52

Анонимен

преди 7 години

На туците много добре им е известно в каква мизерия тъне България като членка на ЕС, разбира се, че няма да искат.

51

Анонимен

преди 7 години

СССР не съществува вече 30 години, но още го споменавате. А днес Русия отново е световен лидер а ЕС се разпада.

50

Анонимен

преди 7 години

"" България имаше икономика, технологии и наука. Днес България е страна от периферията, на втора скорост, ... ""......................Болен си другарю комунист ... неизлечимо болен.Продължаваш да вярваш, че лошите империалисти събориха любимия ти (съветски) социализъм. А истината е, че КОМУНИЗМА Е ПОСТРОЕН и работи успешно в по-голямата част от Западна Европа ... тъжно е живота ти да мине напразно, жал ми е за теб.Добре, че скоро вашето поколение си отива.

49

&

преди 7 години

Sakin, za kakvo im e eu?Taman se otarvali ot kradlivi bg razboinici?

48

един там

преди 7 години

До анонимен 44, Само дето, за разлика от Ердоган, Путин вкарва несъгласните с него само за около 2 седмици в затвора, докато Ердо ги вкарва там доживот!

47

аха

преди 7 години

По-добре да живееш като човек и нямаш силен лидер, отколкото като овца със силен лидер

46

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада, а пък СССР ще победи, нали?

45

Анонимен

преди 7 години

Ние пък много ви искаме , образованите и интелигентни турци , както нашите , отдавна са в чужбина особено като разбраха какво ги чака с Ердоган , новият любимец на нашите политици - за пример, в Турция остават анадолците ,гласуващи каквото им се каже , голяма част от тях с ниско образование , Ердоган разчита ,че като през 60-те години на ХХв понеже са с много деца , ще залеят Европа и ще наложат простотията си , защото ще са повече от нормално мислещите хора

44

Анонимен

преди 7 години

Всичко на световно ниво, работа, берекет, накрая фалирахме два пъти и загубихме Студената война. Няма що, велика нация бяхме.

43

Анонимен

преди 7 години

Харизмата на силния лидер. Шарл де Гол е казал че властта покварява, а абсолютната власт покварява абсолютно. Стайбек пък е казал че страхът от загуба на власт покварява. Абе лошо.

42

Анонимен

преди 7 години

И да искат и да не искат - то не остана вече Европа, ЕС се разпада.

41

Анонимен

преди 7 години

в Турция се проведе чудовищна чистка на всеки който не е съгласен с Ердоганстотици хиляди хора гинат по затворите, без съд и присъда ... и вие харесвате това, другари ?Ердоган е силен лидер нали ... като Путин и Кадафи ?

40

Анонимен

преди 7 години

Като го убият с някой вирус като Кастро и ще влезнат ,няма къде да избягат! Засега е полезен на америкаците като буфер и изкупителна жертва да им препродава оръжията на проекта ИДИЛ . Незабравайте ,бежанците тръгнаха след като малкобройната организацийка превзе Ал Кайда. Кадафи ,Садам бяха фактори до няква степен . Всичко що го наричат сега диктаторство без съгласието на Лангли, Вирджиния НЕ СТАВА! При опита за преврат само US базата в Инджирлик остана без ток,защо

39

Анонимен

преди 7 години

Белгия, Швейцария и Дания са кралства които столетия са грабили от колониите си, сега са перачници на пари, с тях не може да се сравняваме. А при соца хората имаха работа, спокоен живот, дом и семейство, сигурност, образование и здравеопазване на световно ниво. България имаше икономика, технологии и наука. Днес България е страна от периферията, на втора скорост, етвина аутсорскинг дестинация, депо за черноработници и евтини суровини на Запада.

38

Анонимен

преди 7 години

И в Турция има много умни, млади, образовани и не толкова религиозни хора, но както и в руската ***, са потъпквани и в момента (извънредно положение) цари тотален страх от репресии. Спокойно, глобализацията ще си свърши работата, веднъж видял, как живее германеца/японеца/американеца, анадолския или тулския *** все по-малко и по-малко вярва на турската/руслямската пропаганда

37

Анонимен

преди 7 години

Ми то не само Турция не иска ЕС. Британците вече се ометоха, скоро и други ще има.

36

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам Ердоган, но за това, че е силен лидер и в Европа няма като него, е вярно. Друг е въпроса в каква посока води Турция и дали това е за доброто и, но че е силен лидер, не може да му се отрече.

35

Анонимен

преди 7 години

"" Комунизъм никога не е имало, но при соца българите живееха 100 пъти по-добре от днес при евроатлантизма и демонокрадцията. "".................ама и аз това казвам де, другарю, ... при соца живеехме по-добре, а ако построим и комунизма колко ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ще живеем !!!Това Швейцария, Дания, Белгия ряпа да ядат ... връщаме социализма и НАПРЕД към светлото комунистическо бъдеще !Нали така !

34

Европеец

преди 7 години

Ми то турците нито Европа, нито никой не ги иска..

33

аман!

преди 7 години

Защо въобще ги пускате тия глупости? много наредена статия, пълни тъпотии, баси, всичките ни медии прокажени!