23

Анонимен

преди 7 години

Щом на Чехия, Словакия, Полша и Унгария им пробутват ***, мислите ли, че на нас ще ни предлагат екстра качество?

22

Анонимен

преди 7 години

"Ядем ли *** на ЕС?"Да.

21

Кривондел

преди 7 години

Наистина не разбирам - защо не се обявяват марките с несъответствия? Защо корпоративният имидж е по-важен от истината и правата на потребителите? Може би защото корпорациите управляват?

20

гробарят

преди 7 години

Нищо ново под слънцето,Бг отдавна е бунището на Европа а ние нещастниците и наивниците сме експерименталните им мишки!На родните институции не им пука за народа и няма никакъв контрол ,ние търсим контрол от европейските, които са абсолютни непукисти за нашето здраве!

19

сминдух енд чесън

преди 7 години

Измислената БАБХ е инструмент за шантаж и рекет и е абсолютно ненужна структура,ако у нас имаше нормален пазар изобщо няма да става и дума за подобни проблеми.

18

ФХ

преди 7 години

Ахахаха, цензурата е за думата б.ок.лук

17

ФХ

преди 7 години

Дали са наши или на ЕС, тези продукти са си все ***.

16

Ала_Бала

преди 7 години

Въпросът е риторичен. Нали затова ни приеха по политически причини. Западна Европа е лицимерна и фино крадлива. Великобритания, затова я напуска.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако някой има съмнения, че всички *** на световните корпорации са тук, да ходи да се гръмне

14

Хитър Петър

преди 7 години

Да, всичко, което се продава е пълен ***. Интересно защо слагат цензура за бок*лук след като си е така. Каквото и да си купиш е пълно с консерванти, гуми, желатини от смлени кости на животни, Е-та и какво ли още не. Гума вече има навсякъде в приготвените храни. Вече не купувам нищо приготвено, освен солети, макарони и сухар, където и там има излишни добавки. Аз гледам да взема такива солети, макарони и сухар, в които има по-малко добавки.

13

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че ядем *** на ЕС, ами и си плащаме, като за екстра качетво!

12

Киро кофражиста

преди 7 години

Едно време при соца, ядяхме *** на Съветския съюз, карахме трошките москвичи и ЗАЗ-ки на Съветския съюз, ходихме да работим в Съетския съюз, живеехме в панелки като в Съветския съюз и строяхме паметници на другаря Ленин и съветската армия на Съветския съюзОбаче Съветския съюз глътна вода и даде фираСега сме с Европейския съюзДоста по-добре се живее Вече не карам трошка москвич, не чакам на опашка за банани не ходя на Ленински съботникУикенда ходя в Гърция с BMW-тоХубаво е в ЕС

11

Връща се синчето

преди 7 години

от Европа ,отиваме в голям хипермаркет,купуваме това онова за общо 70 лв. Количката едва се е задънила ,синът се учудва - за.същите пари там тая количка щеше да прелива .Прибираме се ,синът решава да хапне шоколад ,пак се учудва и казва -вкусът му няма нищо общо с тоя който го купувам там ,на всичко отгоре и е с 50 ст. по скъп в Бг после скумрия от една северна страна ,псува ,това не е от там тате ,скумрията от "там е много по хубава "и струва наполовина. За моцарелата се изказа цве

10

Питащ

преди 7 години

Ей тъй, между другото: И с какви левчета / евро / се купуват " пробите "?И какъв им е лимитът на проверяващите?П.П.Дано поне, хапващите ............. извинете, ПРОВЕРЯВАЩИТЕ, са били безработни преди тази проверка!

9

Ровя по кофите на ЕС

преди 7 години

Кажете ги явно тези марки и продукти. Стига сте ги крили!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Jaden na turzite garzite bokluzite 28 g to tam. I dokara sds kostov gerb komunistite bkp vojdove ohrani na jivkov schofiorski sinove partisanski vnu4ki a sega milioneri na bg i kato siderov plu plu pa kazna na boikovoa i zvaka zezo

7

Тинев

преди 7 години

А, я си представете, че резултатите покажат: От всички бивши соц. страни, само ние сме ПРИВИЛЕГИРОВАНИ да хапваме и пийваме като ЗАПАДНОевропейците.Не бих се учудил. Като знаем резултатите при всички " КОМПЕТЕНТНИ " социологически проучвания, по всякакви въпроси досега???????

6

Анонимен

преди 7 години

QDEM TA SE NOSIM

5

Не се самозалъгвайте

преди 7 години

Ядем това, което представляваме и ние като нация! Ядем ***, значи и ние сме такива!

4

маке

преди 7 години

аха