39

истини

преди 7 години

Гербът на България не трябва да е с три лъва. Гербът трябва да е анцуг с нахлузен на него чифт ***. Това ще става и за туристическа емблема на страната. Лъвовете измряха отдавна, розите увяхнаха, слънцето е скрито зад облаци прахуляк...

38

Анонимен

преди 7 години

До ИМА СПИД хлорен Алоо! С Болният мозък ! Те там Беларус спят сън дълбок и на който му кефне ги заразява с каквото си иска . Тове да не ти е България упоена със заклинанията и мантрите на демокрацията. Аи върви в *** ..г..з!

37

Анонимен

преди 7 години

Защо *** Ирен, трябва камериерките да са от чужбина, бели руси синеоки камериерки по мутренските хотели? Егати расизьма!

36

Kuncho

преди 7 години

При толкова безработни в България за какво им е внос на работна ръка на тези "бизнесмени" в Туризма.По скоро трябва да мислят да предложат адекватен продукт на добра цена , който да им покрива разходите за едни добри заплати за да могат да си наемат читави хора.Те искат да държат хората тук за крепостни, а да се ползват от плюсовете на ЕС, а да работят както те си знаят.Е не става така.Като не могат да се справят да си фалират и да се появят бизнесмени, които могат да работят.

35

Анонимен

преди 7 години

"Като камериерка 500-600 лв. са малко наистина, но това е вече практика, политика на работодателя, на политиците, но за жалост в нашата България така се развиват нещата"500-600 лева, но не за нормалната 5 дневна работна седмица по 8 часа на ден, което прави 168 часа на месец (21 дни по 8 часа), а за примерно 12 часа на ден, вкл. нощни смени и в почивни дни и примерно 27 работни дни в месеца, което е почти двойно повече часове за месеца от нормалното, т.е.все едно плащат по 250-300 лева на месец

34

Анонимен

преди 7 години

Излъгах се да почна работа като "директор" в охранителна фирма. Месец, два, три - заплати няма, хората напускат. Собственика ми вика - търси хора за 2 лв. на час, ама ги гърби да бачкат поне 250 часа на месец, та да могат да вържат минимална заплата. Казах му - алкохолици и умствено изостанали вече не се вързват за тези пари. Той - търси,търси има. Търси си ти, му казах и напуснах.

33

Анонимен

преди 7 години

Ирен, защо чужденци ще внасяш като работници след като има сумати и безработни роми които се оглеждат на гьрба на данекоплатеца? ***, тука в чужбина европа ги наемат на всякьде на работа без проблем ули дискреминация!!!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Само в САЩ ли ходят на ,,бригади ,,? Еиии!

31

Анонимен

преди 7 години

Особенно от Беларус ,като се затичат в България ,сякаш си нямат работа у тях ? Примитивно и тъпо !

30

Анонимен

преди 7 години

С тези заплати не знам от къде ще ги внасяте... даже и от Сомалия не биха ви работили за смешните 500 лв. Експлоатацията, на която са подложени милиони българи, е най-големият геноцид срещу народа ни.

29

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще глътнете водица, робовладелци! Вие вече почнахте! В днесшно време студентите ходят на бригади в САЩ, на круизи или на пазад, защото за няколко месеца се връщат с чиста печалба от 5 цифрена сума! Работи се яко, ама знаеш за какво. Тук за няколко месеца къртовски труд я успееш-я не да изкараш сума, равна на модерен телефон. Смях! Който чете това и иска да ходи на морето, да се замисли добре! Ако знаете езици - заминавайте! АКо не знаете - учете английски най - малкото!

28

Анонимен

преди 7 години

в гръцки къмпинг за 500 човека, има един студент служител за 800 евро месечно, само в натоварения период. собственикът посреща всички гости и работи повече от персонала, а майка му се занимава с готвенето. как точно в хотел за 300 човека, нашенският собственик иска да кара джип за 300.000 лв и да има 20 работници срещу 500 лв?

27

Анонимен

преди 7 години

Защо се нервите. Пазарът ще урегулира всичко.Както повечето са казали, като няма кой да бачка за 500-600 лева, чорбаджията ще трябва да вдигне заплатите и готово!Проблемът е, че все още има навитаци да бачкат за тия пари и така сами се заробват.

26

До 22

преди 7 години

А в момента толкова ли получаваш? Що ще си сменяш работата тогава. Стой си и се кефи. И врънкай мама и тате за пари........Какво можеш? Какво знаеш?На какво приличаш?

25

Анонимен

преди 7 години

хмм. интересно, ако говоря немски английски и руски, ще чакам германската пенсионрка ол-инклузив в 'слъчнака' да ми се оплаква за скапания кашкавал срещу 500 лв, или ще съм в швейцария за 7 пъти повече сред руски милионери в читави хотели? с целогодишен сезон?

24

А бе

преди 7 години

Украинки поне ще дойдат!Ама сервитьорството няма да им е основното занимание....

23

Анонимен

преди 7 години

Първи признаци, че населението намалява и поумнява! Нормален човек няма да им слугува на тея еничари за къси трицифрени заплати! Заплатите трябва да започват от 1000 лева чисто! Обаче родните еничари, самонарекли се бизнесмени, не искат да развържат кесията с оглед максимизиране на печалбалбата! Да им фалира бизнесът дано! ВИВА ГЪРЦИЯ!

22

Георги

преди 7 години

Не само символичните заплати пъдят хората от тези професии, а и отношението на което са подложени от почиващите по нашето черноморие типове. Преди над 15г. и аз съм работил като сервитьор по морето ни, като бях студент. Ами такива *** се срещат сред клиентите, които те гледат като некви големци и се гаврят, просто няма начин нормален човек да работи това цял живот.

21

Анонимен

преди 7 години

хехехехе, в камерун заплатите са по 450 долара на месец, какви 500 лева, кого ще 'внасят' тия бе? я марш в столипиново, там персоналът говори 2 езика :)..и 'почиства' много добре, кабел няма да остане

20

Анонимен

преди 7 години

Ще дойдат от украйна или Беларус друг път - в съседната им Полша взимат за най-мизерната работа двойно повече пари. Няма вече балъци. Вместо да вдигнат заплатите и условията на труд, забележете, от МИНИСТЕРСТВОТО предлагат да се внесат отвън хора... Властта работи за благото на бизнеса, не на народа!