14

Ако списвача

преди 7 години

Нещо за Виетнамската Война да ни разкажеш...а. За избитите деца в съседна Сърбия..То стрували ли си да изброява човек... Продажни партали.

13

EVET

преди 7 години

Асад заслужава да умре бавно! А децата му да станат истински мюсюлмани, това вече ще го довърши

12

лицемери

преди 7 години

А този вестник защо не напише кой докара на Сирия Ада на земята!?и как Германия спонсорира и въоръжава терористите в Сирия!?

11

Анонимен

преди 7 години

За последно влизам в тоя гнусен пропаганден сайт, който служи на убийците на България.

10

Танас

преди 7 години

До WTF"Умерена опозиция" викат на ония, дето са им свършили боеприпасите :)

9

да

преди 7 години

Асад е герой на своята страна той дълго време сам се бореше с терористите изпратени му от вън и рушащи страната му.

8

Анонимен

преди 7 години

Дребното писарче си получава стотинките шефчето му се радва на временен колониален конюктурен статут и всичко до време после бесен за назидание ограбен избягал все тая дребна църву лска душичка.

7

Анонимен

преди 7 години

Най-лошият баща: Дали Асад се срамува, когато гушка децата си?<br>На неговата съвест лежат десетки хилядиА майката на този пропаганден бълвоч, дали се срамува като си чете глупостите, копирани от нескопосаната западна пропаганда? Едва ли, в Днес БГ нямат съвест и затова нищо не им лежи там.Дайте да разширим темата - а Обама срамува ли се от Нобеловата награда за мир, след като направи 5 войни и на съвестта му лежат камара трупове?Кой от двамата е по-зловеща фигура?А Клинтън?, а Буш?

6

Анонимен

преди 7 години

Башар Асад е национален герой, който защитава страната си от набезите на западните колонизатори. Иначе когато змията "либерализма" умира хапе най-много. Вече никой не евава за слива съединените щати и ще трябва да свикват, защото бомби могат да избухват и в ню йорк и в градината на децата на буш и сорос.

5

Танас

преди 7 години

Преди да Ви отговорим на този въпрос, бихте ли ни отговорили колко милиони лежат на съвестта на американските президенти, кралете на Великобритания и ... да не изброявам повече, за да не Ви затруднявам повече в сметките!

4

Анонимен

преди 7 години

БАШАР АЛ АСАД Е САМО ЕДНА ПИОНКА!!! ГЛАВНИЯ МАСОВ УБИЕЦ Е ПУТИН КОЙТО ВКАРА РУСКАТА ВОЙСКА В СИРИЯ ЗА ДА ИЗБИЕ НАСЕЛЕНИЕТО И С ЦЕЛ ДА ОСТАНЕ ПУТИН НА ВЛАСТ В СИРИЯ ПОСРЕДСТВОМ ПИОНКАТА СИ ГОВОРИТЕЛ БАШАР АЛ АСАД!НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ СА ИЗБИТИ ОТ НАЧАЛОТО НА КОНФЛИКТА В СИРИЯ ОТ БАШАР АЛ АСАД И ПУТИН!!

3

zeus

преди 7 години

Вечерната доза бездарна пропаганда...

2

Анонимен

преди 7 години

А дали всички западни политици ще върнат щедрите подаръци които получаваха в миналото от Асад? И стария папа и той е в купа

1

Анонимен

преди 7 години

Поредната препечатка от хамериканските официозни фекаломети. самият Тръмп ги нарече фейк нюз, може би и вие трябва така да се прекръстите