129

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ние сме за промяна - каза Нинова и положи цветя до краката на Т. ЖивковНие сме против корупционните сделки - каза МаслароваНие сме против злоупотреба със служебното положение - каза ГуцановНие сме против износа на валута и капитали от страната - каза Кирчо ДобревНнннние сссме ппппротив дддалаверите в енергетиката - каза СойневНие сме против купуването на гласове - каза шефът на сливенската партийна организацияНие сме против неизгодните договори за държавата - каза Овчаров

128

Анонимен

преди 7 години

Дюнери изодзадзе да искачат.

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"... В ГЛАВАТА ДА ИМА ШЕРБЕТЧИЙНИЦА."---А-а! И ДЮНЕРИ И ДЮНЕРИ ИМА. :)

126

Дедо Пене

преди 7 години

Чакай да ти гласуваме 2,5 милиона поенсионери.Ще чакаш до второ пришествие.5 лв.увеличение на пенсията е подигравка към хората,откъдето и да го погледнеш.Когато социалистите увеличиха пенсиите с 10% ти орева орталъка,че пенсионерите са изяли бюджета,нагла кратуно.А сега обикаляш села и паланки и просиш гласовете им.Да,ама-НЕ!Имашп едо голямо НЕ от всички пенсионери.

125

Анонимен

преди 7 години

НА СНИМКАТА ПАК СИ Е ПОДАЛ РЪКАТА ЗА ЦЕЛУВАНЕ, АМА ТАЗИ Е ОТ ЯМБОЛ, ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛА ЗА ПРАВИЛАТА.

124

Анонимен

преди 7 години

Е, сега, от снимката разбирам защо му викат "тиква". Ясно се вижда характерният овал.

123

До Сранжата

преди 7 години

За да те уважава цял свят, най-малко, трябва да знаеш език , на който да разговаряш с този свят, иначе просто те галят по тиквата, като дете иди0тче и те слагат в далечния ъгъл да си ядеш реването.Продължавам да твърдя, че да сравняваш борисоff с Апостолът, е гнусно извращение.

122

Анонимен

преди 7 години

ДА СЕ ИЗДИГНЕ ВЕЛИЧЕСТВЕН ПАМЕТНИК НА ВЕЛИКИЯ БОРИСОВ ПРЕД НДКДВА ПЪТИ ПО-ВИСОК ОТ СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА И ДА СОЧИ С РЪКА НАПРЕД.В ГЛАВАТА ДА ИМА ШЕРБЕТЧИЙНИЦА

121

Анонимен

преди 7 години

А, бе, санитари! Оти пак го изпущихте тоя, бе! Чак до Ямбол е стигнал!Верно, разсмива 'ората, весеви ги, ама кой знае какво може да му щукне в един момент?Я, какви ги върши кога е отвързан!

120

Анонимен

преди 7 години

В програмата на ГЕРБ няма никакви срокове.Да пише 1. На 1.01.2018 средната заплата ще стане толкова2. На 1.01 2019 - ще стане еди колко си... и така - подробно.Обикновено казват, че обещаното е за края на мандата, но като знаем, че борисов не довършва мандатите си, значи и програмата увисва.

119

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и морал?Ха-ха-ха,по-голям виц не съм чул.Тези,които ограбиха България и които ни загробиха с 20 милиарда заем(с лихвите може и повече)да ни говорят за морал е цинично и още повече ще отврати хората от тази партия.

118

Анонимен

преди 7 години

Този за пореден път доказва, че е безмозъчен га**лош!

117

anonimen

преди 7 години

KRALYAT SLANCE PAK VZE DA OLASHI HORATA,4E E NEZAMENIMPROSTA TIKVA TAKAVA

116

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"Манджа, това да сравняваш борисоff с ЛЕВСКИ, е страшно извращение, ако беше жив Апостолът, щеше да обеси Банкянския Толуп до две" !...--Давам и доказателства: Левски е действал на много по малък переметър - Ловеч, Троян, Подбалкана, а Борисов действа в цяла Европа и целия цивилизован свят... - оказва се, че Левски не са го уважавали толкова много, защото са го предали и след това не са направили опит да го спасят, а Борисов го уважава и го признава цял свят без рубладжиите...

115

Анонимен

преди 7 години

Чудесно!Така се изцепи и за оставката!Значи се отървахме от него най-после!

114

До шоп

преди 7 години

Не бе, никой не ги ограбва работниците, на им там 500лв и да има за кенвирши и секънд хенд, а ако не им стигат парите има бързи кредити, нали бре шопче, държавата на тиквите !?

113

Анонимен

преди 7 години

2500 КМ. ОГРАДА МЕЖДУ САЩ и Мексико ще бъде по-евтина от 180 км българска ограда.

112

Анонимен

преди 7 години

160 милиона евро целева помощ-----------------За златната ограда или за джиповете по 220000

111

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Разбрахте ли... - Ленчето влиза в книгата на Гинес... - три дни говорила с болната си майка и тъкмо затваря телефона и тръгва да връща кремчето... - те взели и я арестували... - искам госпожа Лъжа да направи коментар по случая...

110

Анонимен

преди 7 години

Мегаломания /мания за величие/, паталогично състояние, изразяващо се в крайна степен на преоценка на собствената важност, власт, гениалност, политическо влияние и т.н. В психиатрията се разглежда като симптом на психическо разстройство - най-често на параноята. Човек, страдащ от мегаломания може в действителност да бъде важна фигура в обществения живот.