121

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Дами и господа ***, не Русия ц.иганизира България, а вашия уж цивилизован и уж демократичен Запад.Не Русия ислямизира Европа оправдавайки това с евроатлантически "ценности".Не Русия създаде измислената мюсюлманска държава Косово в сърцето на християнска Европа.Направи го вашия любим Запад !Така че напълно прав е Лавров, а сърбите, ако не послушат руснаците, ще изчезнат като етнос също като нас българите. Сърбия ще бъде ислямизирана и ц.иганизирана като България.

120

Анонимен

преди 7 години

Отново привидения.

119

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

В това, че НАТО е агресивна терористична организация едва ли някой се съмнява.Не са един и два примерите, в които НАТО нападаше суверенни държави оправдавайки агресията си с фалшиви доводи. А, политиката на Запада за ислямизация на християнска Европа е факт.Така, че напълно прави са руснаците да предупреждават Сърбия.

118

Анонимен

преди 7 години

Стар трик на руснаците,да обвиняват,докато те самите въоръжават Сърбия до зъби,включително и с бойни самолети.С получените 6,станаха 12.Да не говорим за установките и танковете от Русия и Белрус.Русия направи от Сърбия платцдарм и я въоръжи,като за война.Сърбия не е обградена от вчера от натовски страни.Американските хамъри,поръчани преди,които Сърбия получи наскоро,умишлено не се споменават от руската медия.

117

Истината

преди 7 години

Сегашния българин е изключително необразован. Дай му кокал срещу Русия и му гледай сеира. Жалко!

116

Анонимен

преди 7 години

И географски не е. По-голямата и част се намира в Азия. А политически не в третия свят, а в 19 век.

115

Анонимен

преди 7 години

Сърбия заедно с Русия винаги !А България е била против Русия от времето на цар Борис .Дори е почти сигурно че Хитлер го е отровил защото не е дал българската войска даучаства в нападението и плановете му .На погебението на царя е имало 2 милиона плачещи българи.Не е доказано кой го е отровил но е е отровен .

114

Анонимен

преди 7 години

Какво може да превърне обикнвен българин в русороб-рублофил ?Според мен системната злоупотреба с некачествен алкохол.Трябва да си тотално спиртосан със саматон за да вярваш в болшевишката пропаганда.Мита за "братушките освободители" ?!?!? Целта на рашките винаги е била да ни заробят !....Пропагандата и системно набиранията робски комплекс.Некачественият алкохол и опростачването са само неминуемо следствие.

113

Анонимен

преди 7 години

ЕстественоСамо взривяващите се исля.мски терористи и разни такив, къде стрелят по концерти и пазари - това разбира се не е война, това е мирно съвместно съществуване........Само в България в автокатастрофи умират в пъти повече от колкото от терористи в целия ЕС. Това е война.

112

Анонимен

преди 7 години

*** всички технологии идват от ЕС и САЩ. Европа винаги ще бъде Н1 тея прогнози си ги заври в манговскияя дирник.

111

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕстественоСамо взривяващите се исля.мски терористи и разни такив, къде стрелят по концерти и пазари - това разбира се не е война, това е мирно съвместно съществуване...

110

Анонимен

преди 7 години

251Провал в бащати, че те е оставил неграмотен.ЕС е проект в основата си за МИР в европа.След създаването му няма голяма война вече 80 год! Това е нечувано до сега в историята на света от близо 2000 год! Бъди по образован, като вземаш участие в дискусии от сериозен характер.

109

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-голямата европейска страна. Територията която Русия заема от ервопейския континент е по-голяма от територаията на всички страни от ЕС ...Колко пъти да ти повтаряме, че Русия е в Азия. Тук не е географски форум, а политически.

108

Анонимен

преди 7 години

Как може някой да каже "опастност" от България....това е толкова нагло и простоо.Кой нормален ще се върже на такива думи?Тоя чичка лавров яяно живее и той в 80с .Ние сме малка и добра нация, как може да правят детски опити да ни карат със съседи! Жалка картина..която вече минава границите.

107

Анонимен

преди 7 години

А защо като имат толкова много магистрали, ... А Русия която няма магистрали и там ходят само пеша е единствената европейска страна която през последните години успя да обърне отрицателния прираст на полижителен и днес населението и расте (а и територията и).....Първо, Русия не е европейска държава, а азиатска и второ населението и както и територията и намаляват. Загуби Украйна, прибалтика, сега ще изгуби и Беларус...

106

Анонимен

преди 7 години

След като ние си знаем колко сме тръгнали да нападаме сърбите, а руснаците са в кухнята на държавата ни повече от нас, въпроса е чий до дири руския министър да пали фитилите на сърбите?

105

Анонимен

преди 7 години

Строим пътища 14 пъти по-скъпо от Норвегия! С по-добри магистрали и шосета от българските са класирани страни като Камбоджа (94-то на място), Танзания (92-ро) и Ботсвана (71-во). Преди България, на 98-о място, е Зимбабве, а след нас на 100-тна позиция е Бурунди според доклад Световния икономически форум за конкурентоспособността.

104

Анонимен

преди 7 години

ЕС върви към разпад и няма вероятност той да оцелее при това развитие на международната обстановка.

103

241

преди 7 години

Ти знаеш ли каква е статистиката за Русия за пострадали в ПТП. #1 в света. И стига с тия фейк постове. Говоренето на глупости не помага.

102

Анонимен

преди 7 години

При комунизма и 45 годишната руската окупация народа нямаше тоалетна хартия и банани и караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на красивите западни яки коли и си кара и пътува за чужбина по магистралите посторени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.