514

Анонимен

преди 7 години

Защо руснаците емигрират в ЕС и САЩ ?А защо никой не емигрира в Русия, освен прошляци от някои бивши техни републики ?

513

Анонимен

преди 7 години

До popaДа бе .. КримНаш е щат на САЩ, знаем!

512

при бай Тошо

преди 7 години

при бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Безнинът ми беше 20 стотинки, 1 байтошов лев е равен на 15 лв "демократични" лв. 200 лв заплата байтошови са 3000 "демократични" лв. Образованието и здравеопазването бяха на ниво, имахме и армия.

511

ГООООООЛЯМ ПРАЗ!!!

преди 7 години

..И КАТО КАК СИ Я ПРЕДСТАВЯТ РУСНАЦИТЕ ТАЯ ВАЙНА...??!!!ПУТИН СЕ О.,,.А И КАТО "ОСВОБОДИТЕЛ" И КАТО "ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК".....СЕГА СЕ ДЪРВИ , ЗА ДА СИ ВДИГНЕ ИМДЖА.Не нам...нае нам......РУСКИТЕ ПРПОСТОТИЙ --НЕМАТ СВЪРШВАНЕ!ЗА ПОЛОВИН ВЕК ....ИМ НАУЧИХМЕ ВСИЧКИТЕ ***.ЛОУ.МЩИНИ!

510

Анонимен

преди 7 години

През 70-то години по магазините у нас нямаше месо!Затова хората почнаха да гледат на село животни, за да има за децата, които са в града!За това ли сега хората които са живяли по това време гласуват за БСП (с напразната надежда, че БСП може да върне тези времена), ами не гласуват за ГЕРБ и ЕС.

509

popa

преди 7 години

Защитаващите САЩ не си дават сметка резултата: 1.близко до БГ ще летят бомби 2.още бежанци 3.загинали хора какво им се кефите от вашите мизерни панелки, че САЩ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ щото убиват и грабят другите народи. ? Мазохисти или платени/заблудени сте , я си кажете ?

508

до 571

преди 7 години

съвсем мислимо беше да се гладува при бай тоше и хората правеха чудеса, за да не гладуват.тренираха си въобръжението, един вид. :))

507

Анонимен

преди 7 години

Кой има самолети и химия там-Израел.

506

Анонимен

преди 7 години

Я стига сте ревали бе, ***, вашия идол Сталин изби 7 млн руски граждани в лагерите, Путин върви по същия път.

505

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 571Навсякъде е много силно казано.

504

Анонимен

преди 7 години

Болшевизмът е дошъл на този свят с война и насилие.Може ли да си отиде с мир?А дано.

503

алф

преди 7 години

Искам някой русофил да ми обясни този парадокс.Русия била защитничка на християнството,но напада християнски държави като Украйна и Грузия и избива християни.Защитава ислямски диктатори като Асад и Аятоласите в Иран.Запада бил защитник на исляма,но напада мюсулмански държави,избива мюсулмански диктатори и мюсулманските им подръжници.ЕС-27 християнски държави.Евроазийски съюз-две християнски,четери мюсулмански държави????

502

Анонимен

преди 7 години

Русия си ръмжи, а бай Дончо шамаросва Пуття и си гледа кефа ;)

501

Анонимен

преди 7 години

До До 553Лъжата е основно качество на БКП/БСП.

500

Анонимен

преди 7 години

Луканката/подкова/ по ония времена струваше 16 лв килото. Почти всеки правеше домашна луканка - по балкони, дворове се виждата нардени подкови. Щото беше СКЪПО.

499

До 553

преди 7 години

Ти си един лъжец.

498

Анонимен

преди 7 години

Добре, защо винаги в коментарите се появат някакви да пишат за миналия век, за бай тошо за копейки, за долари . Разкарайте се , не сте интересни . Новината тук е че Русия изръмжа на сащ и повече няма да търпи . Новината е че света е притихнал .и хората въпреки цялата американска пропаганда в нета намират новини за убийствата на американците в Близкия Изток и повече никой не подкрепя сащ

497

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се карате за США и РАША по-добре вижте какво ни натресоха нашите управляващи от първи април. Със главният участник от КЕВР.Парното и топлата вода поскъпват средно с 22.14%От първи ЮНИ и тока. Всеизвестно ни е, че това поскъпване ще поведе лавинообразен скок и на всичко останало!

496

Помня го!

преди 7 години

През 70-то години по магазините у нас нямаше месо!Затова хората почнаха да гледат на село животни, за да има за децата, които са в града!Това беше грозното благополучие на социализъма!

495

Анонимен

преди 7 години

Империята на злото е перманентна война откакто се е появила на картата...така, че за каква крачка бълнува тук кремълската клика !?