228

хм

преди 7 години

Бе тя и Цецка беше дръпнала с 10% ама...сълзичка в дясното оче!

227

ВАСИЛ ЧИЧИБАБА @

преди 7 години

АКО КОРНЕЛКА СВАЛИ ВИНЕТКИТЕ ЗА КОЛИТЕ -- НА 65 ЛЕВА, КАКТО ОБЕЩА ВЧЕРА ПО БИТИВИ ПРИ КРИВОНОСИЯ АРМЕНЕЦ, ИМА ГАРАНТИРАНИ 1 МИЛИОН ГЛАСА -- САМО ОТ ШОФЕРИТЕ !И ОТ МЕНЕ СЪЩО !

226

Пешко

преди 7 години

Демокрацията ми отне да пътувам с влака от София до Копривщица за 3 часа, са как ми липсва тва дундуркане не е истина

225

до 258

преди 7 години

Почервеняха...възпалените мозъци, и задни ци БеСЕпарски...разгониха се.. и се разбукаха!

224

Анонимен

преди 7 години

Как да познаете *** ли пишат тук?1.обвиняват всеки за комунист, ако пише различно от Борисов.2.любима дъвка за трола е Русия.Тук интерпретациите са много.3.Говорят за европарите, но пропускат да споменат че Енп е управляваща ЕС.А герб са от Енп.4.заплашват с глад ако БСП спечели.Но пропускат да обяснят високите сметки за ток... Близнашки които наду услужливо.5.Някой заплашват с разстрели,Белене.Тогава сте я закъсали.Имате срещу себе си внук на партизаните или Абпфк.Изключвайте РС

223

Анонимен

преди 7 години

До До 258Шегаджия. Радев беше протестен вот, нещо се самозабравихте от Позитано.Неделя ще осъзнаеш истината.

222

До 252

преди 7 години

Даааа,бяхме сини,но от синьото нищо не остана,затова вече сме червени.Не забравяй,че не само София,България почервеня на президентските избори и не сбърка.

221

баю

преди 7 години

На 26 март всички пред урните. Условието е свалени гащета под коленете. Навеждане и хващане за палците на краката. И най важното условие е разстваряне на бузките колкото се може по нашироко. При тази поза ще бъдете обслужени много адекватно. Ще ви бъде поставен един много дебел квадратен с котешка глава предмет който ще ви помогне да се чуствате като в рая цели 4 години когато отново ще ви бъде сменен с нов по голям по дебел и по квадратен. Честито на печелившите!

220

до 253

преди 7 години

Прав е човека!Прости сте!Айде при Нинова - слуги!

219

ДАААА..

преди 7 години

ХОРАТА НА РУМЯНА БЪЧВАРОВА ПАК СЕ НАПРАВИХА НА ИНТЕРЕСНИ КРАДАХА ЗА ДА ПЛАЩАТ НА РАЗНИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ АГЕНЦИИ - ТЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ДАДАХА 10% ИИИ ЗА МАЛКО ДА ПОЗНАЯТ ......

218

Пешко

преди 7 години

Искам пак като някога да се бутам рано сабахлен първа смяна у столовата на станцията, че да хвана поне две ястия да поръчам за обедното меню

217

До 248

преди 7 години

Ама това го каза Бойко,ти не знаеш ли?Цитирам ББ"Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".

216

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 249Това дори за *** е долно да го пишеш. София е мнозинствено традиционно синя. Този път клони към Да, България и Нова Република, тук-таме Герб.

215

маке-ариец

преди 7 години

В неделя ниско платените Путянски *** ще замлъкнат завинаги след като *** бъдат размазани както вече го направиха гордите летящи холандци! Ще секнат Путянските рубли и ще ги пратят в лагерите в Сибир, че не са си свършили работата!Хайде сега 'сичкото платено Путянско ***' да натисне ръчичката с любимия им червен цвят! Казах!!!

214

до 250

преди 7 години

Къф софиянец си ти бе?На 2 туби от София!Текезесар!

213

Анонимен

преди 7 години

Софиянци ще гласуваме за Нинова.Не толкова от любов към нея,а да се отървем от една проста мутра,от която ни е срам и която непрекъснато ни излага по света и у нас.

212

Анонимен

преди 7 години

БСП - Българите Са Прости!

211

Анонимен

преди 7 години

И с ГЕРБ и с БСП пак ще сме в ЕС и пак ще сме в НАТО така, че на мен ми е все едно кой ще е на власт от двамата :)

210

Анонимен

преди 7 години

На президентските избри ясно се видя, че българите не желаят на чело на държавата селска секретарка. За това мнозина дясно мислещи гласуваха за Радев. На Нела муфтата и се прискало премиер да става ! Да, ама не българите няма да изберат селска тарикатка. И Цецка и Нела са *** и никй не ги иска !

209

Анонимен

преди 7 години

Като гледам колко плюса има 211 ми става ясно какви хора коментират тук. Щял да се върне социализма от едно време... вие луди ли сте бе?