52

Учителя

преди 7 години

Путин е най (самъй) умния политик в света...Трябва да му се направи мавзолей... Той е най- големия демократ (демакратчик) заедно с корейския Ким...

51

Един българин

преди 7 години

До: номер 67А в Русия всички мултимилиардери са си спечелили парите с честен труд, нали?Това ли искаш да кажеш? В това ли искаш да ни убедиш?Няма честен/нечестен!Има капитализъм и комунизъм.Комунизмът е вид диктатура.Ако ще говорим за честен труд, то той е именно в САЩ.Има изключения разбира се. Лас Вегас е град построен от бандити.Но в Щатите през 21-ви век всички плащания стават с кредитни карти и се следи под лупа откъде са ти парите - даже да си купиш сладолед! А те хванат...

50

Анонимен

преди 7 години

Путин показа достатъчно войнствена риторика в Крим. Никой не вярва вече на Русия! Партньорство с Русия е невъзможно защото имперските им амбиции са големи и винаги се отнасят лошо и арогантно с по-малките страни. Китай обаче ще ги колонизира икономически ! Не можеш да спреш мравуняка

49

Анонимен

преди 7 години

Пътят на коприната, означава сбогом на Америка.Краварите ще умрат от глад и мързел.

48

Зозо

преди 7 години

Плюйте, плюйте. Айде чао, че имам час за масаж. ***, нали знаете, че санирането продължава!

47

Анонимен

преди 7 години

Е като ти пречи млъкни бе!!!

46

Анонимен

преди 7 години

"Истината е, че Русия е като беден дангалак, който гледа как по-дребните богаташчета ядат сладолед."Така е, ама сладоледът не е изкаран с честен труд. Може да заработи шамарената фабрика.

45

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТочно наобратно е целта на Западна Европа е търговия със Китай. Eврогейците нямат избор и със сервилната си политика искат не искат ще купуват коприна от Евразийския съюз.

44

Анонимен

преди 7 години

"Освен това харесвам жени, а Сорос съм го виждал само по ТВ." Тоя започна със виц първата част от изказването си, а относно втората не е нужно да си виждал Сорроссс за да прибираш шекелите и да папкаш грантовете, лъжльо малък и жалък.

43

ааа

преди 7 години

До ЗозоЗозо или Зоза?

42

дано

преди 7 години

Преди години в Мюнхен им каза какво чака света ако няма промяна него послушаха и бедите се случиха,дано сега го чуят иначе не ни чака ни хубаво .....

41

Зозо

преди 7 години

До АнонименИстината е, че Русия е като беден дангалак, който гледа как по-дребните богаташчета ядат сладолед.

40

Анонимен

преди 7 години

Само Северна Корея спазва повелите на Ленин и Сталин! Руснаците се оказаха негодни за социализъм! Пият много и са мързеливи! Комнизма в Северна Корея ще устои на натиска с построяването на ядрена ракета с дълъг обсег! Ким Чен Ун е млад и го виждам на власт поне още 30 години! Краварите няма да посмеят да направят нещо защото са лабилни страхливци и не стават за кръвопролитни войни! Те са по холивудските филми! Тях една виетнамска война ги струти...смешници! Слава на КНДР!

39

Анонимен

преди 7 години

Путин само като ги погледне и бързат да налапат на Юнкер макарите. Китай отпуска 55 млрд долара за пътя на коприната *** гледа умно и плюе като свърши с плюенето пак налапва на Юнкер макарите.

38

Анонимен

преди 7 години

"А ти защо не се запиташ за къде води този път? Той само минава през тези страни. Целта на Китай е търговия със западна Европа."Е то нали и ние сме част от тая "велика" Европа бе, алааанкоолу. Или признаваш че сме на осма бавна скорост, другарю виден евроатлантик. Това ти харесва даже.

37

до 50

преди 7 години

Естетвено че само ще минава през изброените страни. Но и за тях ще има нещичко. Я транзитни такси за ползвне на инфраструктурата, я терминали за разтоварване. И ако минаваше през България, нямаше да чакаш по един месец, докато ти доставят някоя китайска джунджурийка. А само три дни. Но както виждаш, толкова сме изостнали, че не им се занимава със загубенци като нашите ръководители. Които ще изпотртят и този проект.

36

Анонимен

преди 7 години

"От речта му струи сервилнечене пред Китай."Всеки който има два грама акъл в главата трябва да се съобразява с Китай. Но да обвиниш Путин в сервилничене е все едно да се каже, че ти си русофил и путинист. Смешно, нали. Подмазване и сервилност има само от страна на Тръмп към Ким Чен Ун. В следствие на страх.

35

Анонимен

преди 7 години

Защо плювачите на Путин не четат новината! А тя е, че в Китай са се събрали премиерите на Чехия, Сърбия, Гърция и Италия. Явно държавите, през които ще минава пътят на коприната. Тиквата никой не го брои за жив. Явно ще ни заобиколят....А ти защо не се запиташ за къде води този път? Той само минава през тези страни. Целта на Китай е търговия със западна Европа.

34

Зозо

преди 7 години

До АнонименНикога не съм писал тук, че Русия ще се разпада и др. Освен това харесвам жени, а Сорос съм го виждал само по ТВ. Гледам реално на нещата и винаги се забавлявам със смешната ви про-путинска пропаганда!

33

Анонимен

преди 7 години

Китай ще спира износа за щатите. Насъбраха трилиони долари и се обръщат към родното потребление. Нека сега краварите се научат да работят за паница ориз.