50

Анонимен

преди 7 години

До 74И за какво ти е тази армия ? Кого си мислиш, че ще уплашиш ? Или смяташ да нападаш някого ли ? Имаме нужда само от засилена и многобройна ОХРАНА по границата не армии...

49

Анонимен

преди 7 години

"Но, има едно хубаво- ЗА РОДИНУ винаги скачам с калашника!""Родину" се подигра с мен! Познай дали ще скоча с калашника?

48

Анонимен

преди 7 години

"не ни трябват ваште смешни рейнджерчета, бойко и кобрата ще ни бранят, кой ще се усмели да им скочи? Целият свят го е страх от кобрата и всички му бягат"Aхахаха!!! И Динко забрави! :)))

47

Анонимен

преди 7 години

до 69 Знаеш ли какво ще стане сега ако се въведе задължителна военна служба с това мислене на младежта моято си е казала" никой не може да ми казва какво да правя в този живот"?Ще има много побоища..ще има кръв в редиците, ще има пълна анархия. един човек усетил свободата не можеш насилствено да го вкараш в клетка. Против казармата съм!Служих 1 година в така наречената казарма наборен войник- само простотия видях и изгубено време. Но, има едно хубаво- ЗА РОДИНУ винаги скачам с калашника!

46

Анонимен

преди 7 години

Траба модерна и добре платена и мотивирана бойна армия не тия размъкнати *** и наборна армия е туй мислете.

45

Бау

преди 7 години

Хайде няма нужда, а Радев? Имаме доста по-важни сметки да плащаме от това да сме 'военна сила'. До гуша ми дойде от военни мислещи си, че това е най-важното.

44

Анонимен

преди 7 години

Абе щом тоя е станал генерал в нашата армия, смятайте каква ни е армия, *** зарязал си жената и децата за една щабна въртиопашка, и тоя ще Ви защитава интересите, за една вувузела ще ви продаде

43

Анонимен

преди 7 години

парите на народа ли ?а защо да не са парите на домусчиев, на гергов, на прокопиев, на черепа, на софиянски, на прасето, на хидроинженера и на стотиците знайни и прикрити мошеници закачени на хранилка за - ток, парно, вода, банки, фармацевтика?! що да не е от техните пари, ами да е от парите на народа?

42

Анонимен

преди 7 години

Трябва категорично армия с нова структура и мислене. Не може да унижаваш войника като едно време, колко извращения имаше, и да искаш този войник да е готов да умре за някого. Когато Тиквара прати щерка си да служи, Цецка Мамата синчето, Кори също, Шкембе воеводата върне щерките от Англия, когато Цецо Цървула и трите щерки вкара във военно училище, тогава може да има армия. Бядняка ще служи за да пази ос::аните *** на крадльовците, да умира за изнесените милиарди? Как да стане? Няма начин!!

41

Анонимен

преди 7 години

Преди 10 дена - демонстрират F35. Сега-постен парад. Усещане за заплаха от Турция. Щатски фирми продават оръжие и на Турция и на България. Схващате ли сценария? САЩ ни правят на ***. А Радев им е комисионер. Вербуван е когато беше в щатите. Целта - да осигури договори за $5,000,000,000 и да си гледа кефа. А каракачанката винаги е бил гладното куче и такова ще си остане.

40

Ааа

преди 7 години

При бай Тошо, в Бг имаше бойни вертолети колкото на целия Балкански полуостров ! Друга авиация , бронирани , пехота и т.н. Пуста толерастия и демократия... ''те претопиха мечовете си и направиха рала ! Сега орат на тези,които не си претопиха мечовете "

39

Анонимен

преди 7 години

Тръмп заговори че всяка от страните членки на НАТО трябва да поеме своята част от разходите за колективна отбрана което ще рече че тези разходи които до сега ги правеше САЩ за алианса ще трябва да се редуцират и да се поемат от другите членки. Та от там идват и тези високопарни речи с които ни подготвят за поредното затягане на колана.

38

Отворете очи

преди 7 години

Единия ви краде с магистрали и саниране , другия иска негови фирми да са посредници при покупка на военна техника.....а народа мизерства. Армията една граница не може да опази .....а народа емигрира заради ниските доходи......и те пак за саниране и военна техника мислят а не за народа.

37

Анонимен

преди 7 години

Добре, че поне Радев е професионален военен и знае за какво става дума. Предишният поплювко беше една трагедия! Комсомолска издънка, безличен и корумпиран. Имотите на армията отдавна се продават на частни лица. Разграбени до дупка. Много народ спечели от това. И как сега ще се върне тази собственост обратно,

36

Анонимен

преди 7 години

Бях преди 9 години на западната граница с Албания. Работех в едно гръцко село. Вярвайте ми всеки ден сутрин и вечер прелитаха по два гръцки изтребителя над селото. Всеки ден в продължение на 3 години...понеже след 3 години си тръгнах за България.

35

Анонимен

преди 7 години

Рапона трябва да разбере, Радев го е разбрал, на натовци не им дреме за продсжна България. Ръководена от един неграмотен бивш бандит, слуга на САЩ и Меркел, предател за всеки който го е пожелал. Остава умни хора да го разкарат неграмотника, да разговарят с Путин и сключат договор за военна помощ. Друг начин няма. А дебелака военен министър се е надул като пуяк, толкова му е кеф. От кога мечтаеше и получи поста. И за нищо не става, освен за празни приказки и мечти.

34

Анонимен

преди 7 години

Генерале, много те уважавам, но кажи ми как ще въоръжиш нашата армия с 1 милиард военен бщджет, като то един миг 27 струва 50 милиона? С 20 мсамолета и приключва бщджета. 20 самолета??? С това ли ще се пазим?

33

До Генади

преди 7 години

Ех Гена мисли бе човек мисли, то всички държави жертва на терор са все такива със силна армия, точно за тва е и тактиката на терора, иначе присто си завземат територоия както ИД в съсипан Ирак, мисли Генади ,мисли

32

сминдух енд чесън

преди 7 години

В този момент на североизток от нас вероятно започват да припалват и подгряват модерната техника за парада ,както и да осигуряват хората които да избутат закъсалите ,че току виж пак станал фал.

31

Анонимен

преди 7 години

Радев ги е усетил Меките китки от НАТО, че ако Туркията ни удари, няма да ни помогнат. Много е прав! Ето защо идването на Рапона за трети път е огромно предателство спрямо България. Той се е навел отдавна на Ердоган и ще продължава за да стои на власт докато е жив. България не го интересува, той отдавна я е продал и предал. Не знам какво мисли в кухата си тиква, но толкова слаба и отчаяна България никога не в била. Толкова народ избяга и продължава да бяга от рестриктивната му политика.