27

Ddd

преди 7 години

Б.Б се снима с Т.Живков /сатрап номер 1 на БГ/и никой не намира това за неприемливо а ни занимават с разни въшки

26

До РОДОЛЮБЕЦ

преди 7 години

До РОДОЛЮБЕЦОмърсиха я!

25

SS ДИНАСТИЯ

преди 7 години

Значи в българския парламент има:1. Турско етнически партии, масови убийци на българи.2. Комунистически партии, масови убийци на българско население не приемащи техните червени възгледни точки.А не може да има български националисти, защо????

24

Тинев

преди 7 години

В стремежа си да краде и граби Бойко Борисов се съюзи и с тези *овед*ца. Heil *** на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

23

...

преди 7 години

Тоя дали знае, че и Хитлер е избран съвсем законно от народа. Клета майка България ....

22

TURK

преди 7 години

Бойко-о-о-о,Бойко-о-о.....КАКВО НАПРАВИХМЕ ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ НА ИЗБОРИТЕ, КАКВООООО.....ЕДИН КАМЪК НИ Е МАЛКО ДА СИ ЧУПИМ ГЛАВИТЕ.....ДВА КАМЪКА НИ ТРЯБВАТ ,ЧЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СИ ГИ БЛЪСКАМЕ В ТИКВИТЕ ЗА ТИКВАТА И ЗА ФАШИСТИТЕ.....

21

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че си вярват...Щом си направил някоя простотия преди 10 години, все едно не си я направил...Важно е да сме хора дори когато подкрепяме масови убийци...Бравус!!!

20

Патриот

преди 7 години

Хитлер е служил на кукловодите,всички крайни фашисти, нацисти и комунисти са вредни и анти Български настроени! Българите сме толерантен народ, свикнал да живее в етническо еднообразие, но което си има пределна точка на търпимост и поносимост!

19

Анонимен

преди 7 години

Пирът на Балтазар, а не фашизъм.Мене, текел, фаресБракът по сметка винаги води до такива драми, Уважаеми зрители.

18

Анонимен

преди 7 години

Това са кадрите на патридиотите. Избирали са ги по тези снимки.

17

SS ДИНАСТИЯ

преди 7 години

Браво на Каракачанов. Значи в парламента от 44-година година, че досега едната част от парламента е почервеняла от комунисти, а хора с крайно десни възгледи се водят за престъпници, от къде на къде? Значи щом има комунисти, ще има и националисти. Това са две различни гледни точки.

16

ФХ

преди 7 години

Фашизмът и комунизмът са двете страни на една и съща монета.

15

Анонимен

преди 7 години

Реанимация!Покрай този "нацистки скандал" се сетих, че индианците не обичали белите да ги снимат, защото смятали, че така им се взима душата.Явно са прави, ама решиха да ги цивилизоват.

14

Анонимен

преди 7 години

Обяснете това държане "като хора" на жертвите от Аушвиц! Дали някое от нацистките ко.пелета е мислело за техните здравословни проблеми? Този ако не пукне, трябва да бъде изритан от работа. Ако под "патриотизъм" ще ни пробутват нацистките си изцепки по-добре да си ходи с него и продажната му партийка.

13

Анонимен

преди 7 години

Като си помисля, че в управлението са представени само избирателите на такива отвратителни типове като Шкембе Войвода и Нарцисът Еднокнижник и направо ми се драйфа.Клета Майка България.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе, тези "патриоти" приказват като курдисани...и всеки повтаря, че снимката на "матряла" е от преди 10 години, но пропускат да обяснят защо са я качили да обикаля в нета !?

11

То6

преди 7 години

Не защитавам правителството защото ми е писнало от бб, цц,цц и т.н., но медиите взеха да ни занимават с глупости и да ни отклоняват вниманието. Властта дойде и нещата не само че не тръгват, а продължаваме да копаем.

10

zeus

преди 7 години

Вземете направо го направете зам. министър, без това се освободи едно място за нацисти :)Най-смешното обаче е как има хора, които в един ден ритат мачле или изпъват ръка, а на следващия като опре яйцето в дyпeто и изведнъж вдигат кръвно?

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

Още не са започнали да вземат решения, а вече трябва да ги изритаме

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ако бяхме нормална държава всички тези неофашисти начело с Валери Симеонов трябваше отдавна да са извън властта и да седят на подсъдимата скамейка.Симеонов до такава степен се самозабрави, че оскърби паметта на предците на онези, които командват света - евреите.Не вярвам да му бъде простена тази гавра, колкото и пъти да се извинява по НОВА и БиТиВи.Въпросът е дали Бойко ще потъва заедно с Валери Симеонов или по познатия ни на всички начин ще побърза да се отърве от него, както направи с РБ.