17

Анонимен

преди 7 години

Чeстито Възкресение, честити нови цени на тока, парното и водата.

16

Анонимен

преди 7 години

Гърците са много набожни...а поповете им се възползват от това и са го обърнали на курволък и алкаж. В Гърция трезвен поп няма, а след литургия отиват в кръчмите и задяват млади момичета след като ударят по 2-3 ципро...ракии. Факт!

15

Анонимен

преди 7 години

Бре че хубости, бре че чудесии! дивеше се дядо Матейко, като гледаше тия чудни райски красоти, които само праведниците ще видят. Ами поп Николай тука ли е почна да разпитва той Мъничкото ангелче. Кой Поп Николай от малката черква, дето ни даваше пари с лихва... Срам ме е да го срещна. Имаше да му давам, па той умря и дългът му умря. Поп Николай е в катрана, дядо. Стой не думай! Честна дума! Ами нали беше, божем, поп свещеник! Се едно... Тук не бръснат никого всекиму според делата му. Поп бил, ама грешил. Владиката, че е владика, па и той е в пъ

14

Анонимен

преди 7 години

Какви души бе, аланколу! Стига сте плашили хората с края на света! Пък и даже в библията пише ''Яж, пий и си носи новите дрехи'' - Еклесиаст :-D Който е чел библията, ще да знае, че там пише много повече неща за храната и виното, отколкото за някакви си души.

13

Анонимен

преди 7 години

по големи мошеници от поповете няма

12

Анонимен

преди 7 години

Аз не познавам трезвен поп.

11

Анонимен

преди 7 години

Но не мислете какво ще ядете и ще пиете......какво да му мисля ? пари за агнешко никога не е имало в къщи. но пък ще опека 2 пилешки бутчета. наздраве с една бира,и .... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

10

men

преди 7 години

не мислете и за сметките за ток и парно есента и не гледайте и в паничките на бибюнку тиквочоглу и шестак сарайага, тех ги пълнят шишко шорош и ше.ре.у. бъдете добри уфсе, смирени, с наведени кратуни и приемете съдбата си да бъдете жертвани в името на новия световен ред. ПС: некой да пита отчетата защо почнаха из българските черкви да никнат изображения на пирамидата с окото от доларите. питайте ги само. аз съм виждал в три реновирани църкви.

9

Анонимен

преди 7 години

Отец Йоане, така като те гледам много ясно че няма да мислиш за ядене и пиене, като ти постоянно си замезил и накълван с кайсиева от манастира.Лицемерието е грях, отец Йоане!

8

Анонимен

преди 7 години

До Трудна задача 3За *** е най-важно да е с претъпкан търбухтова е най-важното за БГ плебея.за съжаление - не е валидно само за <бг> плебея, а изобщо за плебея.това <библията> на която обучават плебея , за да може в същото време дявола да царува!

7

Анонимен

преди 7 години

Отец Йоан: Не мислете за ядене и пиене, погрижете се за душите си!.недей така отче, недей така казва истината, че системата още повече ще са разклати.ако ядеш толкова, колкото има нужда тялото ти, а не толкова колкото те подтиква дявола, от какво ще се храни дявола, кой ще му изработва лихвата.недей така отче, <богохулстваш> и ше те накаже братския <бог>

6

Лосионер

преди 7 години

Душата се намира на дъното на лосиона.

5

факт

преди 7 години

Късно е отче късно е .......

4

Анонимен

преди 7 години

Църквата може да ходи на майната си

3

гражданин

преди 7 години

ЛОШОТО Е ,ЧЕ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ СМЯТАТ ,ЧЕ В ОСНОВАТА НА ВЕЛИКДЕН Е АГНЕШКАТА ПЛЕШКА И РАКИЯТА !!!

2

neo5

преди 7 години

"Свети Пайсии Хилендарски"Научете го тоя български най-накрая ве!

1

Разсъдлив

преди 7 години

Баси глупостите!