75

Анонимен

преди 7 години

До Андрешко.За съжаление сме на този хал,защото хората,които празнуват Деня на народните будители са дълбоко заспали.че кой ги приспа? нали същите тези, които сега дърпат кончетата на самозабравилият се комсомолски секретар с мартениците!или викаш - каквото правихме, правихме, натрупахме капитале, легализирахме го и сега е вече време за трасмутация в ново енергийно състояние - на "народни будители"? верно сме наивни, ама не до там!

74

Анонимен

преди 7 години

Средната в Русия е около 200 евра, а в България над 500 вече, Русия е на 10 място по доходи в Африка ха ха ха...

73

Анонимен

преди 7 години

Гарван гарвана око не вади ! Как бТВ ще вади на нова тв нали са еднакво корумпирани !!!!!

72

Анонимен

преди 7 години

До байхейс Рекламации се приемат на площада и на барикадите. Ние сме едно мрънкащо и т..о стадо и си заслужаваме това, което имаме.

71

късата памет

преди 7 години

Ако правилно си спомням, преди години Васил Иванов, за да покаже беззаконието в България продаде колите на главния прокурор и на тогавашния президент Първанов. Много се смях като гледах репортажа, жалкото е, че нищо не се промени след това. Вече не се и надявам, че сегашните му репортажи ще променят нещо, но шапка му свалям че не се отказва.

70

Анонимен

преди 7 години

БосфорТВ и Нова чалга тв.са двете страни на една и съща монета.Слугинажни, антибългарски медии.Отвратителни предавания толериращи простотията,разврата и корупцията.Рекламиращи хазарта като начин на живот.Сбирщина на алчни леки жени и продажни мъже.Игнорирам.Да се изпоядат взаимно и да изчезнат.Замърсяват и заразяват българския ефир.Искаме чист въздух.

69

Андрешко.

преди 7 години

За съжаление сме на този хал,защото хората,които празнуват Деня на народните будители са дълбоко заспали и трябва един човек,който води едно чалгарско предаване,да буди този *** народ,който също дълбоко е заспал,а будните бягат в чужбина. Господа учители,кога ще се събудите,за да поведете народа си на борба за по-достоен живот??? Всички говорят за модела Кой,но никой не назовава имената на тези,които олицетворяват този модел.

68

Мъдър шоп

преди 7 години

Ми они са си те от 27 годин докле. Па лошо е дека и ние сме си ние - трайливи и мрънкаливи и они на туй ухо лежат. Они нема да се променат, значи требе ние да се промениме.

67

Сандо

преди 7 години

свободата на словото означата - кажи каквото имаш да казваш и после (а може и преди това) понеси последиците

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80Ами Герб не са спирали да са на власт.и се очертава да изкарат още 4 години.дали пък това не е причината някой толкова неистово да клати страната, всявайки по всячески начин напрежение ? да не стане като в турция ?

65

Има прогрес

преди 7 години

Допреди месец мафията беше усвоила 95% от държавата. Сега вече има напредък - процентите са вече 100.

64

До 83

преди 7 години

Прочети постовете на Баджанака, Девера и Балдъзата - хем ще се посмееш, хем ще ти се проясни.

63

Анонимен

преди 7 години

Явно конфликта на интереси, който се стремят да предотвратят е да не се нарушат интересите на въпросната госпожа и нейните хора. Ега си държавата.

62

Анонимен

преди 7 години

Едно време Нова имаше чалга предаване и класация.Колко работи се смениха от тогава.... бай Станислав още беше по мазетата и го излъчваха по Юниън телевижън (телевизия Ден), 7ДНИ и няколо стотин кабеларки.. телевизиите визуално се прмениха но останахасъс същите ***

61

Последно кой лъже?

преди 7 години

Какво е девер? Девер се нарича братът на съпруга. От статията: "Да, имам девер, макар и да не съм омъжена както твърди той"Е хем има девер, хем не е омъжена. Последно кой лъже?

60

Батко

преди 7 години

Мафия, мафия, мафия и твоя референдум няма да промени нищо Славчо.

59

thrt

преди 7 години

Помаците управляват България в момента , давление на ЦЕРИУТУ

58

Анонимен

преди 7 години

От статията: "Да, имам девер, макар и да не съм омъжена както твърди той"Е хем има девер, хем не е омъжена. Последно кой лъже?

57

Анонимен

преди 7 години

Такава е човешката природа-катериш се по стълбата на успеха и това те променя като човек.Г-н Учиндолски да внимава, че въпроснта стълба много лесно ще го изпързаля по нанадолнището.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Мафия...на всеки ъгъл...такова беззаконие не имало никога...безвластие....и кой създава хаоса?