163

бай Спиро

преди 7 години

До торбаланКогато кажеш на комунист, че гащите отзад са му кафяви и мирише лошо, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере, отвръща: А, защо н Америка бият тъмнокожите ?!Убийството на младежа е жестоко престъпление, което макар и бавно се разкри. Но то е несрамнимо с криминалните подвизи на столетницата - стотици хиляди избити, милиони съсипани човешки съдби.

162

Язе

преди 7 години

А харесва ли ви как земята се върти?Щото ако Бойче не спечели, може да спре да се върти.

161

пенсионер

преди 7 години

До Хитър ПетърАбе ***,не се изказвай неподготвен.Като си толкова наясно кажи какъв е данъка

160

ЖОРО

преди 7 години

Ако ГЕРБ не дойде на власт санирането спира?А бе Бойко, с тази ФРАЗА загуби президентските избори, а сега ще загубиш и тези, защото по този начин отблъскваш хората, а не ги привличаш както си мислиш. Уж си ПАТРИОТ, уж мислиш само за народа а пък го плашиш.КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЗИ РАБОТА.

159

ЕРДОГАН

преди 7 години

До ЕРДОГАНОБЕЩАХ :МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 2 000 ЛЕВА.МОНИМАЛНА ПЕНСИЯ - 1 000 ЛЕЯВА,И САМО МИНУСИ ИМАМ :))))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААБРАТКОООО, ТУКА ВСИЧКО ЖИВО САМО ДА КРАДНЕ, НИ ЗАПЛАТА ЩЕ , НИТО ПЕНСИЯ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА,ЗАТОВА ГУБИТЕ ВСИЧКИ ИЗБОРИ :)

158

Анонимен

преди 7 години

Значи ако ГЕРБ не са на власт ще спре кражбата от бюджета чрез саниране значи няма да гласувам за тях . / както и за БСП /

157

Анонимен

преди 7 години

Аз и без да ми плащат бях на улицата срещу Орешарски и пак ще отида всяка вечер ако се наложи и не съм само аз!

156

А1

преди 7 години

Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?-----------------Е, то бива - бива политически популизъм и манипулиране, ама чак пък толкова....Между другото - хитър ход!Кой ли му даде идеята???

155

Анонимен

преди 7 години

Давам 10 000 лв награда за този, който ми напише какво построи БСП за 26 години? Нещо каквото и да е - пурон някъде забит, тротоар, дограма, нещо?Не какво открадна, а какво построи?

154

Анонимен

преди 7 години

Наглата мутра ще направи това, което правеше, когато Ореха дойде на власт- ще плаща на протестиращи, ще бламира парламента, ще провокира правителството...ще фалира още някоя и друга банка...ако трябва и на релсите ще легне.Този е проклятие за нормалните хора.

153

ЕРДОГАН

преди 7 години

АКО НЯКОЙ ДЕН МЕ ИЗБЕРЕТЕ,МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 2 000 ЛЕВА.МОНИМАЛНА ПЕНСИЯ - 1 000 ЛЕАВ,ЯЖТЕ , ПИЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ, БРЮКСЕЛ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

152

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че идват от данъците на всички българи. Аз искам моите данъци да отиват тъкмо за санирането *** всички сгради в цялата страна!

151

торбалан

преди 7 години

До бай Спирогосподата подали оставка да не би да са по добри дето криха един убиец 2 г. и като подадоха оставка цъфнаха много неща. А и не са само тези 2 партии

150

Жоро

преди 7 години

Аман от твоите тъпотии не ти ли писна бе човече вече ни се повдига от теб и партията ти не се ли умори да лъжеш и интрига ставаш не напразно са казали че луд умора няма

149

Анонимен

преди 7 години

А тези 2000 човека пък искат. Ти ли ще кажеш на тези 2000 как да се управляват тези пари?

148

Анонимен

преди 7 години

Какво значи БЕЗПЛАТНО саниране. Откъде идват парите. Не вярвам да валят от небето или Мутрата да ги тегли от личната си сметка. Няма такъв филм.Парите за саниране на сградите, в които живеят преоблдаващо герберастки активисти, идват от данъците на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.И това ако не е комунизъм, здраве му кажи - всичи даваме, определени взимат.

147

Анонимен

преди 7 години

Нямат друг избор освен да го възхваляват защото Борисов направи най много за България от всички останали!

146

Хик

преди 7 години

АЗ НЕ ИСКАМ с моите данъци да се ремонтират жилищата на 2000 човека!!!!!!!!!По-добре с тези 2 милярда лева да се направи нещо полезно за ВСИЧКИ ХОРА в България!Пътища, тунели, пречиствателни станции.........

145

бай Спиро

преди 7 години

Преди не много време БСП, единодушно и под строй гласува символа на задкулисието, лицето на политическата корупция, нарицателното за делавераджия - Делян Славчев Пеевски да оглави ДАНС. Това беше черешката на тортата на криминалните подвизи на столетницата. Аз не вярвам, че вълка е сменил нрава си.Гласувайте пак за *** и няма да се очудя ако направят Марио Николов шеф на НАП.

144

Анонимен

преди 7 години

Когато Борисов е на власт България се развива, когато БСП е на власт има опашки пред банки и заплати по 5 долара.