14

Анонимен

преди 7 години

А за "ВЕЛИКИТЕ " турски опити споменава ли местанов ХАХАХАААААААА

13

само да питам

преди 7 години

А компенсацията на прогонените Българи от беломорска тракия кога ? Хората имат документи за земя,***,злато ,Кога ще ни се издължите ?

12

Юсуф

преди 7 години

До15 Браво Василев каза ли им го на миризливците.

11

Оруел

преди 7 години

Ако имаше истински възродителен процес, сега нямаше да имат двойно гражданство и да има две турски партии у нас! Живков закъсня, късно се осъзна, трябвало е в зародиш да действа 60-те години!

10

Асан

преди 7 години

Не закачай луната тя е македонска.

9

Анонимен

преди 7 години

За възродителният процес България се извини, а Турция кога ще се извини за атентатите в Буново и Каолиново и на десетки други места и за убитите войници?...Приеми извинението за тези атентати с извинението за възродителният процес. Авторите и на двете са едни и същи.

8

Анонимен

преди 7 години

До 2 То като цяло и робството е една голяма лъжа ама.....

7

PILOT

преди 7 години

Има ли държава или не ? Ако няма управляващи,които да защитават интересите ни ок , ако ли не да ги сменяме !!! Стига вече !!!Този в клипчето р.езняк отдавна трябваше да е в затвора !

6

Възродител

преди 7 години

Явно не е имало никакъв възродителен процес щом такива като Местан са на сцената в днешно време.Ако държавата и управляващите си бяха по местата досега този щеше да е заключен поне 10 пъти, а *** не са :(

5

Анонимен

преди 7 години

Спри гаврата с твоята чест!Гласувай ЗА евроатлантическа България!

4

Анонимен

преди 7 години

Комунистите са изгонили не само турци но и хиляди българи несъгласни с режима, други са убили в затворите, така че стига вече с тази тема. Никой не ги спира да се върнат и живеят в родината си!

3

Анонимен

преди 7 години

За възродителният процес България се извини, а Турция кога ще се извини за атентатите в Буново и Каолиново и на десетки други места и за убитите войници?

2

Анонимен

преди 7 години

Възродителния е резултат от над 30 атентата преди това, а това че дост ги има има турски шпиони с цел сепаратизъм го дължим на герб, които го подклаждаха последните 8г. За 45г при тж бяха екстрадирани над 500 шпионина а за последните 27 г плюс тези тримата сигурно са 10. Ако го бяхме го завършии този процес, сега нямаше да има дпс и дост и икономиката и земята ни да се изкупува от турция

1

zeus

преди 7 години

В крайна сметка ДОСТ кога ще бъде забранена като очевидно противоконституционна партия?