232

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 288Абе ти Нисан ли сглобяваш :)))

231

Анонимен

преди 7 години

Малко примери:Oфициална рекламация от Fiat - при достигане на 110км/ч, вместо огледалата да се наклонят, давайки по-добър ъгъл за видимост назад, вместо панорамен изглед, вратите се отключват и отварят. Клиента е врещен.Официална рекламация от Renault - при заключване на колата, се включват чистачките.Официална рекламация от Nissan - при отключване на багажника се активирали airbag-овете.Да продължавам ли? Толкова рекламации имаме само за 1 предиобед. Айде и със здраве...

230

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 288Да четеш РТ и да вярваш е по малоумно от това да вярваш, че лосионът е водка.

229

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 286Jaguar със сигурност няма да си купиш никога. Рублите колкото и да са много не стигат за качествени коли.

228

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 280Да четеш източници от държава в която в която нищо не функционира правилно е все едно да вярваш на ц и г а н ин.

227

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzСега пък се оплакваш че произвеждаме :)))) Нямате угодия ***.

226

Анонимен

преди 7 години

"Компаниите от бранша у нас произвеждат части за Audi, Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Lada, Fiat, Seat, Skoda, Nissan, General Motors, Range Rover, Lamborghini, Jaguar и много други."Aз работя в такава фирма(произвеждаме за Nissan, Renault, Fiat и Jaguar в нашите фабрики). Знаеш ли какво НИКОГА НЕ БИГ СИ КУПИЛ? Renault, Nissan, Fiat и Jaguar. Дневно имаме по няколко официални рекламации. Неофициалните валят - трупаме ги в кашони. А дребните проблеми - даже не ги споменавам...

225

ognyanz

преди 7 години

До 275: Ще произвеждат, защо да не произвеждат. Къде другаде ще намерят в Европа държава с 460 лв. минимална заплата. Даже и Нигерия можем да конкурираме. На ниското магаре всеки се качва.

224

Анонимен

преди 7 години

До ognyanvgzДа бе, даже като гледах наскоро ... Тръмп се вози в лимузина Запорожец. Жена му пък кара Москвич.

223

ognyanvgz

преди 7 години

В САЩ произвеждат Москвич и Запорожец.Има много голямо търсене.Американците дават 2000 долара капаро чакат 7 години и си получават колата.

222

Анонимен

преди 7 години

До ognyanz- климатичните системи по поръчки на Фолксваген, Мерцедес, Даймлер и други големи клиенти.....и т.н. чети путинопитеко, чети ! Но не РТ или кремълска пропаганда, чети български източници.

221

Анонимен

преди 7 години

До Щерев 269Това умеем, това правим!

220

Анонимен

преди 7 години

До ognyanz- правят електроника, хидравлика, глави и носачи, гумени уплътнители, сензори и други високотехнологични продукти. Заводът на френската компания Монтюпе в Русе е един от големите доставчици на Ауди. Много от новите коли на марката са с глава на двигателя Made in BG- 9 от 10 анкетирани на улицата например не знаят, че Луфтханза ремонтира самолети в България. В техническата база на авиокомпанията в София те не просто се пребоядисват, а се разглобяват и сглобяват от А до Я.- к

219

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzВ този сектор в България се състезават 111 големи компании, които произвеждат компоненти за почти всички марки от международната автомобилна индустрия.В тази индустрия заетите са над 33 000. Приходите, генерирани от компаниите в този сегмент за 2015 г., възлизат на 1.55 млрд. евро и съставляват 3.5% от БВП на странатаАко се отчетат и данните на компаниите, които имат и друга дейност, заетостта в тях нараства до 35к служители, които осигуряват близо 6% от БВП.

218

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzКъм момента около 1% от трудещите се в България се занимават с производство на автомобилни компоненти. Те произвеждат близо 4% от БВП. Ефективността им е четири пъти по-голяма от средната за страната

217

Анонимен

преди 7 години

руска мощ- руски скрап, а пукин е джудже

216

ognyanz

преди 7 години

До 256: Добре, ти, след като четеш и знаеш, напиши какво произвеждаме за ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ КОМПАНИИ и кое от това, което произвеждаме не могат да го направят в Нигерия например. От това се вижда нивото на днешната ни промишленост и личните качества на нашите новобогаташи. Кой и кога ще направи у нас завод за автомобилни двигатели например? Вместо едно хотелче край морето.

215

Анонимен

преди 7 години

Луд на шарено се радва, русофил на руски паради!

214

Анонимен

преди 7 години

До ЩеревТърговският ни баланс с русия е минус 6 млрд ежегодно. Само от ГАЗПРОМ сме загубили над 3 млрд за последните 8 години заради руски далавери доказано от ЕК и признато от ГАЗПРОМ. За какво точно се жалваш путинопитеко ?

213

Щерев

преди 7 години

Нкой да е чул през последните 30 год. България да е получила от новите ни братя поне един лиценз за производство поне на едно патронче?! Все още произвеждаме онова, което ни бе подарено от руснаците, ама плюем ли плюем - чисто по български...