161

Анонимен

преди 7 години

Е...ти индустрията и индустриалният капитал,който 200 евро БРУТНА месечна заплата на работник не може да върже,ставаща впоследствие някъде към 170-180 нето!!21 век,2017 година,държава член на ЕС!!Социалистите-комунисти съсипали държавата,а вие на малкият им пръст сегашни индустриалци не можете да се сложите-ни по икономическо развитие,ни по развит индустриален бранш,ни по международни пазари....!!Сложиха и ви слагат в малкото си джобче,защото тази заплата я даваха в бранша ви преди 27 години!!

160

ХМ до Капитал

преди 7 години

Да,да ама не!Тук в България има друга някаква форма на "капитал".Тук мишоци,плъхоци и всякакви лауреати и лалугери са се хванали в максималната печалба за сметка на всичко.От 5 години в България има недостиг на работна ръка,но видиш ли не се вдигат заплатите да се привличат,а се лае по медии и смехурски се обеснява колко много са 200$ заплата и как трябва да са благодарни,че и толкова взимат.Цялото"бизнес" поколение от 90 е с мислене на това ниво ,те не са виновни.

159

пишман бизнесмен

преди 7 години

До АнонименПравилно, колега. Виждам, че тук коментиращите са от тези дето мразят бизнесмените. Искат да си знаят 7 и половина-часовия работен ден от понеделник до петък, отпуска 1 месец и да вземат доволни заплати долу-горе като в Западна европа, но да стоят в България на смешно ниските данъци и услуги. Петък и събота вечер запой и гюрултия до сутринта, хапка-пийка и т.н. Ама иначе държавата смотана, бизнесмените смотани, политиците смотани... Ганювска работа.

158

ХМ

преди 7 години

Колко импотентен и некадърен трябва да си да говориш ,че минималната ти е висока или ,че можеш да държиш висшистите с някакъв закон.Какви ли тежки наркотици трябва да пиеш ,че да дискутираш невероятната сума от 460 лв при положение ,че свободния европейски пазар ти гарантира минимум 4 пъти повече.Такива кухи кратуни ,не сгряха ли ,че с експлоатацията се свърши и за без пари вече никои не работи.Закон щял да приема АЛООО мишок ,има имигранти цялата ти "индустрия" с пачки ще покрият ако искат.

157

да бе

преди 7 години

При БСП - то никога не са ми къркорили червата от глад.

156

пфу

преди 7 години

Не гласувах за БСП и сега съжалявам.

155

Индустриалният капит

преди 7 години

Индустриалният капитал,Индустриалният капитал,ама без индустрия!

154

Анонимен

преди 7 години

До БизнесменАми не ходя вече, спокойно. А унижението е за Вас, като задавате такива въпроси, не за мен.Мен не ме срам, че съм тук и имам деца.

153

Петър

преди 7 години

Не се наядохте вие, преди години доктор Тренчев ви каза, че ще ви е най-добре ако ние ви плащаме за да работим - гадове мръсни. Цитирате половинчати данни и се мислите за много умни

152

Анонимен

преди 7 години

Преди години бях на интервю за работа в популярна верига книжарници, бяха ме одобрили, но на последния въпрос-имате ли деца, като казах че имам 2 деца, тогава бяха още в детската градина, моментално загубих работното място.Имате го и този проблем, уважаеми работодатели. Не може хем да има деца, които да задължавате тук да ви работя, понеже учили държавна поръчка, хем да не се ражда..Нали?

151

Анонимен

преди 7 години

"Емигрирайте бе, емигрирайте, защо не емигрирате ами ревете, че са ви ниски заплатите!"Ем това ти обяснямаме, ревем заради родителите ни, не заради нас, ние вече не сме тук....ама явно по трудния начин ще го ралберете! И то мнооогоооо скоро....

150

Петър

преди 7 години

До БизнесменЕМИГРИРАМЕ, ЕМИГРИРАМЕ, ЕМИГРИРАМЕ.И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТЕ ТУКА,ЗАТЪНАЛИ ДО ГУША В Л..НА.

149

до бизнесмен

преди 7 години

ти къде ще ги носиш тея пари ? а ,алчник ? 20хилки е място за випаджии в Бояна и пак същата земя и цръвяци - *** виж !

148

promo

преди 7 години

До БизнесменТова правим , да те видя с кой ше правиш бизнес - пожелавам ти да е само със себе си!

147

Анонимен

преди 7 години

Авеее бизнесмен кво се правиш младото иземигрира и имигрира постоянно, от математическата в Пловдив 85% след като завършат отиват да учат в чужд университет, мислиш ли, че се връщат а? Имате още работници само защото майките и бащите ни (хората на по 30 през 90-те) не са започнали да се пенсиониват, е те тогава ще Ви питам от къде ще взичате хора! Младите отдавна се устроиха в чужбина, но си жалеят за подителите и екслоятацията им от великия БГ Работодател!

146

niki

преди 7 години

Само се мрънка, че няма работници, а като отиде кадърен работник и като му кажат - ами ще те осигуряваме на минималната, а другото на ръка и човека си тръгва на момента.Само глупавите хора се навиват на такъв договор и после се чудят защо не им се изплаща цялата, бавят се парите и т.н.Няма угодия май май....

145

Анонимен

преди 7 години

Обидени бизнесмени много, лошото е че като останат без пари и бизнес, нямат и един ден полезен трудов стаж, с който да си намерят добре платена работа и затова идват да реват по медии и форуми. Добре дошли в света на работещите хора, господа бизнесмени :)

144

Анонимен

преди 7 години

вас никой не ви кара да се наемате на ниска заплата, на вас някой да ви е забранил да да окажете работа ако не ви харесва заплатата." - ТАКА е! Ама те майките и бащите ни ще се пенсионират скоро и с това ОТНОШЕНИЕ не знам какво ще напрвиш като Вече нямате работници, а след 5 до 10 години ситуацията ще ви е 10 ПЪТИ по-зле...А ние вече сме си я намерили в Европа, ТО ТОВА ви е ПРОБЛЕМА, ама докато го разберете ще е..

143

Анонимен

преди 7 години

До Бизнесмен Никой не ви задължава да подписвате трудови договориАйде, бе Я прочети кодеска на труда, де гиди тарикат

142

Анонимен

преди 7 години

До РаботодателНа теб това, че не емигрираме как точно ти пречи на печалбата?Моа да работа моа и да не работа, но ти си взел заем и НЕ МОЖЕ ДА НЕ ГО ВЪРНЕШ)))