28

Хитър Петър

преди 7 години

Още не можем да се отървем от комунизма, защото корените му са дълбоки. Сега ГЕРБ са новото БКП, а не БСП и ДПС, които също си мечтаят да са като БКП, но са далеч от диктатурата на ГЕРБ, защото са по-зле от тях.

27

Анонимен

преди 7 години

COP-PASTE

26

Анонимен

преди 7 години

Целия Текст е копиран от Дойче веле

25

1914 anticommunism

преди 7 години

И тоя ***, национален предател правешки ми бил държавник. Още 100 години ще му плаща народа борчовете.

24

горо

преди 7 години

И ествествено ще се появи някой *** да говори как му липсва онова време в което свалиха царя за да направят от един селянин нов цар, по-богат и по-калпав.

23

Анонимен

преди 7 години

Имам една приятелка от Венецуела ... (при развития социализъм на чавес, сега Mадуро)помагах и като и пращах малко пари ... сега ми казва, че вече няма смисъл да пращам, защото вече и с пари няма какво да купиш. Хората нямат хляб откачат, а националната гвардия на Мадуро е убила 50 човека в последните дни, защото има демонстрации. Мадуро и Путин обвиняват за всичко запада ... сигурно запада е виновен и за това че венецуелците гладуват.

22

Руснак

преди 7 години

Това дето се пише в статията е нищо в сравнение с това, как живеят сега децата на политиците, а как живеят самите политици? а как живее народът, управляван от тези политици! При Живков нямало гладни и безработни хора..., а сега? Имало безплатно обучение и здравеопазване...А сега? Навсякъде е мафия!

21

Анонимен

преди 7 години

23 Бай Тошо защо да отговаря за делата на децата и внуците си, бе интересен?

20

ист

преди 7 години

Децата и внуците на тази престъпна комунистическа върхушка сега са бизнесмени/ рОботодатели/ и в парламента от БСП. Продължавайте да развявате червеното знаме. Ста до то продължава да гласува тъ по. Заслужава си мизерната съдба.

19

ВЪПРОС

преди 7 години

Защо Дойче Веле още се занимава с България ?Всички знаем че Комунистите са Гадни , че нямаше Банани , че за Нова Кола трябваше да работиш 10 години , за Апартамент трябваше да работиш 5 години , за Вила трябваше 20 години .

18

Хитър Петър

преди 7 години

Не търсете Живков, новият диктатор се казва Бойко Борисов. Съжалявам, но сами си избрахте бодигарда на Живков. Самият Живков се чудеше как да се отърве от тази мутра, а вие взехте, че го преизбрахте 3 пъти да е премиер. Абе вие знаете ли как Борисов станал бодигард на Живков? Отишъл в тях и сам си предложил услугите. Внучката на Живков не искала охрана на дядо си и самият Живков не искал охрана, но Борисов го заплашил, че ако не приеме ще го издаде пред съда. Тогава Живков се съгласил.

17

Анонимен

преди 7 години

И нашите пишман демократи след като дойде 10 ноември тъгнаха да вкарват в затвора бай Тошо на преклонна възраст- на снимката.. Не ви е срам, че ви изучи, че ви даде старт в живота...келлеши неблагодарни.

16

Анонимен

преди 7 години

Странно защо Дойче веле не пише подобни статийки за Бойко Борисов? Ама истината е че не е странно въобще.Утре като напишат в Дойче веле че всички българи сме *** ДА НЕ СЕ ОБИДИТЕ.Това са политиките на мечтаният ОТ ВАС запад - ДА ОМАСКАРЯВАШ И ИЗКРИВЯВАШ ИСТОРИЯТА НА ПОДВЕДЕНИТЕ НАРОДИ ! При псевдо демокрацийките е така ,ти ги хвалиш, възхваляваш ,а те ти се подиграват и изкривяват мисленето ти .

15

bluesky1

преди 7 години

Да, вероятно е било така!!! Ама нас ни интересува как живеят сега политици и бизнесмени и държавни чиновници....

14

Анонимен

преди 7 години

Този човек на снимката нямаше един лев спестен в банка за 40 години власт. Това показва колко земен е бил! Браво, бай Тошооо!

13

Анонимен

преди 7 години

до 1А какво стана с Масларова откраднала 11 милиона, което е доказано?

12

Анонимен

преди 7 години

Е те тия принцове сега са по върховете на държавата, но вече са най- върли антикомунисти.

11

до:Авторката

преди 7 години

Чудя се дали въобще можеж да пишеш Текстове или само на готово копи-пействаш

10

Анонимен

преди 7 години

"Милушев свидетелства, че в негово присъствие Живков е обсъждал изградената система от привилегии за комунистическата номенклатура. Според диктатора тя била порочна и пречела на генералната линия на БКП. Вина за това обаче носел Съветският съюз, откъдето системата била пренесена едно към едно."------И сега е така,в още по-големи размери.

9

COPY-PASTE

преди 7 години

Пак ли копира от Дойче веле на български , толкова можеш ти