвъртит със стар самолет.Хората интересуващи се от авиация знаят, че офертата за Грипен е в пъти по-изгодна в сравнение с тази за F-16'ките. Да не говорим, че единия е чисто нов, другия употребяван.

45

кашик

преди 7 години

Авиацията няма бъдеще в съвременните хибридни войни, с изключение на дроновете.Поддържането й е скъпоструващ шоу инвентар за пенсионирани генерали, който за малките страни е убийствен.Кашимерията си остава най-ефективната част на войската, както при война, така и в мир. Пример: Сирия Там Путин освобождава Асад от сирийският народ с помощта на иранските джихадисти, а плаващия самовар "Кузнецов" със самолетчетата се разкара тихомълком.

44

арести за МВР

преди 7 години

Внимание засечени са командвани от турски терорисит/готвещи преврат в АНкара престъпници от МВР/Униформените са се разположили по обиколен път Иван Дочев - троян и теориризрат жителите на махалите от Троян с разоряващи глоби з анагло престъпни тн"винетки".ОКаза че ЛИляна Павлова и Борисов начело с Цветан Цветанов са принудили МВР да продава винетките на Дилянчо Пеевски ...

43

Анонимен

преди 7 години

Просташко поведение и речник....неподхождащо на държавен ръководител.

42

Аз

преди 7 години

Да влагат милиони в прашки лъкове копия

41

не му е лесно

преди 7 години

На БочкоРадев като биеш военен летец разбира от самолетиА Бочко от какво? Не е ясно.Ама влезте му в положението. Не са му разрешили още да действа по въпроса. Що го сърдитеПак ше требва да ходи, Папата да го гали по главата

40

Solar Power

преди 7 години

До АнонименЗа какво са ни изобщо такива неща ?Трябва да се инвестира в слънчева енергия и копачки. Ето сега биткойна е 6 пъти отгоре.

39

Анонимен

преди 7 години

Шведовете правят свръхзвукови самолети от 50 години, и няма спор че техните ВВС са едни от най-добрите в Европа, не виждам какъв е проблема, вие какво предпочитате да се возите на стар ГАЗ или на нова Скания ?

38

Анонимен

преди 7 години

Сърбите ли ви са мерилото на вас натовците!?!? Що ни пробвате с някой по-голям... Ветнам например... Може да вземете Маккейн за акъл.

37

Анонимен

преди 7 години

то е хубаво да взмеме ф-35 ама струва колкото 3 Грипена или 2 Юрофайтера, а и не мисля че за България е нужен подобен самолет

36

Анонимен

преди 7 години

Прав е! Имаме толкова много изтребители, че и под наем ги даваме. Направо блокират въздушното ни пространство.

35

Професор

преди 7 години

За рождения ден на Борисов, Ердоган заповядал да се приготви специална торта във формата на фec, и Бойко щял да дyxа. Свещите.

34

противоръжие

преди 7 години

България трябва да има само уръжия от тип противооръжие, например противоракетни или противтанк , самолет..... и тнза какво ми е самолет! няма да нападам никого. ще се отбранявам дай ми оръжие вода и хляб да посрещам хората!!!

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Така или иначе в крайна сметка ще вземем американски самолети надявам се Ф35, колкото и да се запенвате колкото и да искате да служите на Москва, това ще е крайният резултат от русофилските ви напъни.

32

Професор

преди 7 години

Ердоган е привикал Борисов на рождения му ден 13 Юни да отиде в Турция. Каквото му кажат в Анкара това ще направи. Може да купи и турски Ф16 защото турците ги сменят с Ф35.

31

Анонимен

преди 7 години

До не са играли баскетбол с някакви пигмеи :-) Барем 101:1 не беше ли?!?! Много смени лапета сте тук из форума. Сигур си оня разбирач с трита бомбандировача :-)

30

Анонимен

преди 7 години

Точно преди не повече от 4 месеца ББ се беше изказал в подкрепа за закупуването на изтребител. Сега ще има ли медия коята ще има смелостта да излъче този материал от преди няколко месеца? Ами няма да има!

29

важно

преди 7 години

Освен за самолети трябва да се заделят пари за клиники по наркомания и психиатрия. Не вярвате,че са необходими ли? Наивници...