177

До 240

преди 7 години

Ко рьечи? Не чувам, само съскане и хвърляне на отрова се носят от някакво проруско ***, боготворящо д*пето на Жужи. И да, любимците ти се издъниха кат' кифладжии. Отново. Пък ти обяснявай колко са велики.

176

анти

преди 7 години

Всичко е чудесно стига Радонов дя си пие апчетата!!!

175

Анонимен

преди 7 години

Этот марш не смолкал на перронах,Когда враг заслонял горизонт.С ним отцов наших в дымных вагонахПоезда увозили на фронт.Он в семнадцатом брал с нами Зимний, В сорок пятом шагал на Берлин. Поднималась с ним в бой вся Россия По дорогам нелгких годин.И если в походСтрана позовтЗа край наш роднойМы все пойдем в священный бой!

174

Анонимен

преди 7 години

Не са летели днес.Но вчера ги гледах на генералната репетиция.И беше доста яко.Доста неприятно за еврогейци

173

щщд

преди 7 години

Много ясно,че е безсмислено да излетят за парада. Парада е за хората,които искат да видят самолетите и ако при тази ниска облачност няма видимост, цялото упражнение е безсмислено. Тук обаче има някакви смешни "експерти",които го обясняват с летателните качества на машините.

172

Радост

преди 7 години

за ушите е тролското квичене от безсилна злоба на евро-гейо-атланто-русофобската тролоч. Вийте *** пред хората, които уважават себе си историята си, а вие сте едно нищо.

171

Анонимен

преди 7 години

българина разбира само от камшик и робияДа живее свободата!

170

Анонимен

преди 7 години

Самолетите при Путин,не са самолетите на Елцин.Ама хич.

169

xax

преди 7 години

Голяма армия, жалко че от 1878 насам все срещу нас се бие, но ние си обичаме да ядем шамари от "верните руски братя". Може би най-силната армия в Европа, не е сигурно.

168

Ти да видиш

преди 7 години

До Анонимен 228Ауу, вЕрно ли? А колко Су-35 загубиха руснаците в тези въздушни боеве? Много сте смешни понякога ...

167

Анонимен

преди 7 години

Стелт технологията е германска.(Horten Ho 2-29)

166

Анонимен

преди 7 години

Ф-35 няма показателите да се справи срещу су.Ф-22 би успял.Това обясняват в клипа.Не е само електроника в един самолет.

165

Непукиста

преди 7 години

До БобиДа си чувал за Ф-22 Раптор!

164

Анонимен

преди 7 години

Лошото време не позволило да летят? Що за глупаво оправдание? Ако ги нападнат пак ли ще чакат хубаво време, че да си вдигнат самальотите? При нас беше зле с 3 самолета, но това тук е срам и позор да не излети нито един за най-големият им празник, щото времето било лошо. Нека после руските трoлчета пак да ми обясняват колко велика била Русия.

163

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

...заради лошото време военната авиация не участва в парада... Ами военно морският им флот-той пък защо не участва??? Толкова много хора очакваха да го видят на Червения площад...Сигурно пак заради времето...

162

Анонимен

преди 7 години

Нашия парад беше супер по страшен:)))Бойко с разпасан корем всяваше респект в целия Евросъюз.Даже Тръмп му писал че се радва че ще работи с него;)Да вярваш ли ,да се смееш ли.Все го търси Тръмп :)))

161

Анонимен

преди 7 години

Slava Russia.

160

Анонимен

преди 7 години

Защо американски специалисти лъжат че Ф-35 губи в бой срещу Су35.Единствено електрониката може да го спаси да избяга.тубата са станали комунисти.Ама не е руско клипчето.А хамериканско

159

Анонимен

преди 7 години

до парад на смеха. А твоят парад какъв беше бе смех? Три самолета и една банда торбаланковци! Това ли е натовската ти армия? Заради краварите които ползват безплатни бази в мутроландия точно тези смешни ракети от смешният парад са насочени в главатат ти тикварска. Селянжърино "УМЕН"!!!!

158

Анонимен

преди 7 години

Следващия месец в Италия ще се проведат грандиозни тържества и паради по всички градове с дрънкане на оръжие във връзка с 2163-та годишнина от победата на Рим над Картаген! Путин също бил сред поканените държавни глави!