10

Анонимен

преди 7 години

Къде е Миленко с ч.у.к.а да вилнее пред албанското посолство в Скопие? Или от Тирана няма да действат с него толкова културно като ние българите и да му се размине само с извинение? Не, в Тирана ще играят на площада футбол с *** му.

9

Анонимен

преди 7 години

Имало и по по зле и от нас.

8

Анонимен

преди 7 години

***, едните се кланят на Йерусалим, другите на Мека. Време е европееца да се върне към своите корени....56749

7

Анонимен

преди 7 години

В пресцентъра на македонския парламент е пристигнал медицински екип, който в момента чака да бъде допуснат, за да окаже помощ на пострадалите, предава МКД, цитиран от Фокус. По-рано беше съобщено, че полицейски служители са опитали да влязат в Събранието, но протестиращите са ги изгонили.

6

Анонимен

преди 7 години

Така им се пада на фиромските родоизменници. Като не искате да сте част от родината ви България, да ви е честита бъдещатата Велика Албания. Никакво съжаление към фиромския българомразещ ***.

5

Бизнесмен

преди 7 години

Аз за миналия месец пък съм изкарал 5 цифрена сума като чиста печалба.Ако си беше седнал на ... да учиш и развиваш, сега нямаше да работиш за минимална заплата, охранителю!В една и съща държава живеем, но ти си мързелив и ти доставя удоволствие да работиш като сотаджия!

4

Един от Северозапада

преди 7 години

Македонци от Скопие, по-тихо, че ще ни събудите....

3

Охранителят-София

преди 7 години

Ми то и ние сме тръгнали натам! Колкото и грозно да е фактите говорят-Реална разпечатка за месечно възнаграждение ,че и по банков път с такси и налози :InfoDirect: ..............+360.93 BGN OT ..... OOD Zaplati

2

аа

преди 7 години

Ако албанското малцинство влиза в парламента с 3 партии, според мен не е много малцинство....

1

zeus

преди 7 години

Тук това отдавна трябваше да се случи, обаче сме си oвце и предпочитаме тихо да блеем докато ни стрижат.