47

Анонимен

преди 7 години

причината да са при родителите е, че не могат да си позволят свой дом...

46

.

преди 7 години

Коментара е до 43 . Сори

45

?

преди 7 години

Какво е обратната статистика? Колко от небедните са оставили възрастните си родители сами с болестите и проблемите си я в старчески дом, я при наглеждане срещу заплащане, я без интерес към тях изобщо. Изтъка платното - ритна кросното.

44

до 46

преди 7 години

Аз имам приятел с подобна история . Работи от 18 годишен , по 15 часа . Има 2 апартамента 3 стайни и 3 коли по над 40 бона . Като влезе в магазина не избира щото може да си купи всичко . Евала честно ! Сам се е научил да си изкарва парите . Със средно образование е !

43

Анонимен

преди 7 години

Просто младите са некадърни и разглезени и не могат сами да си осигуряват доходи достатъчни за да живеят сами. Само със селфита и фейсбук не става драги ми готованци.

42

Не съм съгласен

преди 7 години

айде сега за да е пълна статията кажете какъв стандарт е в България и какъв на запад и колко млади семейства могат да си позволят собствено жилище...Сега като сме почнали темата споменете и как западняците като завършат гимназия обикалят света за една година---самостоятелно, но с парите на мама и тати. И как се изнасят на квартира самостоятелно...но с парите на мама и тати. Сега погледнете картинката в България как българите живеят при родителите си, но работят и помагат и на тях.

41

Неа

преди 7 години

Когато жилището не е 100 бона

40

Анонимен

преди 7 години

Шефът е временен както и работата ако не ми изнася чао

39

Анонимен

преди 7 години

А при родител от работа скриване няма докато при шев мога да правя каквото мие кеф

38

Анонимен

преди 7 години

Какво е лошо да живееш с родител като се разбираш не сме мамини мамини са тия в кръчма и само лаф тия какво правят лежане и са женени ако това е семеиство въобще

37

Анонимен

преди 7 години

сФинароФфф...Оди грухти,негде другаде...

36

Анонимен

преди 7 години

на 36 съм , работя от 9 годишен (продавах вестници)... когато станах на 18 влезнах в армията и щом се уволних баща ми ми каза - искаш нови обувки? искаш пари? събирай си багажа и заминавай да се оправяш самичък ! Сега имам три апартамента в центъра на града и две къщи на село (не са наследствени , аз нямам село от баба!) ... работя по 12-15 часа на ден а понякога и 24 на ден и не мрънкам и не дължа нито стотинка на нито една банка в нито една държава!!! Лек ден!

35

Анонимен

преди 7 години

Ипотечен кредит за собствено жилище,тогава ставаш мамино детенце на жилищната мафия,а тя жили всеки месец от заплатата

34

свинаря

преди 7 години

Знаех си,че голяма част от активните пишещи тук са мамини синчета и само чакат на готово мама да изпере,наготви,изчисти,да вземе пенсията и да ви даде пари...и после все правителството им виновно

33

гп До 38

преди 7 години

Ами тя беше повишена наскоро, но това, което пропуснах да кажа е, че тя изплаща всички кредити и сметки на техните, включително бабата и дядото и затова все още не може да се изнесе. На практика плаща така, ако живееше сама, но иронията е, че не може да се изнесе, защото тогава не може да покрива техните сметки.

32

Анонимен

преди 7 години

Щом се чувстват добре с родителите си защо да се изнасят от вкъщи?Заедно живеят по-лесно.Ама в Европа било различно.Ако разглезените европейци ги поставят в българските условия ще почнат да се самоубиват масово.Ами тия които спят по улиците?Или на квартира с още 4-5 ***?И Доналд Тръмп си стои до децата и ги подкрепя винаги.Няма нищо срамно в това ,напротив.Всеки си избира.

31

Men

преди 7 години

До гпГолям икономист викаш, голяма заплата. Ми като е толкова голям, що не намери начин да изкарва повече пари, а гледа при мама да живее. Абсолютен лигльо.

30

гп

преди 7 години

Според мен те живеят с родителите си, защото нямат пари дори да работят здраво. Кой млад човек може да си позволи наем и нормален живот от една заплата в България? В другите страни можем да ги наречем мамини детенца, но при нас е по-скоро заради бедността. Има много глезльовци, които си прекарват времето по кафетата, но аз познавам жена - икономист, почти на 30, с голяма заплата и все още не може да се изнесе.

29

свинаря

преди 7 години

Седите при мама защото заплатите са ниски ли? По ми се вярва от мързел и тъпотия да е

28

Меня

преди 7 години

Много малко ще се ефектират на такава новина, реалноста вземете да погледнете! Айде малко адекватни новини да прочета. Писна ми от copy/paste-ри.