61

Луда работа

преди 7 години

На Тази откачената децата не бяха ли в Америка....интересно ми е дали те като жители на Америка са против свободна търговия с Канада.

60

Анонимен

преди 7 години

добре бе продажници,ваште лапета няма ли да набиват гмо,мислите ли,че ще остане на света чиста продукция след инвазията на гмо мутантите,ех парите и тези дето обичат парите ще затрият света,скоро ще се появят и гмо вирусите и тогава да видим

59

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е много *** и всеки трябва да отговори сам за себе си:Искам или не искам да има България?С всеки един икономически емигрант България умира.

58

Анонимен

преди 7 години

За n-ти път се сещам за егрегорите-интересно понятие характеризиращо колективната мисъл.Сещам се за социалните групи като facebook &co.Определено егрегорите за парите, секса, модата, политическите- НАТО,ЕС, ГЕРБ,БСП, защо не и САЩ,Канада и сие държави-хибриди са демоните на нашето индивидуално съзнание.Да, битката за човечеството се води в нашето съзнание.

57

Ех Канада,

преди 7 години

Те защото са им много вредни храните затова имат двойно по-малко умрели от рак и сърдечни проблеми. Отделно Канада е една от държавите с най-продължителен живот.....а бабите в България яко пръскат с БИ58 ,Актара, Нуреле и другои отрови....които са забранени на запад.

56

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ МЕЖДУ ДРУГОТО ИМА ГОЛЯМА ПАЛАЧИНКА.

55

тоалет на

преди 7 години

Гледайте си у вашата помийна яма.Бре,какъв интерес към Нинова.Нямате ли си други четива за Боколина,да я възхвалявате,а сте заврели муцуни в чужди л.на.

54

пляс

преди 7 години

До Прости комунетаМаай *** в Канада,няма да липсваш,но не толерирай внос на чужди *** и задушаване на родното производство.Дай боже повече такива да се изметат от тук.Това е единствения плюс.

53

ЧЕТЕТЕ!!!!!

преди 7 години

Как мисли един комунистАз до Канада няма да ходя, по- добре и младите да мизерстват като мен в България. Най-добре е да не подкрепим Сета за да не паднат визите ,че тогава много хора ще пътуват свободно и ще си оправят живота а аз ще съм си същия ***.....

52

пенсионер

преди 7 години

Абе и народа иска да излязат на светло далаверите на г-жа.Лъжа,ама само си искаме.Реве защото вече няма да могат да приватизират под масата нищо.И коя е тя, та да говори от името на други организации.!

51

до 67

преди 7 години

Точно! Общественият сектор става прозрачен и всички поръчки ще се печелят от канадски фирми. И герберите ще ревнат, че няма да си врат гагата повече. Но понеже са бавнозагряващи идьоти, още не са разбрали какво ги чака.

50

www

преди 7 години

Споразумението ще отвори широко врати за ГМО каза соцлидерката .. - АЛОО ТА НИЕ СМЕ ПРЕТЪПКАНИ С ГМО ......

49

балканче

преди 7 години

Аз , като я гледам др. Корнелия.....Тя май е с ГМО от Москва.

48

Анонимен

преди 7 години

Който подкрепя СЕТА е национален предател! Който трябва да завърши живота си в затвора, начело с бабуина от Банкя. Защото тяхното престъпление е равно на това на наркоразпространителите.

47

Анонимен

преди 7 години

ДО 55 УСЛОВИЯТА СА ЕДНАКВИ ЗА СТРАНИТЕ. Не са едностранно.

46

Анонимен

преди 7 години

Долу сета, долу канада, долу търговското споразумение със сащ, да живее БЪЛГАРИЯ и БСП.

45

Анонимен

преди 7 години

Още един успех на ГЕРБ който на практика показва че ГЕРБ работи за България и всички българи.

44

Анонимен

преди 7 години

Всички разпуснали тази гадория до стената или като в Китай, на стадиона с по един в продажните тикви. Първи да бъде наказан Гинко Пружинко от село Б. Или да го оставят на народа да му покаже колко го обича.

43

Анонимен

преди 7 години

Само заради това, трябва да гласуваме за БСП. Корнелия мисли за бъдещето на нашите деца!

42

Анонимен

преди 7 години

Яд я е, че и други българи ще могат да отидат в Америка, освен синът и.