27

Русия е богата

преди 7 години

За какво са им пстриотични тренировьчни лагери на руската младеж? Не е ли по добре да се строят заводи, визирам да има производство да работят младите руснаци за по 2, 3 хиледи долара заплата! Защо трябва да се учат на враждебност омраза кьм другите националност!?!?

26

ГАДОРЯН

преди 7 години

Днеска макета, а утре парад пред Брандербургската врата! Германските племена сринаха Рим, два пъти подпалиха целия свят, а сега с тая уродщина ЕС копая гроба на Европа.

25

Анонимен

преди 7 години

Мнооого е спокоен животът в Германия. Навсякъде стада афганци и всякакви други от този род.

24

Анонимен

преди 7 години

Представете си все едно в Берлин да има макет на Кремъл и германските тийнейджъри да се тренират с пушки да го превземат?Това дори и Хитлер не се е сетил да го направи с Хитлерюгенд!!!

23

Анонимен

преди 7 години

МНОГО ИМ СЕ ИСКА НА РУСНАЦИТЕ ДА ХОДЯТ В ГЕРМАНИЯ ДА КРАДАТ - ГЛАДА В РУСИЯ НЕ СЕ ТЪРПИ

22

Анонимен

преди 7 години

Германия предлага спокоен живот с тяхно си решение на германската младеж каквото си искат и решат да правят, а руснаците като тия от северна корея, автомати патриотизьм идиотизьм и варени картофи!

21

Анонимен

преди 7 години

Да благодарят на Меркел

20

Коминтерн

преди 7 години

Ако Гошо Тарабата не беше пиян като казак и си беше свършил работата ,сега нямаше да има откъде да гледат за макета...

19

до SpaceX

преди 7 години

Това нищо не означава.През ВСВ до последно са обяснявали че армията им печели дори когато червеноармейците са им дошли в къщите в Берлин официалните данни са били че няма такива неща.За дизелгейт същата работа.Да не се окаже,че тия данни за небивал икономически растеж и възход са дело на една машинка дето едни хора са я инсталирали за да фалшифицират едни данни.Не се заяждам с вас,просто съм скептичен към гръмки данни за възход на фона на кризата..

18

Анонимен

преди 7 години

Италианците превземат Адис Абеба едва след употреба на боен газ.Нашите и индорумъните им направиха предостатъчно макети на етиопската столица от епохата.Напред по познатия начин:-))))

17

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

ДА ВЗЕМАТ ДА ВКАРАТ ПУТИН И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ В ТОЗИ РАЙХСТАГ ,ТА БЕЛКИМ ТОГАВА МОЖЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВИТЕ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ НОРМАЛНО !

16

Анонимен

преди 7 години

Браво братушки .само така.Трябва да сте в бойна готовност.Врагът не спи.Тренирайте младите да бъдат подготвени.

15

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

А , ....НЕМА ЛИ ДА ТРЕНИРАТ "ХВЪРЛЯНЕ ПРЕД КАРТЕЧНЕТЕ АМБРАЗУРА "----КАТО АЛ.МАТРОСОВ,... НА КИЛО ВОДКА??!!!!!!ТОВА ---МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ "ЛЮБИМО УПРАЖНЕНИЕ"....за ПОВЕЧЕТО "РУСКИ ПАТРИОТИ".....ХА,ХА,ХААААААААААААА......!!!!!

14

Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ

преди 7 години

ТЕ ВМЕСТО ДА ПОСТРОЯТ ПОНЕ ЕДИН НОРМАЛЕН ПЪТ МЕЖДУ ДВЕ СЕЛА ,ТЕ СТАНАЛИ ПАРК ПАТРИОТ ДА СТРОЯТ ,ТА ДОРИ И РАЙХСТАГ В НЕГО ! АБЕ ПЪТИЩА НЯМАТЕ ,АМА РАЙХСТАГ СТЕ СТАНАЛИ ДА СТРОИТЕ , АЛКОХОЛИЦИ !

13

до Bad Company

преди 7 години

Така е прав сте,но не забравяйте,че тия работи дето ги изброихте бежанците ще им видят сметката за 20 години.Не една развита добре за времето си цивилизация е изчезвала за няколко десетилетия в миналото.Историята се повтаря.Сега са наред еврогейовете.

12

Тихо

преди 7 години

Няма да тренират щурм, а всяка година се правят възстановки от втората световна война и ще е вид декор. Както ние правим възстановки на Шипченската епопея.Заглавието на статията въвежда хората в заблуждение, много ниско ниво на журналистическа демагогия.

11

Вожд Одоакър

преди 7 години

Немците да направят макет на Колизеума и да възпитават младежта в примера на древните германи и превземането на Рим през 476 г.Може и една айфелова кула да се фотат със автентични униформи ( черно бяла снимка), за автентичност,не че е на носталгията:-)))))

10

Анонимен

преди 7 години

Хаха няма нужда от такива макети.В Германия феновете на Путин стават все повече и повече.Ако местната власт продължава с бежанците има реална опасност купища изстрадали германци да щурмуват Москва с цел отвличане на "Вова" и поставянето му начело на умрелият им халифат.Шегата си е шега,но в нея има голяма доза истина.

9

Анонимен

преди 7 години

Младежка армия = Путинюгенд

8

Жоро Димитров

преди 7 години

Постройте го и ви идвам нагости с тубата бензин