8

смЕх

преди 7 години

Не знам ,ама Нинова излезе по-голям мъжага от тиквата не им цепи басма на брюкселските лентяи ,а относно санирането ,ако цените които вчера видях са верни 140 лв. за кв.м. за лепене на стиропор тоя и компания са си за панделата .

7

Къде се вре Нинова?!

преди 7 години

Като каква тя предприема "челен сблъсък" с човек, който е бил държавен глава повече от един мандат и е печелил парламентарни избори?А тя е селско момиче, попаднало незнайно как в специалността "Право" в СУ. По онова време, там много рядко влизаше някой пълен отличник. Нинова няма такъв интелектуален капацитет, нито е била част от категориите млади хора, които влизаха там по параграф с предимство!После е била само едно *** на конци, използвано неколкократно за криминално ограбване на хазната

6

Анонимен

преди 7 години

НИТО БСП НИТО ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ. ТЯХ ГИ ВИДЯХМЕ . ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ ОТ КАКВО Е ПОРОДЕНА НЕ Е ЛИ ОТ БЕДНОСТТА. ЗАЩО ДЕЦАТА НИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ И НЕ СЕ ВРЪЩАТ ,ЗАЩОТО ИМ ПИСНА ОТ КРАДЛИВИ И АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ КОИТО НИКОГА НЕ ПОМИСЛИХА ЗА НАРОДА СИ , А ПЕНСИОНЕРИТЕ ГИ СМЯТАТ ЗА ПРОКАЖЕНИ! "ДА БЪЛГАРИЯ " ЗАСЛУЖАВА ДА ИМ ДАДЕМ ШАНС !ДАНО СЕ ПРЕБОРЯТ С МАФИАТА !

5

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ са едно и също нещо, единственото което ги интересува са кражбите от народа.И ГЕРБ и БСП са защитници на статуквото, олигархията и мафията, картелите.ГЕРБ назначи Манолова за омбудсман, Р. Овч на държавна хранилка.БСП дружно гласуваха за Пеевски, два пъти фалираха държавата.Това което правят е прах в очите на хората. За да ви излъжат че са различни, но не са, по делата ще ги познаете.

4

Анонимен

преди 7 години

Ние станахме възпитани хора.ХАХАХАХАХА!Баце изтрепа рибата, станал възпитан!

3

Анонимен

преди 7 години

Махайте се, бе, наглеци...Вижте се само - Евгени Михайлов - в ДОСТ, големият патриот Бинев - в ДПС.Срам нямате, за власт всичко правите.

2

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ

1

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 7 години

Най-добре е да се оправят , когато влязат в затвора -да са в сена килия !!