172

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Тоя плюе само тези партии и политици които са му удобни......

171

Ангел

преди 7 години

Не гледам Шоуто на Слави от 4-5 години защото не гледам БТВ .Сега ако развали договора си с БТВ най-накрая ще имам възможността да го гледам по друга телевизия.А в случая БТВ му е спряла шоуто в изгода на Управляващите.Искат да заметат под килима референдума .Всичко е ясно!!Дано фалират тази Анти Българска медия!!!

170

бай Спиро

преди 7 години

В шоуто на Слави преподаватели в Консерваторията понякога свирят чалга - тъжен факт. Но журналистите са дважди, а политиците трижди по-чалгари - трагичен факт.

169

ognyanz

преди 7 години

Тази цензура, от която се оплаква Слави в сърцето на евроатлантическите ценности. По закон цензура няма. На практика обаче този журналист, водещ предаване, и изобщо всякакъв, който работи в медийния бизнес, който не говори и пише каквото се очаква от него, го уволняват. Който плаща - той поръчва музиката.

168

Горан

преди 7 години

Абе, направил... той Мюзик Айдъл... Мюзик Айдъл е по образец на западно предаване, както и всички направени през последните години предавания. Обаче, Слави има трибуна, и изявява позиция!

167

пенко

преди 7 години

Слави Трифонов направи "Мюзик Айдъл" .../вие които го плюете /какво сте направили?

166

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарно щяха да влязат всички, които познаваме от криминалната хроника от 20 години насам.

165

Анонимен

преди 7 години

Абе, какви мажоритари бре ? Човек, ще си помисли, че отсега знаете умни и достойни хора, които, ще се жертват на ползу роду !?! Знаете,ама трънки, нали пак партиите, ще ви ги спуснат, чалгаджии, актьори, спортисти, популярни люде, които няма да направят нищо смислено !?Като се замисля, той и Марешки, де факто е мажоритарно избран,само, че ако някой очаква добро от него, ще си остане с пръст в устата.

164

Анонимен

преди 7 години

Да влезе в политиката и да си прилага вижданията. Ако не беше в бТВ като шоу-програма, и не беше използвал ефира безплатно за политическа дейност, референдумът му никога нямаше да има успех.

163

Не

преди 7 години

На никакъв митинг , ПОДКРЕПЯМ от Слави и тайфа НЕ идвам: Не може хора, БЕЗ МИСЪЛ( като оня, който къса снимка на Плевнелиев) да ме "ВОДЯТ и ПРОСВЕЩАВАТ"( БОже упази!)Това са безпринципни хора, "хитрачета'. Двулики."изплъзващи се".Хора, на които не може да се вярва."Тарикати."( мислят, че е гордост.)ЗАЩО не скъса портрет на Г.Първанов? Навремето? или на Станишев.Нямат място на екрана.

162

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо тези които подкрепят референдума не зачитат мнението на останалите. Референдума не е задължителен, много хора са против. Кое прави мнението на Слави по важно от законите ?? . Или пак чакаме новия спасител? Ни ви ли писна от спасители? Да изреждам ли колко спасители се спасиха вече на наш гръб ? Този ще е поредния и е така защото хората не мислят рационално а следват емоции (чалга концерти в случая). Бареков кво направи ?? а всъщност и него Слави го лансира

161

ss-waffen

преди 7 години

Винаги забелязвам изключителна активност под статии за Референдума. Тази активност основно е отрицателна. Това буди размисъл.

160

Така е!

преди 7 години

Заслужаваме си и политиците и шоумените и всичко което е в момента, защото това е отражение на обществото. Беше ми криво, беше ми тъпо, но в крайна сметка така както има гравитация има и действителност. Тя е такава каквато я виждате. Може ли да се промени? Може, но не с повтаряне на едни и същи грешки. Ако си бия главата всеки път в стената и главата ме боли, какво трябва да направя? Да спра да го правя, а не да опитам още веднъж и да очаквам различен резултат. Щях да съм *** ако мисля така!

159

Анонимен

преди 7 години

Мдаа... някои загубиха изборите и дългия комсомолски секретар беше бързо, бързо активиран...

158

Курнелия Нинова

преди 7 години

Aз в началото казах, че приемам резултатите от референдума!НО ПОЛСЕ ИЗЛЪГАХ!!!Нормално за мен и партията ми, редовно лъжем!!!Сега да ви кажа нещо много важно, да знаете...Борисов е лъжец!!!ВЯРВАЙТЕ МИ!!!!!!!!!!!

157

Чудя се..

преди 7 години

Шоуто на Слави е простотия, ако гогледам с отворено съзнание, ще стана *** и чалгаджия и може да го издигна в култ и да му се възхищавам. Ако стана такъв човек, ще съм ***. И защото съм ***, ще гласувам за 3ти път за човек който ме лъжи е *** и краде. Какво излиза хората стават прости заради Слави и гласуват заради това за първата и втората политическа сила. Какъв е извода? Сперете простотията за да спрат хората да са глупави и *** и да им дойде акъла в главата!

156

днес пред БТВ

преди 7 години

Забравили сте да споменете, че във фейсбук е създадена група, изразяваща позиция срещу цензурата и призоваваща да се съберем днес в 19:00 пред сградата на БТВ. Който иска, нека заповяда! И ако може забравете личното си мнение за Слави, в случая става въпрос за нещо много по-глобално......

155

Анонимен

преди 7 години

Ами хубаво са го затапили репортерите, през цялата си кариера, Слави е менторствал над електората възхвалявайки този, или онзи политик и накрая все е било грешка, със сигурност и с мажоритарните, ще е така.

154

Анонимен

преди 7 години

Каква независимост на бтв, каква лична позиция на смешника Слави. Те са едно и също.

153

Анонимен

преди 7 години

До .........Като му е дошло на народа до гуша, като е назряла революционна ситуация пак гласуват за същите тиквочи.Защо се обиждате като се казва, че народа е *** - *** е .Факт. Не чете и не иска да чете;на иска да знае за какво гласува. Разбрал - недоразбрал гласува по безмислени въпроси на референдум; неиска да живее по старому - пак за ГЕРБ. Е, извинявайте, но народът е МНОГО,МНОГО ***.И понеже имаме новото-старо правителство,което сърдечно благодари на хората - газът шоково поскъпва