119

Анонимен

преди 7 години

Ех, Валери...този римски пълководец Консултаций се присмива на твоето образование...

118

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Русия и Китай летят напред, САЩ и ЕС се рзлагат като трупове и затъват в блатото на капитализма и бюрокрацията. Дори С. Корея вече е космичека държава, а ЕС прави гей-паради и селфита още са на ниво СДС от 90-те години.

117

Бай Иван

преди 7 години

До 666Тридесет години преход - измислени "царе 4 ,*** костовисти, комунисти маскирани като герберасти, и кои ли не още !!! Тридесет години тичаме към африка !

116

Анонимен

преди 7 години

ПИТАЙТЕ БОЙКО!

115

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиВиновни са комунистите и Путин.

114

Анонимен

преди 7 години

Спряхме АЕЦове, спряхме енергийни проекти за милиарди, губим милиарди от руските санкции, изискванията на Брюксел съсипаха българското производство, Българи се превърна в депо за черноработници и пак искат реформи.

113

ЕС и САЩ

преди 7 години

Пийте ми сока, ***

112

Кирил Софийски

преди 7 години

Българин към Брюксел : Къде са ни реформите ??? Защо ни управляват тези субекти !?! Защо заплащането тук е по лошо от това в Танзания ? Защо хората тук вече не разчитат на "медицината " , а на врачки и знахари ?!?!

111

Анонимен

преди 7 години

Колко добре си живеем. Вижте онези в Германия, като ядат истинско месо, всички са тлъсти, а това не е здравословно.А ние като я караме на диетични кренвирши с германска тоалетна хартия, сме си здрави като камък.

110

666

преди 7 години

8 години герб.

109

Анонимен

преди 7 години

А аз ще продам свинетка и ще живея 10.

108

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ КАТО ОТ ЕС ИСКАТ РЕФОРМИ, ДА ДОЙДЕ ГЕРМАНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ И ДА СМЕНИ ИЗЦЯЛО *** *** НА ГЕРБ.САМО ТОГАВА МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ПООПРАВИМ.

107

Анонимен

преди 7 години

Ами при тая комбинация от Бай *** и Тримата глуппаци какви реформи чакате бе,хора.Това правителство ще си живурка баш по ромски.Ден да мине друг да дойде.Днес едни ще излъжат,утре други и т.н.Важното е да са на софрата докато има нещо на нея и да се тъпчат до насиранне.А вие продължавайте да стягате коланите и да псувате телевизора вкъщи.

106

ДАЙ МИ БОЖЕ ЧАНТАТА

преди 7 години

НА СВИНЕТКА. ЩЕ Я ПРОДАМ ЗА 15000 ЕВРО И ЩЕ СИ ЖИВЕЯ КАТО ЦАР 5 ГОДИНИ.

105

валери

преди 7 години

От вашите консултаций образованието ни е на такъв хал , реформите ви всъщност целят произвеждането на обслужващ персонал с нисък коефициент , а не умни и самостоятелни младежи !

104

БГ

преди 7 години

Къде сме ние къде са руснаците :Д скоро и срещу тях да тичаме не могат ни стигнат а до преди 27-28г им бяхме роби

103

лицемери долни

преди 7 години

Алоо,брюксел ,я се не правете на утепани - и вие сте в далаверата !България е боклуджиината яма - стари храни,коли,дрехи . Еврофондовете си ги делите ! Евтини роби си делите с нашите дерибеи. а,тоя нещастен народ се надяваше ,че като влезне в ес ще има прогрес,контрол,честност.

102

до 105

преди 7 години

чакаха ни подредена, работеща, държава, полиция и съдебна система! и още- спокойби, усмихнати хора и чистота навсякъде!California 2107

101

Гробокопач

преди 7 години

не е така, бе, Брюксел! Наште бизнесмени неистово искат да ни направят богати и милионери. Затва ни дават да търкаме билетчета, устройват ни състезания, в които се упражняваме да бъдем банкери, пускат ни по някоя шестица от тотото, веднъж на 50 години, по някоя друга лъскава западна кола и полека, лека, населението ще стане богато;))) Който не успее да изтърка правилното билетче и да улучи шестицата - по гробищата.

100

Анонимен

преди 7 години

До *** до 82D "не ме чети".Няма не си Петрарка, затова дразниш.