156

юлия

преди 7 години

Голямо геройство е да си зарежеш семейството та да береш ягоди ики да гледаш чужди хора това е провала на бездарните хора

155

SC

преди 7 години

Нормалните хора се отрекохме от бугария много отдавна. Да си живеят там роми,комунисти,крадци,престъпници, фашисти и всякаква друга бугарска ***, умните вече са се реализирали на Запад.

154

дърт крейзър

преди 7 години

Стига фантазии, на 100% от българите ни харесва Територията, но 90% само гледаме как да я напуснем, така е от 70 години насам, познавах един патриот , като тези с които е пълно под статията и после се оказа че му сложили черен печат и затова стоеше в БГ, като ни взеха в ЕС и отпраши за гнилия запад.

153

ники

преди 7 години

запотрябвал си на България по добре си метни един найлон на главата да ни спестиш красивата си физиономия

152

Ауслендър

преди 7 години

Да, народът ни е деградирал тотално и да, материалът не става! Злоба и завист има навсякъде. Кристо е велик!

151

Az

преди 7 години

"Тъпата България" днес е станала още по-***. Не че природата е деградирала, хората копаят на дъното на помийната яма и хвърлят върху себе си и околните. Всеки се е взел на сериозно и раздава морални присъди. А не се погледнат отстрани да си видят душевната нищета. И никакви измислени асоциации с минали личности няма да им помогнат. *** ли си , обикновено е нелечимо. Коментарите долу го потвърждават. Поздрави за Кристо, честен както винаги към себе си и към другите.

150

Анонимен

преди 7 години

Може да е световно известен и харесван, ама според мен няма особена полза от разните му там опакования и други простотии. Историята му е типична за един мързел, който понеже нищо не умее, решава, че ще бъде "творец" (ха-ха!) и ще бяга.

149

Анонимен

преди 7 години

Когато за предателите на Родината се говори сякаш са светци няма да се оправим. Да останеш и да се бориш против системата това са героите и тях ще помним и величаем. Благодарение на Левски, Ботев, Вапцаров, Смирненски и много други България днес я има а героите ще бъдат вечно в сърцата ни.

148

тъп българин

преди 7 години

Левски е избрал да остане в България. Ето това е величие, което никой не може да му отнеме. Преклон пред Левски и хилядите герои на България!

147

Анонимен

преди 7 години

Важното е да сте щастлив, г-н Явашев, независимо къде. Щастлив ли сте?

146

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че нямаше да се върне. Още рано е разбрах, че иска да бъде свободен човек, а не затворник. Та тук са го очаквали репресии и лагери. Колкото и Георги Марков щеше да се върне (и все пак българският чадър го върна в ковчег). Тъпата държава не се е променила особено много от тогава.

145

Членска карта №7

преди 7 години

До НаблюдателЖена ли имал!???Брей, ще рече, че е бил и мъж!!??2

144

опаковчик

преди 7 години

дрът комунист шпионин безродник уж избягал

143

Наблюдател

преди 7 години

Христо има успешен живот, имал е жена, която обича и го е обичала.А вие тука селски червиви кратуни, ще се *** от злобна завист

142

селчо

преди 7 години

Да те у смешния творец,да не си Ботев, Вазов и т.н.да не ги изброявам всички,че няма да ми стигне цял ден,а ти си позор , поне за мен!

141

Анонимен

преди 7 години

Рядко щастие е , Кристо или как майка му го е кръстила , Христо

140

88

преди 7 години

Чувството за безотечественост гризе съвестта му и търси някаква мотивираност като се отъждествява социопатично със собствената си мания за величие!Всеки има право да избира къде иска да живее,но нека не посяга на две свети неща-майката и родината!Те не се избират ,а са велика и благословена даденост!

139

Мизиец

преди 7 години

Дърт фосил!Безотечественик!

138

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Дърт сатанист !За простотиите, които прави не бих му дал и една стотинка. Явно му плащат за друго ...Да си опакова мозъка, ако изобщо има такъв !

137

Анонимен

преди 7 години

Kазал още по-тъпия Кристо - някакъв псевдотворец, за който не е ясно всъщност кой го спонсорира.