75

Dublin

преди 7 години

E, kak da stane bez nov Naroden Sud...Nai-kratkoto poiasnenie ste vi dade tazi kartinkaNe ovesim li niakolko corbadzii na luvov most...

74

Анонимен

преди 7 години

От 2021 спират пенсиите. Който взимал дотогава взимал, свед това забравете пенсии. Пари за пенсии няма, няма младо хора да работят да плащат вноски, песнионерите са повече от младите, а 3 милиона българи работят на Запад и от заплатите им се отчисляват вноски във фондовете за да плащат пенсии на 1 милион западни пенсионери.

73

Анонимен

преди 7 години

Тази заплата трябваше да е преди 15 години. Ако не бяха унищожили заводите и предприятията. Щеше да има производство износ а от там и благосъстоянието на народа щеше да е високо. Но как да не се унищожава като едни с дебели вратове трябваше да си купят мезонети яхти лимузини? В момента след 27 години демоникрация сме на дъното на всички класации. А трябваше да сме поне наполовината на стандарта на Германия. Погледнете Полша Унгария Чехия Словакия и вижте какви заплати имат и стандарт.

72

ха-ха-хааааа

преди 7 години

Смех,голееееееем смееееех....................!

71

Неа до 86

преди 7 години

Забелязвам че имат нова стратегия . Намаляват работното време за да не увеличават заплатите .... А и 800 бруто много ли са ? 630 нето .... Направо ...по добре да не казват че ще увеличават заплатите , щото и разходите никак не са малки .... Мисля си за черешите от 50 лв. / кг . И предлагам да спрем да ядем друго освен хляб .... То заплатата ми череши не предполага че ще ям ... :))

70

Анонимен

преди 7 години

Не знам откъде ги изкопват тези повишения на заплатите. За последните 15 години, там, където работя заплатите "скочиха" с около 10%, т.е. заради инфлацията получаваме около 30-40% по-малко.

69

Анонимен

преди 7 години

До 2022 г българите ще са намалели с 250 хиляди души и това е оптимистична прогноза

68

Пешо

преди 7 години

До АТАКИСТРъсиш пълни простотии. С този глас, който даде за кворум и с въздържанието си от гласуване даде категоричната си подкрепа за БСП и ДПС. После избяга, за да не пречи на БСП и ДПС и от време на време тук ги подкрепяше, ту се въздържаше, ту даваше кворум, за да се задържат БСП и ДПС на власт.

67

Анонимен

преди 7 години

80, неа, Те ония отдавна изтъргуваха България, сега и нервите на народа също.

66

Анонимен

преди 7 години

До 72Много си смешен брат :) хахаха Спри да се излагаш по-добре.

65

АТАКИСТ

преди 7 години

до 76 Пешо, ти си бил много голям ***! Волен даде гласа си за да има кворум, и правителство, а Тиквата се коалира с Волен за да не даде властта на *** и турците. Волен е вече в коалиция с каракачанката и оня бутащият бабички- от което ме е срам, наистина. Няма едноличното мнение с кого ще се коалира даже вече. Какво общо има едното с другото, бе *** маллоумно?

64

Неа

преди 7 години

Вчера 1500, днес 1700. Да не сме на някакъв търг ?

63

Анонимен

преди 7 години

Такива сме ги слушАллллллЕ много последните 4-5 петилетки! От обещания глава не боли, а и винаги има кой да се връзва на такива приказки! Няма оправяне! От "матрицата" няма излизане!

62

Анонимен

преди 7 години

До атакист 67То точно на това разчита кукловода - да се избира "по-малката" злина. Затова се казва ***, по-***, атакист!Платените патроте са пътници - баце ще ги повози на неговия и после на бунището.

61

Безработен

преди 7 години

До АнонименТогава си работи сам нали си "бизнисмен"

60

Пешо

преди 7 години

До атакистПешо, моето дете, ако Сидеров не дадеше подкрепа на Тиквата, това значи мандата да отиде в *** и турците в коалиция.Ти май забрави как Волен даде подкрепата си за БСП и ДПС, за да не се върнела Тиквата, а сега дал подкрепа за Тиквата, за да не се върнели БСП и ДПС на власт. Е по-глупав човек от теб не съм виждал, честно.

59

Така е

преди 7 години

Всички правителства обгрижват бизнеса,сакъм да не обеднеят.Пари и сега има за незабавно удвояване на МРЗ и МП, но никой не ще да го направи.

58

Рали до 72

преди 7 години

Голяма е разликата! Колко по скъпи са софийските заведения и наеми от извън София като може би изключим морето и банско? Същото сравнение го има навсякъде, Лондон е по скъп от който и да е английски град и прочие

57

Безработен

преди 7 години

До РаботодателБойко обеща 1500 лв другото което предлагаш са социални придобивки.......

56

Анонимен

преди 7 години

до 69 , каква е разликата между цените на стоките и услугите в София с тези в провинцията? Ти 3 корема ли имаш като си софиянец, че ядеш 3 пъти повече от всеки провинциалист? 3 пъти по-голямо тяло ли имаш че ти трябват 3 пъти повече дрехи? 3 пъти по големи ходила ли имаш че ти трябват 3 пъти по-големи обувки от провинциалиста? 3 пъти е по скъп тока, парното, водата, и горивото на софиянеца спрямо провинциалиста?