103

Анонимен

преди 7 години

Никого не сме канили и никого не задържаме насила, но преди да си отиде тоя да мине през НАП първо... да каже колко му е БВП-то колко капитали ще изнесе и със какво е допринесъл престоят му в БГ за държавата.

102

Хенде Хох

преди 7 години

Този само като го видиш и всичко ти става ясно!

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонименааа, пак става дума за пари, колко божествено.та кога тръгва сирийското семейство за Ватикана?и по възможност самарянинът Паоло да пита попето колко още семейства да им пратим - десетина, двадесет, че сезонът започва.

100

Анонимен

преди 7 години

Ей, хора, безскрупулен народ сме!

99

неанонимен

преди 7 години

всичко читаво бяга от България...

98

Анонимен

преди 7 години

С това фашизирано население Белене спокойно може да бъде заграбено от зелените руски човечета и да заживее мизерно в руската империя като в Крим.

97

Анонимен до 111

преди 7 години

Това дали ще отвърнат на доброто с добро е въпрос на личен избор. Никъде не е посочено, че щом получават някаква помощ те трябва да правят същото. Това не е договор за извършване на услуга - това е помощ. Вие като давате пари на просяк на улицата, очаквате ли нещо в замяна ? Да очаква се всички да сме добри, очаква се всички да обичаме ближния, но в живота често не се получава така. Както казах има кой да съди хората за тази им постъпка. Не оправдавам никого. Всеки сам си носи кръста.

96

???

преди 7 години

Сварят един казан чорба, раздадат по канче на "братята", а парите в джоба. За каква помощ говорим?

95

Мислеща

преди 7 години

Преди време лично Папата изми краката на няколко души -"бежанци". За всеки , който поне малко разбира от окултизъм е ясно, че символиката за тези хора /скритият управляващ елит/ е от огромно значение, а тя в случая беше: християнството е в краката на исляма с наведена главица ! Предполагам, че инструкцията на Ватикана към всички свои падрета е точно такава: да толерират "бежанците" и да спомагат за тяхното разселване в различните страни, с цел подмяна на населението на Европа!

94

Анонимен

преди 7 години

Вън от България долен СО-Ро СОИД !!!

93

Анонимен

преди 7 години

Да се спасява.Да заминава там от където е дошъл.На нас такива отци не ни трябват.

92

Белене

преди 7 години

църквата спря помощите си за Белене, които възлизат на около 100 хил. лв. годишно.-------Много важно и без това тези помощи не достигат до хората. Нали знаете, на село най-важни са кмета, даскала и попа (в случая Кортезе). Те си делкат мангизите.

91

мирис на провинция.

преди 7 години

какви прости и злобни хорица имало...

90

BILL

преди 7 години

"Отче, прости им, понеже не знаят, що правят " , беше казал някой. Спомняте ли си кой?

89

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Чао, да заминава там откъдето е дошъл. България не е страна на католици. Всеки се домъкнал да ни промива съзнанието.

88

Анонимен

преди 7 години

Някакъв си решил да заселва сирийски бежанци на чужда територия. С какво право, бе?! Да се маха и да не се връща!

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94 Да, но в случая, тези, на които им се прави добро, а именно дават им се някакви помощи от църквата, отказват на свой ред да помогнат на други изпаднали в беда, и то несравнимо по-голяма беда, хора. Не трябва да се помага на неблагодарници, които не искат, когато могат, също да направят нещо добро. Тогава помощта е безмислена. Ето защо свещеника, поне според мен, е прав!

86

Анонимен до пост 95

преди 7 години

Ами ние се учим от Великобритания, те нали са най-големите джентълмени, а излезнаха от ЕС именно, заради мигрантите. Те първи треснаха вратите на другите - това не е ли диващина. Или англичаните ги мерим с един аршин, а българите с друг ?

85

3

преди 7 години

Ерес е богомилството ....Католичизма е християнска Църква от библейското преме преди на някой от Азия да му хрумне,че имало православие. Населението на Америка си е там и се плоди ........над Милиард са наследниците на индианците.Бъркаш се нещо .

84

Европа

преди 7 години

Атака,СКАТ и ВМРО сеят омраза и насилие и това е проблема.Ако дойдат на власт ще трябва великите сили да ги свалят с война .