22

Анонимен

преди 7 години

А пък членката на ЕС и НАТО (на втора скорост) България изнесе 3 милиона чистачи и труженички за публичните домове на запад, нищо друго, всичко внася от запада, а 3те милона черноработници и труженички пращат евра в България на семействата си да купуват западни стоки и еврата пак отиват на запад с тях да плащат на слугите - ха ха ха... страна от третия свят.

21

БЯХМЕ БРАТЯ И СМЕ

преди 7 години

с РУСНАЦИТЕ, а не както сега ЯНКИТЕ даже и танкове пращат за ОКУПАЦИЯ, а такива противни като СОЛОМОН политици се кълняха, че нямало да има бази, че щели да ни плащат много, ако това станело, че Народното събрания решавало и тем подобни лъжи. Някой да е питал хората искат ли тук АМЕРИКАНСКИ танкове, като всички знаят, че тренират за война срещу РУСИЯ

20

Анонимен

преди 7 години

Пука му на Пу.ка.а на Путин какво ще напишат бг тролчетата от панелките.Той има милиарди и може да прави каквото си поиска. Той е Господарят на света, а вие сте обикновени злобни панелни мишки.

19

Анонимен

преди 7 години

Другари колкото и да цъкате минуси истината няма да се промени, най-много да ви улекне на малките душчки червени.

18

Анонимен

преди 7 години

До 18Какви ИТ технологии та гонят пък тебе от Русия??

17

Анонимен

преди 7 години

По износ на ИТ технологии и сървиси също - военни технологии за 15 милиарда, ИТ технологии 9 милиарда, повече от половината. Целта на Русия е износа на ИТ технологии да се изравни с износа на военнтие в близките няколко години.

16

Анонимен

преди 7 години

Тез и оръжия ли имат бе? Аз мислех само водка и шампоани. От къде са ги откраднали Тея оръжия?!??

15

КАКТО ВСЯКА ВЕЛИКА

преди 7 години

срана и РУСИЯ на първо място слага НЕЗАВИСИМОСТТА си. Иначе се чуваха възгласи от противната Мадлен Олбрайт да се поделят богатствата на СИБИР. Не било справедливо само една страна да ги притежава. Ха, Ха, ПУТИН им го показа, че това по скоро ще стане на Марс

14

Анонимен

преди 7 години

Те и една кола се опитаха да направят модерна ама като гледам и Нисан не могат им помогнат. Много зле работата...

13

Анонимен

преди 7 години

Руското оръжие е доказано през годините. Нe случайно е търсено в цял свят, дори прославутите американци го копират в повечето от моделите си.

12

Анонимен

преди 7 години

До ИМАШЕ ЕДИННие не им бяхме съюзници, ние бяхме буферна зона при евентуална война със запада. Това със "съюзниците" е чиста пропаганда.

11

Анонимен

преди 7 години

Предлагат и екскурзианти, зелени човечета, ушaнки и др. подобни.

10

ИМАШЕ ЕДИН

преди 7 години

с много голяма чупки в кръста пред Живков който ореше по телевизията за абсолютната сила на Америка когато нападнаха Ирак. Колко бил назад СССР, а истината е, че най-новите си технологии руснаците не даваха на никой, даже на нас - най-близките им съюзници. Като гледам нашите ПРЕДАТЕЛИ - били са прави. Първата им работа беше да нарежат ракетите, които стигаха до Истамбул, да разведат американците до всички секретни бази, а например ген. Колев повече седеше в АМБАСАДАТА, отколкото в Ген. щаб

9

Джедай Мастър

преди 7 години

Това са наистина много прашки.

8

Анонимен

преди 7 години

I PRODAJBATA MOJE. SAMO NA CHERNIYA PASAR. AFRIKA, LATINSKA AMERIKA

7

Анонимен

преди 7 години

До ГАДОРЯНГаз и оръжие, евала. "Велика" Русия друго явно не умее.

6

САЩ СПЕЧЕЛИХА ВОЙНИ

преди 7 години

със технологично превъзходство, но на това му се вижда края. РУСИЯ не тъй могъща като СССР, но ключовите технологии да унищожи ВСЕКИ агресор, който дръзне да нападне съхрани. Даже въпреки ОЛИГАРСИТЕ и ПРЕДАТЕЛЯ ЕЛЦИН доразви. Това дразни САЩ и те виждат края на тяхната мечта за световно господство.

5

100 години ВОСР

преди 7 години

Рашките освен смърт друго не могат да произвеждат. Самагон за въгрешния пазар и оръжие за износ.

4

реалист

преди 7 години

15 мил или 15 мрд? Оправете си подзаглавието.

3

Милионорозников

преди 7 години

България-страната на розите и на склерозите.Когато четеш милиарди, а пишеш милиони, дори да не разбираш от тематиката, трябва да се замислиш.С 15 милиона може само някоя партия в BG да нахраниш и мноооого пишещи...