7

Анонимна

преди 7 години

До Анонимен Правилата са за да се спазват, ето това ни отличава от Запада. Чудесно е, че имате деца, повечето имаме, но те не са оправдание, а стимул да бъдете пример... Да не говорим, че е дна от причините за огромните задръствания са именно родителите, разкарващи децата си от единия край на София до другия, вместо въвеждането на транспорт от и към училищата и детските градини. Бъдете пример, не извинение!

6

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова е виновна. Увеличи цените на билетите за градския транспорт и принуди и малкото нормални хора, които го ползваха да се качат на колите си.Няма друга държава в света, където всеки сам да се вози в колата си. В София има семейства и с по 4 коли, познавам такива. Ами видя се какво става като излязат почти милион автомобили по улиците на града. За Центъра пък въобще не ми се коментира. Никъде по света не може да си паркираш безплатно в града и където си искаш - само в София.

5

Анонимен

преди 7 години

КАТ не съществува, ако ги имаше щяха да намалеят катастрофи и убиства по пътищата.КАТ само отчитат кой и какво е направил.

4

до 35

преди 7 години

Ами ще ходиш с градския транспорт бе. Това е разликата между града и селото, че в града има градски транспорт. Ама дошлите от село с таралясниците си, няма как да го знаете.

3

Анонимен

преди 7 години

Браво, похвална инициатива. Да се сложат камери навсякъде и да се глобяват селяните, каращи в Бус лентата. В Европа никой не може и да си помисли за подобно нещо.

2

Анонимен

преди 7 години

На тия великите с видеоматериала и изводите ми се ще да ги видя как стоят в задръстването с 2 деца, които трябва да закарат на детска градина и училище, а после да ходят и на работа без да закъснеят.Цариградско шосе никога не е било проектирано за бус ленти. Просто взеха една от лентите и казаха това е бус-лента.Това не е решение.На запад проблемите се решават, без да се създават нови, за тяхна сметка.

1

Анонимен

преди 7 години

а добро утро. Ако се отчитаха всички нарушения, сега КАТ щеше да е със средства и бюджет като в Дубай сигурно...