175

Анонимен

преди 7 години

Оставихме се да ни. ......... съсипят и да станем пазар за бракуваните им стоки. ВИНАТА СИ Е НАША, а най голяма вина носят правителствата на т.н. "преход". Онези, които направиха ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ!

174

Възход на комунизма

преди 7 години

Така и не го дочакахме завода за цели проводници в Ботевград. Кога по-точно можем да го очакваме ? Т. Живков: "А до реката, от нас да мине - едно училище!"Хората: "Ама ние нямаме толкова деца, бе другарю Живков."Т. Живков: "И деца ще ви направим, бе другари!"

173

до 210

преди 7 години

да изнасяхме за Русия, без пари, връщахме си репарациите за "освобождението" или по точно не изнасяхме, те просто си взимаха

172

Анонимен

преди 7 години

Интересни мисли навява тази статия. Наскоро у нас в три тома бяха публикувани есетата на Г.Марков,четени по ДВ, 90% от които се публикуват за първи път. В първите два тома си личи таланта и ума на Марков, и в тях има много интересни размисли, дори ислед толкова години. Третият том не си го купих- материалите в него бяха на нивото на тази статия. В книгите е видно как критиките на соца се превръщат в лъжи, нямащи нищо общо с живота у нас. Точно като в статията.

171

морски

преди 7 години

На Черноморските курорти имаше командировани милиционери-проверяващи, и хванатият в далавера с месо в ресторант например, отиваше в затвора !

170

Анонимен

преди 7 години

Тогава изнасяхме цели влакови композиции с месо, зеленчуци и плодове, консерви, сирене, масло, хранехме половината СССР, а сега внасяме 20 годишно замразено месо и прат за кучета.Внасяме дори домати, лук, ябълки, яйца, масло, кашкавал от други държави като традиционнен производител Полша.Не разбрахте ли наглосаксонците ни презират и искат да ни ни унищожат, не вярвайте на глупостите за европейските ценности и единство.те нас за хора не ни броят, ние им целуваме краката и си предлагаме задниците.

169

Сандо

преди 7 години

моя Правец не гръмна, след него имах още 2, в ущилище имаше поне 20ина и те си бяха наред. Не съм имам и 1 прецакана дискетаНе знам каква е целта на тая статия, като я чете човек и си мислси - нищо не е работило като хората.

168

ал

преди 7 години

Глупости, поръчкова статия.

167

забавно е

преди 7 години

как се засягат някой от истината. Абсолутни *** се продават - факт, контрол няма, корупция има -факт. липсва какъвто и да е стандарт, тва е положението. Трябва да се сърдите на тез де ви лъжат,обират и експоалатират,а не на тез де ви показват реалноста.

166

айде нЕма нужда

преди 7 години

До ИЦоЕх колко десетилетия трябва да минат за да разберете бе - комунизмът е неуспешен икономически ексеприемнт!____________________________________________________________________________Иди го кажи на китайците в Китай !

165

Анонимен

преди 7 години

Пее**ха ви, от държава ви превърнаха в територия, ограбиха ви и държавата, и децата и бъдещето, вие докато скачахте по площадите. И сега излизат с евтина пропаганда колко зле сме живеели тогава.Зле, зле , ама много по-добре от сега.

164

Анонимен

преди 7 години

Първата работа на назначените демократи след 10 ноември беше да ликвидират стопанска милиция и ДС, за да могат да крадат на воля.Ако до тогава някой е крадял тухли от предприятието, те откраднаха целите предприятия , за да ги продадат за скраб.А да попитам за 30 години демокрация, западняците колко завода и фабрики построиха в България- нула, само си взеха печелившите, а другите ги закриха за да нямат конкуренция.А руснаците помните ли какво ни построиха и дадоха?

163

Малкия Мук

преди 7 години

Българският народ не могат да го излъжат с такива евтини, поръчкови статии. Германците вече се досещат, че тепърва ще имат много ядове заради двойния стандарт. Сега, когато страните от Източна Европа, повдигнаха въпроса за некачествените стоки, съвсем започна да ги стяга шапката.

162

Анонимен

преди 7 години

Изключително неандерталска статия!Написана е злобно и преднамерено, за да обори схващането, че ни хранят с отпадъците на Европа - агитация за поредното ни унижение.Мой познат превозваше "суровина"за месопреработка от Германия. Срам го беше, че се подигравали, че има много кучета в България. Той характеризираше суровината за салами като гнусна пихтия.Произвеждахме страхотни плодове и зеленчуци, имаше огромни градини!Пишете против времето, в което най-вероятно не сте живели.Ато беше хубаво!

161

помня и сравнявам

преди 7 години

То бива тенденциозност , откровени лъжи и промиване на мозъци в тази т.нар статия , ама тук направо ни взехте за канарчета ? И каква е целта на подобно облъчване ?! Да сме благодарни за Бokлyцuтe които ядем и се топим като пролетен сняг без нормална мед.помощ , оскотели без нормално образование , и че сме боклукчuйнuцата на ЕС ?!

160

Анонимен

преди 7 години

Тези от ДВ маниполират. Много са подранили с тази статия. Нека си замине и последният от тези, които помним какво е било и да мине и още малко време. Има още хора които помнят, колко ги бе страх затадняците от крупното земеделие у нас.

159

ИЦо

преди 7 години

Ех колко десетилетия трябва да минат за да разберете бе - комунизмът е неуспешен икономически ексеприемнт! Неуспешен! За това е и прикючил, а не заради тъмната западна конспиративна ръка. Просто сметката не излиза и да жалите и да не жалите. Ако сте на друго мнение, куфарите и за Венецуела или Северна Корея, на опашките за тоалетна хартия, докато ви дойде акъла.

158

Дойчо Велев

преди 7 години

Тия от Дойче Веле, вместо да се занимават с неща отпреди 30-40 години, по- добре да кажат ЗАЩО западните фирми ни пробутват некачествени версии на стоките, които са предназначени за източноевропейския пазар. При това на същите или по- високи цени, отколкото същите се продават на техните пазари.

157

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен191недей да лъжеш - моя братовчедка, от село, без образование и връзки я пратиха в Москва на пълни държавни разноски за операция на доброкачествен тумор в мозъка- операцията беше успешна.

156

Виц

преди 7 години

Срещнали се двама бивши колеги от завода и двамата пенсионирали се - единия работник, другия охрана. Заговорили се станало им хубаво от спомените и едния попитал : Добре де Стефане 20 години те гледах как всеки ден излизаш с ръчна количка покрита с вестник и знаех, че крадеш нещо, но всеки път като те проверявах количката беше празна. Кажи сега какво крадеше толкова години ? Позамислил се другия и отговорил : Колички крадях Гошо, колички ! :)